Mengil Manhides Manflayers
Moderator: Yudokuno
Mengil Manhides Manflayers
Wie ktoś skąd mogę załatwić sobie zasady do tych gości??
- Kedziorson
- Masakrator
wystawiłem ichjako RoW w swoim ograch....1 tura goblinów...wielka stopa gorak... dwie 6 i po nich moim zdaniej dość ryzykowna jednostka:D aczkolwiek warta zastanowienia:D
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
ja grałem często i to hardcorowo ze sąłbym zabezpieczeniem od magii. niestety czasem musiałem ich oszczędzać nie wykorzystujac pełnego potncjału, ale przeważnie robili swoje
w bitwacha na małe punkty oddział 10 zajmował mi 1/3 punktów na armię, więc trzeba sie zastanowic czy nie lepsze będą dodatkowe Dry i rydwany
w bitwacha na małe punkty oddział 10 zajmował mi 1/3 punktów na armię, więc trzeba sie zastanowic czy nie lepsze będą dodatkowe Dry i rydwany
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
ja brałem 10 IMO optimum. 15 to już za dużo. jeśli już ich stracimy prawie to wystarczy że zostanie sam mengil i go chowamy wtedy.
mengile są super, a na małe punkty ciężko jest coś z nimi zrobic przeciwnikowi
mengile są super, a na małe punkty ciężko jest coś z nimi zrobic przeciwnikowi
U mnie pojawiają się czasem w Eshinowej ropzisce. Pasują mi jakoś klimatem, a poza tym sprawdzają się (tylko trza ich przed magią chronic). Mina generała kraśków, który przy właczonej Storm Banner chiał ich obsiać z kusz, była bezcenna. No i obdzieraniem skór zarobili na siebie (punktowo).
- Temple Guard
- Falubaz
Założę się, że zasada "Manflayers" jest nadrzędna w stosunku do "hate HE", więc według mnie nie mogą.Vincent pisze:mam pytanko manflayersi nie mogą gonić a jak mają hate'a na HE to ich
też nie gonią??
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
- Chuck Norris
manflayersi nie są jednostkami DE tylko RoR, więc nie mają hate'a do HE jak DE
- Chuck Norris
w takim razie i tak nie mogą gonić