Zaraz zaraz, to juz oficjalne?karlee pisze: turnieju EGU2009 na 2400 pkt
Mengil Manhides Manflayers
Moderator: Yudokuno
- swieta_barbara
- habydysz
-
- Mudżahedin
Czy moglby mi ktos wrzucic pdfa z zasadami Mengili. Bo mi zadne linki nie dzialaja. Z gory dzieki
nie, maja piosina...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Jest to Regiment of Renown, grupa psycho-sadystycznych najemników Mrocznych Elfów. A oto do nich zasady: http://www.scribd.com/doc/14040551/menghilsmanflayersEltharion pisze:Wiem ze wstyd i wogle ale...
Co to za kolesie ??
Bo figurki widzialem i napoczątku myslalem że to shade...
Co ty Pitagoras, zmyślone są najlepsze ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Matis99, dzięki za link, pierwszy, który działa. IMO 344 punkty za ekipę 10 ludków to sporo, szczególnie, że w walce wręcz są słabsi niż Shades.
Do tego powinni mieć nienawiść (nową wersję) i kusze z AP. Byliby dużo ciekawszą alternatywą.
Kupiłem sobie oddział głównie z myślą o tym, żeby ich używać jako ekipy Shadów z dwurakami, ale po tym co przeczytałem chętnie ich sprawdzę w boju. Szczególnie, że mają poisony co moim skromnym zdaniem powinno wyróżniać naszą armię. To takie Dark Elfickie.
Poison dla każdego!
Zaletą jest też to, że mam ich w specjalu. Szkoda by mi było rezygnować z Boltów lub Hydry, a tak, nie muszę![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Matis99, dzięki za link, pierwszy, który działa. IMO 344 punkty za ekipę 10 ludków to sporo, szczególnie, że w walce wręcz są słabsi niż Shades.
Do tego powinni mieć nienawiść (nową wersję) i kusze z AP. Byliby dużo ciekawszą alternatywą.
Kupiłem sobie oddział głównie z myślą o tym, żeby ich używać jako ekipy Shadów z dwurakami, ale po tym co przeczytałem chętnie ich sprawdzę w boju. Szczególnie, że mają poisony co moim skromnym zdaniem powinno wyróżniać naszą armię. To takie Dark Elfickie.
Poison dla każdego!
Zaletą jest też to, że mam ich w specjalu. Szkoda by mi było rezygnować z Boltów lub Hydry, a tak, nie muszę
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
tez uwazam, ze powinni... ponadto oprocz nowych zasad hate od de oraz ich nowych kusz powinni miec tez nowy poison z oltarza khaina (dark venom) a nie stary...Rizzen pisze: Do tego powinni mieć nienawiść (nową wersję) i kusze z AP. Byliby dużo ciekawszą alternatywą.
nie wiem czy byliby wtedy ciekawsza alternatywa..
Nowy poison? Niee zwykły Piosion wtedy bedzie to pasować flufowo. Zresztą Dark Venom jest słabytez uwazam, ze powinni... ponadto oprocz nowych zasad hate od de oraz ich nowych kusz powinni miec tez nowy poison z oltarza khaina (dark venom) a nie stary...
nie wiem czy byliby wtedy ciekawsza alternatywa..
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
http://oz.games-workshop.com/games/warh ... layers.pdf
Allegro i mail order
mają zwykle zasady...
to zależy....
pozdrówki,
Ż.
Allegro i mail order
mają zwykle zasady...
to zależy....
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
pozdrówki,
Ż.