A tutaj hamki rozbite na szeregi

Oraz flajmaszyna na podstawce już

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Mnie się podobają, też mam takich. Na pewno lepsi od tych ze skull passadzikki pisze:A jak się wam widzą górnicy?
Myślę nad jakimś prostszym wzorkiem. Narazie mam na 30 chłopadzikki pisze:Kufel ciężko narysować co? Lepiej runiczne B. Mieszanie ze sobą różnych daje ciekawe efekty. Jak byś potrzebował jakiś rangerów to daj znać - zerknę wtedy jak stoje ze swoimi.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Morog pisze:no i to są krasnoludy![]()
PS. zrób podstawki
nie przejmuj się, im się podobają krasnoludki ogrodowe ala sierotka marysiariv89 pisze:Nokimam dziękuję, nie spodziewałem się takiej opiniirozumiem, że te z White dwarf są ładne, bo się nie orientuje
i że dobrze zrozumiałem komplement
Morog pisze:nie przejmuj się, im się podobają krasnoludki ogrodowe ala sierotka marysiariv89 pisze:Nokimam dziękuję, nie spodziewałem się takiej opiniirozumiem, że te z White dwarf są ładne, bo się nie orientuje
i że dobrze zrozumiałem komplement
odziały włuczników i brodate hobbity