Malunki Chittos'a 03.01 Warsphinxy i hierofant
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Malunki Chittos'a 13.09 Woch cd
Kociołek jak kociołek, pytanie co to za figurka mantikory/chimery??
Z kociołka wychodzą duchy ;d
A co do manticory jest to ten produkt
http://www.ragingheroes.com/products/manticore
A co do manticory jest to ten produkt
http://www.ragingheroes.com/products/manticore
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że sztandarowego elfów (sztandar w szczególności) a pozostałe ostatnie prace wykonały dwie różne osoby... Sztandar świetnie pomalowany, farby nie za grubo, słowem same plusy. Tymczasem pozostałe rzeczy wydają się oklejone na grubo farbą, mało jest malowania, więcej washa tak na pierwsze wrażenie. Generalnie pozostałe ostatnie prace wydają się wyraźnie słabsze, niż ten sztandarowy...
Swoje modele bardziej pieści ^^smiejagreg pisze:Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że sztandarowego elfów (sztandar w szczególności) a pozostałe ostatnie prace wykonały dwie różne osoby... Sztandar świetnie pomalowany, farby nie za grubo, słowem same plusy. Tymczasem pozostałe rzeczy wydają się oklejone na grubo farbą, mało jest malowania, więcej washa tak na pierwsze wrażenie. Generalnie pozostałe ostatnie prace wydają się wyraźnie słabsze, niż ten sztandarowy...
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zabójca fajny - skóra, ryjok, płaszcz i kolorystyka podobają mi się...
No i jak fajny OSL
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1-Qc- pisze:No i jak fajny OSL
Tzn ?:O-Qc- pisze:No i jak fajny OSL
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No zielona świecąca buteleczka z trucizną
zmęczyłem go żeby wodę zrobił! Dobra decyzja imo
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo fajnie zmalowany figs - śmierdzi nurglem, jest gicik ...
LAdny ten Kowbojik Szkoda tylko troche rantow podstawki. Jakies takie nie wykonczone i zalane farba
krew na mieczu i znaczek na piersi wyglądają słabo.
Zrezygnował bym z krwi a ten znaczek zastąpił bym czymś bardziej Nurglowym.
Zrezygnował bym z krwi a ten znaczek zastąpił bym czymś bardziej Nurglowym.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2013, o 19:24 przez Matis, łącznie zmieniany 1 raz.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów