To zostań przy hs'ie ;D.-Qc- pisze:Ja toleruje zmiany na 3-4 miesiace i ze mi topowcy decki dadza a nie ze na biezaco mam byc
Ps Straszna to gierka. Dłubię prawie cały dzień i zaczyna robić znajomość jednostek co i jak
Moderator: Zaklinacz Kostek
To zostań przy hs'ie ;D.-Qc- pisze:Ja toleruje zmiany na 3-4 miesiace i ze mi topowcy decki dadza a nie ze na biezaco mam byc
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
ale topowcy non stop dają gotowe deki - Swim, Life coach, Super JJ, Noxious, itd., itd.,-Qc- pisze:Ja toleruje zmiany na 3-4 miesiace i ze mi topowcy decki dadza a nie ze na biezaco mam byc
-Qc- pisze:Zostalbym przy hs ake tesknie za wami misie ;(
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
-Qc- pisze:Dobra, sciagam bete (bo moje konto z zamknietej niestety mi crushowalo i nie dalo zagrac w otwarta ;/) i namowilem zone, to teraz, powiedzcie mi, kaj znajde linki "jak zrobic goldy i duzo ladnych kart za free bedac sprytnym". Czy coś
1) jest cos takiego, ze jak nerfia karty to pyluje sie je za 100% wartosci? Generalnie tak będzie, nie warto jednak pyłować wersji animowanych - "premium" bo odzyskujesz tylko wartość w skrawkach (materiale podstawowym do budowy nowych kart)-Qc- pisze:Yhym.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Ziemko pisze:Nie wiem po co Trzyma beczki wiec nie ma lepszych kart i gra bazowymi taliami, ktore w pewnym momencie beda dostawaly w czoko od kazdego