Niepoprawne Rozluźnianie Pośladów
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Re: Niepoprawne Rozluźnianie Pośladów
Jestem Ateistą i jakoś nie zachęciło mnie to do przeczytania biblii (tej, ani żadnej innej)
Jakoś pomysł mi się ani nie podoba, ani wykonanie mnie nie śmieszy, a tym bardziej nie zachęca by zacząć wierzyć w Boga.
IMO kiepskie to wszystko.
Jakoś pomysł mi się ani nie podoba, ani wykonanie mnie nie śmieszy, a tym bardziej nie zachęca by zacząć wierzyć w Boga.
IMO kiepskie to wszystko.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Kamil Kiwi
- "Nie jestem powergamerem"
Ja też jestem ateistą, ale ten slang mnie śmieszy, już tak mam
Samo pytanie mało sensowne, bo wiadomo, że nie zabiły. Ale jeżeli mają być kampanie przeciwko prędkości, to niech podwyższą limity i niech zbudują autostrady z wolną amerykanką. Przecież 9 godzin z Wrocławia do Warszawy jechać nie będziesz...A spod Pałacu Kultury na koniec Pragi Południe żeby pół godziny jechać bez korków to porażka...
Podsumowując : jak karać, to z sensem. Jak ja mam 50siąt jechać przez miasto, to wolę jechać skmką i tramwajami...
Podsumowując : jak karać, to z sensem. Jak ja mam 50siąt jechać przez miasto, to wolę jechać skmką i tramwajami...
No chyba żartujesz. Rewelacyjna kampania -- idealnie dopasowana do grupy docelowej, w ich języku i stylu doń przemawiającym. Agencja, która to wymyśliła, zasługuje na szacun i poważanie. Jeszcze powinni dorzucić "idzie wiosna -- będą organy do przeszczepów"Fanatyk pisze:Mało zabawne, raczej smutne że Policja nie potrafi zrobić kampanii przeciw szybkiej jeździe na motorach.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
lub "idzie wiosna, czy Ty w tym roku oddasz nerke?"Tomash pisze:No chyba żartujesz. Rewelacyjna kampania -- idealnie dopasowana do grupy docelowej, w ich języku i stylu doń przemawiającym. Agencja, która to wymyśliła, zasługuje na szacun i poważanie. Jeszcze powinni dorzucić "idzie wiosna -- będą organy do przeszczepów"Fanatyk pisze:Mało zabawne, raczej smutne że Policja nie potrafi zrobić kampanii przeciw szybkiej jeździe na motorach.
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Ktoś już kiedyś napisał, że po wypadku przy prędkości (150-200) km/h to raczej się już nic do przeszczepu nie nadaje.Tomash pisze: Jeszcze powinni dorzucić "idzie wiosna -- będą organy do przeszczepów"
Żadnego pożytku z tych motocyklistów.
Prawda jest taka, że i tak nie trafi do odbiorców, bo przecież nie kupuje się motoru z 270 na liczniku, żeby po mieście jeździć 50? Swoją drogą miałem kilku znajomych - maniaków na punkcie motocyklów, duża prędkość, wyścigi na drogach itp. Do dzisiaj żyje jeden.
A co do pobierania organów, to najczęściej na motorze ludzie skręcają sobie kark. Wtedy można pobrać praktycznie wszystko. Nawet przy wyższych prędkościach większość organów daje rade wytrzymać, ofc nie mówię o przywaleniu w ścianę bo po tym zostaje mokra plama. Ale podczas standardowej wywrotki/skoszeniu przez samochód lecisz parędziesiąt metrów wytracając prędkość i łamiąc kręgosłup gdzieś po drodze.
A co do pobierania organów, to najczęściej na motorze ludzie skręcają sobie kark. Wtedy można pobrać praktycznie wszystko. Nawet przy wyższych prędkościach większość organów daje rade wytrzymać, ofc nie mówię o przywaleniu w ścianę bo po tym zostaje mokra plama. Ale podczas standardowej wywrotki/skoszeniu przez samochód lecisz parędziesiąt metrów wytracając prędkość i łamiąc kręgosłup gdzieś po drodze.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Będzie brzydko
(nawet pomimo tego że nieprawdziwy)
-Czemu nie ma czarnych Zydów?
-No bo kurwa bez przesady...
(nawet pomimo tego że nieprawdziwy)
Zniszczyło mnie w 1:06 "turn around bitch!"
DoskonałeWojtku pisze:http://www.youtube.com/watch?v=UfLAv3JHRwY
WUUT?!
No to żeś pojechał... Allach to po arabsku Bóg - nic więcej - nic mniej. Mówiąc czuby od Allacha obrażasz nie tylko całą kulturę Arabską, ale także wszystkich którzy wierzą w któregokolwiek z Bogów...Szczurza Jucha pisze:That's fucking retarded ^^
Ale póki robią to po polsku z Biblią to luz. Gorzej jak w jakims popularnym języku zrobią coś takiego z Koranem, a te wszystkie czuby od Allaha się o tym dowiedzą. Wtedy będzie dym.
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173
Nie, obraża czubów od Allaha.
Nie rozumiem jak "czubów od Allaha" czy "czubów od Jehowy" można odebrać jako wjazd na wszystkich wierzących monoteistów.
BTW, to niespecjalnie jest temat do oburzania się
Nie rozumiem jak "czubów od Allaha" czy "czubów od Jehowy" można odebrać jako wjazd na wszystkich wierzących monoteistów.
BTW, to niespecjalnie jest temat do oburzania się