I Liga Rivendell.
Re: I Liga Rivendell.
Informuję, że nie zagram w tym tygodniu z Grzeolem ponieważ wyjeżdżam i wracam w niedzielę około 19 [wyjazd klasowy] -co oznacza13-7 dla Grzeola(ale to chyba nie o to chodzi w lajtowych ligach).
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Wpisane.Janus pisze:Informuję, że nie zagram w tym tygodniu z Grzeolem ponieważ wyjeżdżam i wracam w niedzielę około 19 [wyjazd klasowy] -co oznacza13-7 dla Grzeola(ale to chyba nie o to chodzi w lajtowych ligach).
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
-
- Wałkarz
Wielka bitwa między vampire a Dreef
vampire vs Dreef 1364:1828 13:7
W końcu wyrałem swoją pierwszą bitwę w Battla
Dreef dzięki za grę:) Było miło i sympatycznie.
vampire vs Dreef 1364:1828 13:7
W końcu wyrałem swoją pierwszą bitwę w Battla
Dreef dzięki za grę:) Było miło i sympatycznie.
-
- Wałkarz
ok z miłą chęcią się z tobą zmierzę:)
a pytanko jak nazywa się ten twój bohater co stał tyle rund???
a pytanko jak nazywa się ten twój bohater co stał tyle rund???
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2012, o 22:54 przez vampire1308, łącznie zmieniany 1 raz.
w ogóle warszawie przydała by się ZGŁOSZONA liga rozgrywana w różnych miejscach
bo dla mnie np. 3 walki pod rząd na turnieju to trochę za dużo
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Przecież Paradox i Cytadela na zmianę non-stop je organizują. Rivendell ma niezgłoszoną żeby ciśnieniowcy ligowi nie mieli okazji nabić łatwych punktów...Morog pisze:w ogóle warszawie przydała by się ZGŁOSZONA liga rozgrywana w różnych miejscach
Udało nam się z Bartoszem wydębić wolny termin, gramy w piątek o 13.30.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Wpadniesz? Będziesz robił za przyzwoitkę!Grolshek pisze:Solider pisze:Udało nam się z Bartoszem wydębić wolny termin, gramy w piątek o 13.30.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Mam dość ciśnieniowców na codzień w robocie...Solider pisze:Wpadniesz? Będziesz robił za przyzwoitkę!Grolshek pisze:Solider pisze:Udało nam się z Bartoszem wydębić wolny termin, gramy w piątek o 13.30.