Plotki na temat army booka do 7. edycji
Moderator: Yudokuno
Nie zaczynajcie znowu bo będzie potrzeba złożyć ofiarę z czystej krwi szlachciców, aby przebłagać naszą wspaniałą Hag Queen
.
A co do hydry to musże zobaczyć jakieś inne zdjęcia, bo na tym wygląda jakby głowy były nie proporcjonalne do reszty.
A CoK na pierwszy rzut oka skojarzyli mi się z chaos knightami.
Tzn. jeźdzcy

A co do hydry to musże zobaczyć jakieś inne zdjęcia, bo na tym wygląda jakby głowy były nie proporcjonalne do reszty.
A CoK na pierwszy rzut oka skojarzyli mi się z chaos knightami.
Tzn. jeźdzcy

sic!Bison pisze:Nie zaczynajcie znowu bo będzie potrzeba złożyć ofiarę z czystej krwi szlachciców, aby przebłagać naszą wspaniałą Hag Queen.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

- Paraszczak
- Falubaz
Bez kitu. Dam se jaja uciąć, że dwa dni temu tu były jakieś konkrety. A teraz nie ma.
Yudo! Coś Ci to łączenie tematów nie idzie.
pzdr: JP
Ci nowi COK jakoś mnie nie przekonują, wyglądają bardziej na wojowników Chaosu niż na Mroczne Elfy. Hydra natomiast wygląda świetnie, nie mówiąc juz o czarce która jest kapitalna.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
- Corvus Albus
- Kretozord
Tylko, że czarka za bardzo mi się kojarzy z czarką z WE podobny motyw. Moim zdaniem super wyglądałaby odnowiona czarka z 5 ed. ta która trzymaja dłoń uniesioną w górę.
Nie mogę znaleźć figurki, ale dam obrazek.

Nie mogę znaleźć figurki, ale dam obrazek.

Paraszczak pisze:Bez kitu. Dam se jaja uciąć, że dwa dni temu tu były jakieś konkrety. A teraz nie ma.
Ja mogę zaręczyć swoim złym imieniem iż żadnych konkretów nie było i co warto podkreślić - nie zniknęły żadne posty ;P
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Zerciu pisze:Kupa fajnych magicznych itemków, np ward na 4+ jak zdasz to przeciwnik dostaje rane.
Czyżby Black Amulet powrócił taki jak w V edycji, fajnie.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
Jankiel prawdopodobnie chce uniknąc masy spamu który powstanie.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Jankiel chce pewnie udobruchac Hag Queen
by nam tematu nie zamknęła 

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...