Szeszej, jeszcze wymyślimy coś nietypowego, żeby dziwne buildy byłyszeszej pisze:A po raz 1. w życiu zagrałbym jezzailami

Szeszej, jeszcze wymyślimy coś nietypowego, żeby dziwne buildy byłyszeszej pisze:A po raz 1. w życiu zagrałbym jezzailami
I albo łezka albo w cc a nie na odległość jak jakiś direct damagepingu pisze:Czopek dopadłem ab skavenów nie chodzilo o ten czar?
Pestilent breath 5+
Place the flame template with the narrow end on base contact with the caster and the wide anywhere in his arc of sight. Any models touched by the template suffer a Strenght 2 hit with no armour save allowed. In close combat, but instead of using the template one enemy unit in base contact takes D6 strenght 2 hits with no armour save allowed.
Za ewentualne błędy przepraszam, ale z zapisu wynika, że nie wszystkie modele tylko D6
znając życie to na też poprosisz o jakiś najemnikówBojek pisze:ok![]()
2.Ogłaszam że na następnym turnieju Sz.P. White Lion jest zwycięzcą perły chmielowej za okazanie dobrego serca
Spokojnie White Lion, chcę się tylko dowiedzieć. W drodze powrotnej gadaliśmy i wyszło że taki czar raczej nie istnieje. Sprawdziliśmy dopiero w domu i faktycznie. Dla mnie to ryba ale w przypadku Tocza ( z tego co on mówi przynajmniej to sporo zmieniło )White Lion pisze:....
Bardzo mi przykro, że interpretujesz to w taki sposób bo wychodzimy w tym momencie na ciśnieniatorów którzy nie mogą się pogodzić z przegraną a to trochę nieciekawa etykietka. Tym bardziej dziwnie to wygląda gdyż ta sytuacja ani trochę nie przyczyniła się do mojej przegranej, więc po co bym kombinował ?White Lion pisze:
Naprawdę panowie.
Nie udało się wam wygrać mimo że bardzo się staraliście i do tego turniej wygrał młody, początkujący 14 letni gracz szczurów.
Dodatkowo wygrał go przez mega kosmiczny fart w kościach, głównie przy abomce podczas gier z wami (trudno zdarza się szczególnie na tak małe punkty).
I jedyne co potraficie to poczekać do następnego dnia i znaleźć jakieś błędne zastosowanie czaru podczas ostatniej gry które nie miało większego wpływu na wygraną i zabiło 1 czy 2 modele.
eh panowie naprawdę...
Uwierzcie mi wygrałem tyle turnieji już że nie mam ciśnienia a to czy wygrał go młody fartem czy stary doświadczeniem ? co mnie to obchodzi tak serio mówiąc. Dla mnie może być koniec tematu ale poprostu chce zaznaczyć że jak na następnym turnieju spotkam kogoś z Kielc to proszę o nie zgłaszanie sędziemu próby gry na czas z racji że sprawdzam wszystkie zasady których nie jestem poprostu pewien. Choć i tak KacpiCzopek pisze: Chyba że Tocza dalej to interesuje bo to jemu napsuło krwii![]()
Również się zgadzam, zresztą co napisałem przed chwilą.Ukalez pisze:Spokojnie Panowie.
Generalnie zgadzam się z White Lionem w kwiestii wyciągania konsekwencji, bo ciężko teraz osądzać kogokolwiek.
Luz jest, to tylko pacynkiUkalez pisze:
Pozdrawiam i więcej luzu chłopaki