Niepoprawne Rozluźnianie Pośladów

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Re: Niepoprawne Rozluźnianie Pośladów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Jestem Ateistą i jakoś nie zachęciło mnie to do przeczytania biblii (tej, ani żadnej innej) :roll:
Jakoś pomysł mi się ani nie podoba, ani wykonanie mnie nie śmieszy, a tym bardziej nie zachęca by zacząć wierzyć w Boga.
IMO kiepskie to wszystko.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Kamil Kiwi
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kamil Kiwi »

Ja też jestem ateistą, ale ten slang mnie śmieszy, już tak mam :)

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

That's fucking retarded ^^

Ale póki robią to po polsku z Biblią to luz. Gorzej jak w jakims popularnym języku zrobią coś takiego z Koranem, a te wszystkie czuby od Allaha się o tym dowiedzą. Wtedy będzie dym.
Uerph.

Awatar użytkownika
Dead_Guard

Post autor: Dead_Guard »

Obrazek

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Mało zabawne, raczej smutne że Policja nie potrafi zrobić kampanii przeciw szybkiej jeździe na motorach.

Prędkość to jedna rzecz - ograniczenia prędkości, często nie słuszne, druga. Ale to temat do innego tematu.

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Fanatyk, a ilu ludzi dotąd zabiły niesłuszne ograniczenia prędkości?
Uerph.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Samo pytanie mało sensowne, bo wiadomo, że nie zabiły. Ale jeżeli mają być kampanie przeciwko prędkości, to niech podwyższą limity i niech zbudują autostrady z wolną amerykanką. Przecież 9 godzin z Wrocławia do Warszawy jechać nie będziesz...A spod Pałacu Kultury na koniec Pragi Południe żeby pół godziny jechać bez korków to porażka...

Podsumowując : jak karać, to z sensem. Jak ja mam 50siąt jechać przez miasto, to wolę jechać skmką i tramwajami...

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Fanatyk pisze:Mało zabawne, raczej smutne że Policja nie potrafi zrobić kampanii przeciw szybkiej jeździe na motorach.
No chyba żartujesz. Rewelacyjna kampania -- idealnie dopasowana do grupy docelowej, w ich języku i stylu doń przemawiającym. Agencja, która to wymyśliła, zasługuje na szacun i poważanie. Jeszcze powinni dorzucić "idzie wiosna -- będą organy do przeszczepów" :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Tomash pisze:
Fanatyk pisze:Mało zabawne, raczej smutne że Policja nie potrafi zrobić kampanii przeciw szybkiej jeździe na motorach.
No chyba żartujesz. Rewelacyjna kampania -- idealnie dopasowana do grupy docelowej, w ich języku i stylu doń przemawiającym. Agencja, która to wymyśliła, zasługuje na szacun i poważanie. Jeszcze powinni dorzucić "idzie wiosna -- będą organy do przeszczepów" :D
lub "idzie wiosna, czy Ty w tym roku oddasz nerke?" :twisted:
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Nordri
Chuck Norris

Post autor: Nordri »

Tomash pisze: Jeszcze powinni dorzucić "idzie wiosna -- będą organy do przeszczepów" :D
Ktoś już kiedyś napisał, że po wypadku przy prędkości (150-200) km/h to raczej się już nic do przeszczepu nie nadaje.
Żadnego pożytku z tych motocyklistów. :wink:

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Prawda jest taka, że i tak nie trafi do odbiorców, bo przecież nie kupuje się motoru z 270 na liczniku, żeby po mieście jeździć 50? Swoją drogą miałem kilku znajomych - maniaków na punkcie motocyklów, duża prędkość, wyścigi na drogach itp. Do dzisiaj żyje jeden.

A co do pobierania organów, to najczęściej na motorze ludzie skręcają sobie kark. Wtedy można pobrać praktycznie wszystko. Nawet przy wyższych prędkościach większość organów daje rade wytrzymać, ofc nie mówię o przywaleniu w ścianę bo po tym zostaje mokra plama. Ale podczas standardowej wywrotki/skoszeniu przez samochód lecisz parędziesiąt metrów wytracając prędkość i łamiąc kręgosłup gdzieś po drodze.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
Wojtku

Post autor: Wojtku »

Apropo reakcji motocyklistów zdjęcia prosto z NK:

Obrazek

Obrazek

Nie wymaga chyba komentarza ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Ta pierwsza fotka wyglada na zmontowaną #-o . Jest świetna i tak :mrgreen:

Awatar użytkownika
Wojtku

Post autor: Wojtku »

Obrazek

Awatar użytkownika
Terael

Post autor: Terael »

MOAR =D>
To będzie hit mówię wam :lol2:

A to widzieliście?
http://patrz.pl/filmy/saddam-i-osama
:shock:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Będzie brzydko ;)
-Czemu nie ma czarnych Zydów?
-No bo kurwa bez przesady...
:lol: :lol: :lol:
(nawet pomimo tego że nieprawdziwy)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

Zniszczyło mnie w 1:06 "turn around bitch!" :lol2:
Polska grupa zrzeszająca sympatyków Age of Sigmar:

https://www.facebook.com/groups/438370546345173/

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Doskonałe :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Shaga
Chuck Norris

Post autor: Shaga »

Szczurza Jucha pisze:That's fucking retarded ^^

Ale póki robią to po polsku z Biblią to luz. Gorzej jak w jakims popularnym języku zrobią coś takiego z Koranem, a te wszystkie czuby od Allaha się o tym dowiedzą. Wtedy będzie dym.
No to żeś pojechał... Allach to po arabsku Bóg - nic więcej - nic mniej. Mówiąc czuby od Allacha obrażasz nie tylko całą kulturę Arabską, ale także wszystkich którzy wierzą w któregokolwiek z Bogów...
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Nie, obraża czubów od Allaha.

Nie rozumiem jak "czubów od Allaha" czy "czubów od Jehowy" można odebrać jako wjazd na wszystkich wierzących monoteistów.

BTW, to niespecjalnie jest temat do oburzania się ;)

Zablokowany