Jeśli potrzebujesz kogoś do ściągania zaległych opłat od heretyków którzy przegrają twoje sprawy jestem do wzięciaNaviedzony pisze:Założę kancelarię prawną, która będzie robiła obsługę prawną temu bardzo poważnemu, nowopowstałemu związkowi wyznaniowemu i będziemy pozywać każdego, kto powie o nim coś obraźliwego.
Kościół Bogów Chaosu
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Kościół Bogów Chaosu
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN
Jasif: przekonałeś Znając życie na jakimś masterze
Nie zapominajcie o obowiązkowej siłowni Khorna z szerokim asortymentem koksu
Matis: tylko mają mieć skończone 15 lat te twoje koleżanki
Groszek: dewoci sami mogliby panować nad swoim słownictwem i wyobraźnią
Nie zapominajcie o obowiązkowej siłowni Khorna z szerokim asortymentem koksu
Matis: tylko mają mieć skończone 15 lat te twoje koleżanki
Starożytni Rzymianie kiedyś rozwiązali odpowiednio niedobór kobiet w mieście to my też damy radępuzonik pisze:Chłopaki najwyżej zrobią zrzutkę na jakieś panienki, będą to takie imprezy w stylu bunga bungaByqu pisze: Gorzej ze Slaaneshem. Jak będą wyglądały nabożeństwa, jeśli wyznawcami będą sami faceci? Fuj!
Groszek: dewoci sami mogliby panować nad swoim słownictwem i wyobraźnią
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Spokojnie, koleżanki mają po 18
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
No temat też się nieźle rozkręcił w tak krótki czas
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
A Murmi chciał się objadać i zachlać jak tu można po bożemu bunga bunga i kokszeniem legalnie się zająć w celach religijnych
Groszek co oni was petycjami zalali, że musisz się bawić w pilnowanie tematu?
Groszek co oni was petycjami zalali, że musisz się bawić w pilnowanie tematu?
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
A po co?!?!Akadera pisze:dewoci sami mogliby panować nad swoim słownictwem i wyobraźnią
I tak spłoniecie na stosie w płomieniach oczyszczającego ognia!
Co prawda nie bywam na masterach ,ale mogę zaopatrzyć się w kołki ,wodę święconą i zapas drewna
od poczatku mówię ,że trzeba kasować heretyków dobrze ,ze ktoś już rozpoczął krucjatęGrolshek pisze:Nie rozkręcajcie się proszę. Kasować muszę na bieżąco a całą dobę nawet ja tu nie siedzę
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
Groszek użytkownik Kordelas jawnie nawołuje do nienawiści na tle religijnym na pewno jest na to jakiś pkt regulaminu. Może mały banik dla niego
Uważaj bo w odwecie znajdzie na Ciebie haka i też dostaniesz poza tym uważaj na inkwizytorów z ich wiary, zaczają się na Ciebie w najmniej spodziewanym momencieAkadera pisze:Groszek użytkownik Kordelas jawnie nawołuje do nienawiści na tle religijnym na pewno jest na to jakiś pkt regulaminu. Może mały banik dla niego
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
Nie widze innego sposobu na khornistów
retoryka w tym przypadku odpada ,nie chcę utraty czaszki
ja tylko nie pozwalam Wam spocząć na laurach!
Nie zaszkodzi parę bitew w trakcie waszych obrządków o których było wiele postów
retoryka w tym przypadku odpada ,nie chcę utraty czaszki
ja tylko nie pozwalam Wam spocząć na laurach!
Nie zaszkodzi parę bitew w trakcie waszych obrządków o których było wiele postów
Dobre ! I tak właśnie z humorem poproszę. POWAGA ZABIJA POWOLI.Akadera pisze:Groszek użytkownik Kordelas jawnie nawołuje do nienawiści na tle religijnym na pewno jest na to jakiś pkt regulaminu. Może mały banik dla niego
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Proponuje wprowadzić kontr-Inkwizycję aby zwalczyć ich inkwizycję. Już mam kilka pomysłów na kary śmierci (widowiskowe )
Inkwizycja nie walczy z kontr-inkwizycją ,bo nazwa wskazywała by na zwalczanie inkwizycji ,co jest niemożliwe ,bo to my jesteśmy agresorami...
A tworzenie antykontr-inkwizycji nie ma sensu
Wiec pozostając heretykami i poganami wystarczająco zasłużycie sobie na egzekucje
Wiec pozostając heretykami i poganami wystarczająco zasłużycie sobie na egzekucje
Otworzą Ci się oczy na Prawdę i zejdziesz na słuszną ścieżkę kiedy Wielki Nieczysty obdarzy Cię swoim darem ropy i czyrakówKordelas pisze:Inkwizycja nie walczy z kontr-inkwizycją ,bo nazwa wskazywała by na zwalczanie inkwizycji ,co jest niemożliwe ,bo to my jesteśmy agresorami...
Musisz wyznawać całą 4 bogów. Żeby być dobrym kontr-Inkwizytorem musisz mieć coś z każdego)
Stroje oczywiście zwykłej inkwizycji, ale z symbolami Chaosu.
Typową karą śmierci dla wrogiego inkwizytora będą publiczne tortury, potem częściowe spalenie na stosie a następnie utopienie lub powieszenie.
Jeżeli nikt nie będzie chętny to mogę się zająć prowadzeniem Kontr-Inkwizycji dla chwały Mrocznych Bogów
Edit: Wy walczycie z Heretykami. A my walczymy z inkwizycją Więc to ma jak najbardziej sens.
Stroje oczywiście zwykłej inkwizycji, ale z symbolami Chaosu.
Typową karą śmierci dla wrogiego inkwizytora będą publiczne tortury, potem częściowe spalenie na stosie a następnie utopienie lub powieszenie.
Jeżeli nikt nie będzie chętny to mogę się zająć prowadzeniem Kontr-Inkwizycji dla chwały Mrocznych Bogów
Edit: Wy walczycie z Heretykami. A my walczymy z inkwizycją Więc to ma jak najbardziej sens.
mam wadę wzroku i swędzi mnie nosDiabliQ pisze:Otworzą Ci się oczy na Prawdę i zejdziesz na słuszną ścieżkę kiedy Wielki Nieczysty obdarzy Cię swoim darem ropy i czyraków
@Matis
walczac z inkwizycją stajecie sie heretykami ,wiec koło sie zamyka
A i tak wiem ,ze po prostu zazdrościcie nam stylowych kapeluszy ,dlatego te same stroje
Ostatnio zmieniony 2 wrz 2013, o 15:37 przez Kordelas, łącznie zmieniany 1 raz.