"Ryk Stegadona" - Turniej w Nowym Dworze Mazowieckim 12.12
Re: "Ryk Stegadona" - Turniej w Nowym Dworze Mazowieckim 12.12
Po rozmowach stwierdziliśmy z klubem, że na pewno nie będzie można grać Gnoblarami i NG.
Z początku myśleliśmy, że są to jakieś triale przez GW wydane, więc dopuściliśmy.
Patrząc w jaką stronę idzie polityka GW sami załamujemy ręce, ale uważamy że kreowanie nowych booków i taka ingerencja w gre jest już przesadzona. Niedługo na turniejach będą osoby które będą chciały grać Ryboludziami.
Nad ChD zastanowimy się w najbliższych 2 dniach.
Z początku myśleliśmy, że są to jakieś triale przez GW wydane, więc dopuściliśmy.
Patrząc w jaką stronę idzie polityka GW sami załamujemy ręce, ale uważamy że kreowanie nowych booków i taka ingerencja w gre jest już przesadzona. Niedługo na turniejach będą osoby które będą chciały grać Ryboludziami.
Nad ChD zastanowimy się w najbliższych 2 dniach.
Ludzie wpisujcie się...
Jak narazie to frekwencja niszowa sie zapowiada a szkoda zmarnować taki potencjał pod przyszłe turnieje.
Zapraszamy!!:)
Jak narazie to frekwencja niszowa sie zapowiada a szkoda zmarnować taki potencjał pod przyszłe turnieje.
Zapraszamy!!:)
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
Jutro wywieszam plakaty w okolicy.. w 3 szkołach w nowiaku wiszą od piątku
Sklep w Nowym Dworze Maz
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
www.Imperium.prv.pl
gg 5296007
mail imperium0@wp.pl
Żyraw co ty masz do ryboludzi? (widziałem model cthulu z slanna i deep one's skinki ,ale naprawdę jest taka armia?)
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
Ponoć kiedyś będzie .
Także Likaon, macie normalne armie? Jak coś to ChD jest dla nas normalną armią. Przykro nam z powodu tych trial list'ów, ale będzie straszny chaos. Poza tym założenie turnieju nie jest takie. Kiedyś zrobimy może turniej z dopuszczeniem tych wszystkich odmian, ale niestety teraz nie da rady.
Także Likaon, macie normalne armie? Jak coś to ChD jest dla nas normalną armią. Przykro nam z powodu tych trial list'ów, ale będzie straszny chaos. Poza tym założenie turnieju nie jest takie. Kiedyś zrobimy może turniej z dopuszczeniem tych wszystkich odmian, ale niestety teraz nie da rady.
Dawid pisze:Draco zgłaszajcie się, bo jak każdy tak będzie mówił to nikt w końcu nie przyjedzie. Przyczynicie się do zwycięstwa jak się zgłosicie. zapraszamy!
Niby tak ale zglosic sie teraz zeby "przyczyniac sie do zwyciestwa" a w ostatniej chwili zrezygnowac z powodu malej frekwencji ( bo ja wlasnie od tego uzalezniam swoj przyjazd) chyba jest gorszym rozwiazaniem niz wyczekac do ostatniej chwili ze zgloszeniem...
Tak jak Draco napisal wstepnie jest nas 4 ale (przynajmniej ja) jeszcze sie wstrzymamy z ostateczna decyzja...
- swieta_barbara
- habydysz
A ja za to nie - cos mi sie pojebalo i zapomnialem, ze w tym tygodniu wyjezdzam juz na deche. Przykro mi, ale mnie nie bedzie.
Jakby każdy miał taki stosunek do tego (i każdego innego) turnieju to wcale by zawodników nie byłoNiko pisze: Niby tak ale zglosic sie teraz zeby "przyczyniac sie do zwyciestwa" a w ostatniej chwili zrezygnowac z powodu malej frekwencji ( bo ja wlasnie od tego uzalezniam swoj przyjazd) chyba jest gorszym rozwiazaniem niz wyczekac do ostatniej chwili ze zgloszeniem...
Tak jak Draco napisal wstepnie jest nas 4 ale (przynajmniej ja) jeszcze sie wstrzymamy z ostateczna decyzja...
Bez obrazy
"JOIN OR DIE"
Właśnie nie, wszystko jest ok, ja chłopaków rozumiem, ale jak coś to zrozumiemy, na serio xD. Także nie przejmujcie się, róbcie rozpy i wbijajcie, a myślę, że frekwencja jeszcze będzie. Później przysiądę i zaproszenia na pm roześle tym, którzy są potencjalnymi ofiarami