+1Gasior pisze: edit.aha, jak będzie mieli potwierdzone przybycie na turniej "takich widoków" w żenskim wydaniu, to ja wpadam na każdego lokala
Wyprzedzę Twoję pytanie w moją stronę i przyznam się bez bicia że miesiąc temuRince pisze:Gaska, kiedy ostatnio moczyles?
Z tego co napisałeś to mogę rzucić challenge takiej osobie ,w pierwszej turze za byle co oskarżyć ją o wał i zgarnąć 20:0Shino pisze:@Kanadian Jesli macie takie problemy to zrobcie czarna liste graczy je sprawiajacych. Po prostu kazda prosba o interwencje sedziego gdzie jest domniemane oszustwo wtedy dla takiej osoby niech sie konczy automatycznym 0:20.
Od razu bedzie mniej problemow.
mozesz.Kordelas pisze:Z tego co napisałeś to mogę rzucić challenge takiej osobie ,w pierwszej turze za byle co oskarżyć ją o wał i zgarnąć 20:0Shino pisze:@Kanadian Jesli macie takie problemy to zrobcie czarna liste graczy je sprawiajacych. Po prostu kazda prosba o interwencje sedziego gdzie jest domniemane oszustwo wtedy dla takiej osoby niech sie konczy automatycznym 0:20.
Od razu bedzie mniej problemow..Trochę chamsko
Kuba - lepiej nie ciągnij tego wątku bo stąpasz po bardzo cienkim, wręcz eterycznym lodzie...kubencjusz pisze:bo najłatwiej z góry założyć, że moja wina