Kościół Bogów Chaosu

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Byqu
Masakrator

Re: Kościół Bogów Chaosu

Post autor: Byqu »

Obrazek
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN

Awatar użytkownika
DiabliQ
Mudżahedin

Post autor: DiabliQ »

Naviedzony pisze:Założę kancelarię prawną, która będzie robiła obsługę prawną temu bardzo poważnemu, nowopowstałemu związkowi wyznaniowemu i będziemy pozywać każdego, kto powie o nim coś obraźliwego. ;)
Jeśli potrzebujesz kogoś do ściągania zaległych opłat od heretyków którzy przegrają twoje sprawy jestem do wzięcia :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Jasif: przekonałeś :D Znając życie na jakimś masterze ;)

Nie zapominajcie o obowiązkowej siłowni Khorna z szerokim asortymentem koksu :D

Matis: tylko mają mieć skończone 15 lat te twoje koleżanki :P
puzonik pisze:
Byqu pisze: Gorzej ze Slaaneshem. Jak będą wyglądały nabożeństwa, jeśli wyznawcami będą sami faceci? Fuj!
Chłopaki najwyżej zrobią zrzutkę na jakieś panienki, będą to takie imprezy w stylu bunga bunga :D
Starożytni Rzymianie kiedyś rozwiązali odpowiednio niedobór kobiet w mieście to my też damy radę :P

Groszek: dewoci sami mogliby panować nad swoim słownictwem i wyobraźnią ;)
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Spokojnie, koleżanki mają po 18 ;)
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Nie rozkręcajcie się proszę. Kasować muszę na bieżąco a całą dobę nawet ja tu nie siedzę [-X
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: crovaxus »

No temat też się nieźle rozkręcił w tak krótki czas :mrgreen:
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

A Murmi chciał się objadać i zachlać jak tu można po bożemu bunga bunga i kokszeniem legalnie się zająć w celach religijnych :D

Groszek co oni was petycjami zalali, że musisz się bawić w pilnowanie tematu? :P
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Żeby nie było niedomówień: jestem całym sercem i przekonaniami z Wami ale prawo polskie i obowiązki moda nieco wiążą rączki. Więc z jajem ale zgodnie z prawem i regulaminem.
Wyznawca Slaanesha. G.

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

Akadera pisze:dewoci sami mogliby panować nad swoim słownictwem i wyobraźnią ;)
A po co?!?!
I tak spłoniecie na stosie w płomieniach oczyszczającego ognia!
Co prawda nie bywam na masterach ,ale mogę zaopatrzyć się w kołki ,wodę święconą i zapas drewna
Grolshek pisze:Nie rozkręcajcie się proszę. Kasować muszę na bieżąco a całą dobę nawet ja tu nie siedzę [-X
od poczatku mówię ,że trzeba kasować heretyków :x dobrze ,ze ktoś już rozpoczął krucjatę :lol2:
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Groszek użytkownik Kordelas jawnie nawołuje do nienawiści na tle religijnym na pewno jest na to jakiś pkt regulaminu. Może mały banik dla niego :twisted:

Awatar użytkownika
Byqu
Masakrator

Post autor: Byqu »

Akadera pisze:Groszek użytkownik Kordelas jawnie nawołuje do nienawiści na tle religijnym na pewno jest na to jakiś pkt regulaminu. Może mały banik dla niego :twisted:
=D> +1
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: crovaxus »

Akadera pisze:Groszek użytkownik Kordelas jawnie nawołuje do nienawiści na tle religijnym na pewno jest na to jakiś pkt regulaminu. Może mały banik dla niego :twisted:
Uważaj bo w odwecie znajdzie na Ciebie haka i też dostaniesz :P poza tym uważaj na inkwizytorów z ich wiary, zaczają się na Ciebie w najmniej spodziewanym momencie
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Nie widze innego sposobu na khornistów :D
retoryka w tym przypadku odpada ,nie chcę utraty czaszki #-o

ja tylko nie pozwalam Wam spocząć na laurach!
Nie zaszkodzi parę bitew w trakcie waszych obrządków o których było wiele postów :P

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Dobre ! I tak właśnie z humorem poproszę. POWAGA ZABIJA POWOLI.

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Proponuje wprowadzić kontr-Inkwizycję aby zwalczyć ich inkwizycję. Już mam kilka pomysłów na kary śmierci (widowiskowe :twisted: )

Awatar użytkownika
DiabliQ
Mudżahedin

Matis pisze:Proponuje wprowadzić kontr-Inkwizycję aby zwalczyć ich inkwizycję. Już mam kilka pomysłów na kary śmierci (widowiskowe :twisted: )
Zainteresowałeś mnie, jakie są wymogi zeby należeć do takiej elitarnej grupy?
Obrazek

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Inkwizycja nie walczy z kontr-inkwizycją ,bo nazwa wskazywała by na zwalczanie inkwizycji ,co jest niemożliwe ,bo to my jesteśmy agresorami... :idea:
A tworzenie antykontr-inkwizycji nie ma sensu :D

Wiec pozostając heretykami i poganami wystarczająco zasłużycie sobie na egzekucje 8)

Awatar użytkownika
DiabliQ
Mudżahedin

Kordelas pisze:Inkwizycja nie walczy z kontr-inkwizycją ,bo nazwa wskazywała by na zwalczanie inkwizycji ,co jest niemożliwe ,bo to my jesteśmy agresorami... :idea:
A tworzenie antykontr-inkwizycji nie ma sensu :D

Wiec pozostając heretykami i poganami wystarczająco zasłużycie sobie na egzekucje 8)
Otworzą Ci się oczy na Prawdę i zejdziesz na słuszną ścieżkę kiedy Wielki Nieczysty obdarzy Cię swoim darem ropy i czyraków :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Musisz wyznawać całą 4 bogów. Żeby być dobrym kontr-Inkwizytorem musisz mieć coś z każdego)
Stroje oczywiście zwykłej inkwizycji, ale z symbolami Chaosu.
Typową karą śmierci dla wrogiego inkwizytora będą publiczne tortury, potem częściowe spalenie na stosie a następnie utopienie lub powieszenie.

Jeżeli nikt nie będzie chętny to mogę się zająć prowadzeniem Kontr-Inkwizycji dla chwały Mrocznych Bogów :twisted:

Edit: Wy walczycie z Heretykami. A my walczymy z inkwizycją ;) Więc to ma jak najbardziej sens.

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

DiabliQ pisze:Otworzą Ci się oczy na Prawdę i zejdziesz na słuszną ścieżkę kiedy Wielki Nieczysty obdarzy Cię swoim darem ropy i czyraków :)
mam wadę wzroku i swędzi mnie nos :evil:

@Matis

walczac z inkwizycją stajecie sie heretykami ,wiec koło sie zamyka
A i tak wiem ,ze po prostu zazdrościcie nam stylowych kapeluszy ,dlatego te same stroje :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 2 wrz 2013, o 15:37 przez Kordelas, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ