heh a co do przyfarcenia, to moze znowu jakiś chalange? i znowu wklepy chcesz dostać?

Moderator: Yudokuno
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
żolta kartka dla Ciebie, jeszcze jedno takie coś i dostaniesz bana...GarG pisze:Widze spedalony elfieze znow rzucasz mi rękawice. No to wporządku jednak pamietaj ze tym razem to bedzie równa walka bo nie bede grac na starym kodeksie![]()
GDZIE I KIEDY?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Nie tylko hydrami. Ale hydra jest zbyt mocna i zbyt wszechstronna, by jej nie brać. Biolce przydadzą sie tylko czasami, hydra zawsze. A rozpiska powinna być wszechstronna. Magów z lasu nie wyciągnie się inaczej, jak hydrą.Jankiel: A co ty tylko hydrami punkty zdobywasz?? Ostatnio pisales ze klockami piechoty. Pozdro
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
uff, zagrajmy moze...GarG pisze:Ze wszystkich gier jakie gralismy, jest 2;1 dla Ciebie narazie z czego raz rałem na starym kodeksie. Wiec kosa nie ma się czym chwalic. Nie pamietasz jak latałes swoim wielkim złym SD za moim starym zgoszkniałym juz BD? To sobie przypomnij bo z tego co pamietam to wszyscy mieli duzo śmiechu wtedy
( bez urazy, bo jeszcze bana dostane... )
No już bez przesadySteam tanki i smoki to jedyne na co aktualnie sie bolty przydają tak naprawde.
dobre podsumowanieTularian pisze:jest to wybór bezpieczniejszy ,ale zagraj sobie jakąś inną armią przeciwko DE na 2k i wyobraź sobie ,że bierze 2hydry
Walisz w smoka na dalekim:GarG pisze:A to niby dlaczego? Przeciez przy duzej ilosci pocisków a DE raczej tym mocno grzeszą, jest duze prawdopodobieństwo ze wyrzucisz kilka 6 których przeciwnik nie obroni.
Wychodzi na to że oddając 50 strzałów na ture w smoka (a pozostaje jeszcze reszta armii) powinieneś zadać mu jedną ranęjarlaxle17 pisze:chcesz zwykłymi kuszami z s3 - 1ap wbić jakąś ranę SD ?