WIELKI DRACON
nie, no. Fajnie by było jakbym mógł sobie zagrać taką szybką 1 bitwę.
Po prostu stwierdziłem, że nie po to tyle kasy wydaję, żeby sie z koncertu urywać ( pozatym zauważyłem, że moga być problemy ze wcześniejszym wyjściem...
)
Aha.
Więc ja bym był w Sopocie ( potem i tak przesiadka do SKM) o 9.57 (teoretycznie. znamy przecież polskie koleje)
To jeśli wyjątkowo nie złapałbym opóźnień to może i tylko 30-40 minut bym się spóźnił.
A tak serio, to ktoś były gotowy zagrać ze mną taki luźny challenge z ponad godzinnym opóźnieniem?? ( czyli nastawiamy sie na remis raczej)bo nawet jak spóżnię sie mniej to i tak muszę skaveny wystawić to z 15-20 minut jak nic zejdzie no i z pkp dojść na halę.....
Po prostu stwierdziłem, że nie po to tyle kasy wydaję, żeby sie z koncertu urywać ( pozatym zauważyłem, że moga być problemy ze wcześniejszym wyjściem...

Aha.
Więc ja bym był w Sopocie ( potem i tak przesiadka do SKM) o 9.57 (teoretycznie. znamy przecież polskie koleje)
To jeśli wyjątkowo nie złapałbym opóźnień to może i tylko 30-40 minut bym się spóźnił.
A tak serio, to ktoś były gotowy zagrać ze mną taki luźny challenge z ponad godzinnym opóźnieniem?? ( czyli nastawiamy sie na remis raczej)bo nawet jak spóżnię sie mniej to i tak muszę skaveny wystawić to z 15-20 minut jak nic zejdzie no i z pkp dojść na halę.....
Ostatnio zmieniony 26 cze 2007, o 11:32 przez Stachu, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli będzie nieparzyście to cię sparujemy z armią rezerwową i z którymś z sędziów zagrasz. Jeśli jedziesz pośpiechem, to dojedź do Gdyni Głównej. 9.35 jest SKM, następny 10.05. Ale może ktoś by jechał z Gdyni i by ciebie odebrał.
Co do ewentualnych pauz (jeśli będzie nie do pary, choć postaramy się by była parzysta liczba graczy) - gracz "pauzujący" będzie grał z armią rezerwową (z jednym z sędziów, zależy kto będzie dostępny). Tyle ile ugra, tyle dostanie punktów. Armia będzie lekko złożona (klimacik - rozpę zamieścimy), a grać będziemy bez ciśnień.
Co do ewentualnych pauz (jeśli będzie nie do pary, choć postaramy się by była parzysta liczba graczy) - gracz "pauzujący" będzie grał z armią rezerwową (z jednym z sędziów, zależy kto będzie dostępny). Tyle ile ugra, tyle dostanie punktów. Armia będzie lekko złożona (klimacik - rozpę zamieścimy), a grać będziemy bez ciśnień.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
A SKM z Sopotu nie odjeżdża?? Bo w sopocie i tak muszę sie przesiadać w skm do gdyni jeśli kupie tam bilet.
Pomyslałem, że wysiądę w spocie i z tamtąd pojadę do wejcherowa...
A pozatym w Gdyni według rozkładu byłbym o 10.11...
hmm. jak tk patrzę to z kazdej stacji mijam się z skmką do wejcherowa o kilka minut. No nic. Nocne czasem są wcześniej ( to zdążę na skm o 9.50, albo puźniej to na tą o 10.50. piszę o rozkładzie jazdy z sopotu..
Można w skm kupić gdzieś bilet czy trzeba na peronie??
Pomyslałem, że wysiądę w spocie i z tamtąd pojadę do wejcherowa...
A pozatym w Gdyni według rozkładu byłbym o 10.11...

hmm. jak tk patrzę to z kazdej stacji mijam się z skmką do wejcherowa o kilka minut. No nic. Nocne czasem są wcześniej ( to zdążę na skm o 9.50, albo puźniej to na tą o 10.50. piszę o rozkładzie jazdy z sopotu..
Można w skm kupić gdzieś bilet czy trzeba na peronie??
Postaram się załatwić, by można było zostawić bagaże w jednej z sal w Wejherowskim Centrum Kultury (to jakieś 5-7 min od bazy). Będą pod kluczem i nikt ich nie ruszy. Tylko ustalę z dyrektorką i się wymyśli jakieś rozwiązanie.
Draconis - FOR EVER !!!
Mam nadzieję, że któryś z miejscowych "wieśniaków" pomści tę zniewagęFisch pisze:żadna z orkowych plew z jeźdźców hardkoru nie jedzie do wsi Wejherowo
ja się jeszcze zastanawiam nad sensem przejechania 500 km żeby sobie po prostu zagrać 5 bitew

Draconis - FOR EVER !!!
Doszlo moje zgloszenie ??
P.S. Czy spytaliscie prezesa XIII Kohorty o mozliwosc uzyczenia fot z poprzedniego Wielkiego Drakona przed ich wklejeniem na stronie Drakonu ??? ( tak sie nabiajam
)
P.S. Czy spytaliscie prezesa XIII Kohorty o mozliwosc uzyczenia fot z poprzedniego Wielkiego Drakona przed ich wklejeniem na stronie Drakonu ??? ( tak sie nabiajam

Widziałem, że jakieś doszło - resztą się zajmuje pwnie Bladeweaver i jak coś będzie jeszcze potrzebne to napisze, albo napisał.Ziemko pisze:Doszlo moje zgloszenie ??
Wiem wiem, daliśmy jednak trochę ciepłych słów by nie byłoP.S. Czy spytaliscie prezesa XIII Kohorty o mozliwosc uzyczenia fot z poprzedniego Wielkiego Drakona przed ich wklejeniem na stronie Drakonu ??? ( tak sie nabiajam)

Draconis - FOR EVER !!!
4 osoby od nas z Bydzi co przyjezdzaja na turniej wpadaja w piatek wieczorem... Trzeba bylo o tym poinformac to pisze 

Czyli nocleg piątkowy chcecie ?? Dopiszcie w zgłoszeniach, tak aby odbierający je mogli liste sporządzić.Ziemko pisze:4 osoby od nas z Bydzi co przyjezdzaja na turniej wpadaja w piatek wieczorem... Trzeba bylo o tym poinformac to pisze
Draconis - FOR EVER !!!