Plotki na temat army booka do 7. edycji
Moderator: Yudokuno
Nie, hate i walenie w kolejności inicjatywy sprawiają, że są gorsimax1 pisze:Czy egzecy są lepsi to bym się zastanawiał...

Ja z DE czekałem głównie na nowe figurki, a jeśli i zasady będą fajne, to tylko lepiej

Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action

Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)

Quick note about Manticores, in 5th edition they were Frenzied, and the new rumors mention they have KB, now someone here mentioned that they also have a weakness to go with the KB which leads me to think - have they brought back frenzied Manticores?
If you were playing Cluedo, you would have the murderer and the weapon, you just need the room now
Hate a trafianie:
standardowo:
4+ -> 50%
3+ -> 67%
z Hatem:
4+ -> 75%
3+ -> 89%
Mnie więcej, do wykazania poprawy DE w walce nie trzeba. Jak podniosą siłę gdzie trzeba, tudzież dadzą inne fajne zabawki, to w ogóle bedzie super. Nawet poprawy WS nam nie potrzeba.
standardowo:
4+ -> 50%
3+ -> 67%
z Hatem:
4+ -> 75%
3+ -> 89%
Mnie więcej, do wykazania poprawy DE w walce nie trzeba. Jak podniosą siłę gdzie trzeba, tudzież dadzą inne fajne zabawki, to w ogóle bedzie super. Nawet poprawy WS nam nie potrzeba.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Więc dla upewnienia DR pozostają w core'ach...Dark Alliance na Druchii.net pisze:As to whether there will be a place for spearElves or not will be dependant upon your style of play. My advice would be that if you get the chance to buy some at a good price - don't pass it up.
AFAIK Dark Riders will remain core. Unless GW had a last minute brain fart...
do tego warto kupić warriorów z włóczniami

jak psu łóżko! I srebrna micha na żarcieWygięty book należy nam się jak psu buda

I to jest właśnie najpiękniejsze! Również na to czekambanda dzieciaków pogra, znudzi się i tyle tanich figureczek na allegro

Scimi, nie napalałabym się. Zawsze, bez względu na statystyki, kogoś mogą po prostu kości nie lubićHate a trafianie:
standardowo:
4+ -> 50%
3+ -> 67%
z Hatem:
4+ -> 75%
3+ -> 89%

...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

czytam te ploty i jestem zdania że należy sie DE silny dex jako że wszystkie po hajach takie wychodzą...ale to zdanie które zacytowałem utwierdza mnie w przekonaniu że niektórzy gracze to do potęgi matoły ...co ma człowieku nick i avatar czy podpis do chęci gry czymkolwiek wypowiadasz sie tak a nie inaczej a sam masz żałosnego imperialistę w awatarze na mój gust coś a la jakiś młodzik z pistoliersów....nick też masz baaardzo DE po prostu mega mrocznyRitchie pisze:Kosa pisze:
no, ale jakbyś kiedyś jednak chciał zostać prawdziwym Dark Elfem to na dobry początek zmień avatara i podpis

Wilqu pisze:Ritchie pisze:czytam te ploty i jestem zdania że należy sie DE silny dex jako że wszystkie po hajach takie wychodzą...ale to zdanie które zacytowałem utwierdza mnie w przekonaniu że niektórzy gracze to do potęgi matoły ...co ma człowieku nick i avatar czy podpis do chęci gry czymkolwiek wypowiadasz sie tak a nie inaczej a sam masz żałosnego imperialistę w awatarze na mój gust coś a la jakiś młodzik z pistoliersów....nick też masz baaardzo DE po prostu mega mrocznyKosa pisze:
no, ale jakbyś kiedyś jednak chciał zostać prawdziwym Dark Elfem to na dobry początek zmień avatara i podpisWeź sie ogarnij chopie
bla bla bla
Na Twój gust "żałosny imperialista ala młodzik w pistoliersów", a to jest niedouczona małpo pozbawiona dobrego smaku autoportret Rembrandta z 1629. Gust masz ***. Ogarnij się i racz zauważyć żartobliwy ton - specjalnie dla takich głupów opatrzyłem posta specjalną emitkonką.
hamuj
Pozdrawiam.
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Syndrom jedynaka ? Wszystko wiedzącego i zawsze najmądrzejszego dupka? możliwe że tak jest z tobą... współczuje twoim znajomym myślą kiedy on w końcu przestanie pier5olic głupoty.... nie czaisz tłuku faktów nie kleisz rozmowy weź sie ogarnij i spójrz w lusterko proponuje lusterko horstmana pokaże ci gdzie jest twoje miejsce jako podrzędnej istoty ...murzyna z uszami jak królik ciołku
a teraz proszę o 2 ostrzeżenie
nie mam cierpliwości do takich dupków zwróć im uwagę to sie stawiają jak uszy samicy hajow

a teraz proszę o 2 ostrzeżenie

Oficjalnie przepraszam wszystkich użytkowników naszego zacnego subforum za ten flejm. Każdy może się wkurzyć jeśli ktoś jego ulubiony obraz nazwie "żałosnym imperialistą ala młodził od pistoliersów" czy jakoś tak
Może. .. wykasujmy tą żenadę ?
Wróćmy do tematu. Może ma ktoś jakieś nowe plotki ? Na warseerze cisza. . .

Może. .. wykasujmy tą żenadę ?
Wróćmy do tematu. Może ma ktoś jakieś nowe plotki ? Na warseerze cisza. . .
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
jeśłi owy Dark Aliance z d.netu ma rację to
Nowa Hydra będzie Krieg więc pompujmy rower dla Khaina.
7 at, regenka, hate, czyste cudo i 5w co daje 5us(bez poganiaczy bo z nimi pewnie 7)
Nowa Hydra będzie Krieg więc pompujmy rower dla Khaina.
7 at, regenka, hate, czyste cudo i 5w co daje 5us(bez poganiaczy bo z nimi pewnie 7)
Niby fajnie, ale za jaki koszt, nadal sila 5 zapewne. jakos srednio jestem do takich monsterow przekonany o ile jak np. Varghulf (czy jak mu tam) nie jest unbreakable, czy ma stubborna itd.
Swoja droga wykopa ma niezlego, tylko ze na kawaleriach moze polamac zeby, a na piechocie od CR uciec... Taki varghulf nie dosc ze daje marsz innym oddzialom to jeszcze nie breakuje sie, jest szybszy i przez to bardziej przewidywalny w uzyciu.
Pominawszy to biadolenie odnosnie potworkow ze stubborn/unbreakable, to nowa hydra>stara. (tak btw to jaka inna armia ma duzego potwora co nie ma jednej z tych zasad?)
A DA ma przewaznie racje w 99,9%. Widzial wersje ksiazki po ostatniej fazie playtestow.
Swoja droga wykopa ma niezlego, tylko ze na kawaleriach moze polamac zeby, a na piechocie od CR uciec... Taki varghulf nie dosc ze daje marsz innym oddzialom to jeszcze nie breakuje sie, jest szybszy i przez to bardziej przewidywalny w uzyciu.
Pominawszy to biadolenie odnosnie potworkow ze stubborn/unbreakable, to nowa hydra>stara. (tak btw to jaka inna armia ma duzego potwora co nie ma jednej z tych zasad?)
A DA ma przewaznie racje w 99,9%. Widzial wersje ksiazki po ostatniej fazie playtestow.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Varg się Sypie. Varg ma t4, Hydra 5.
powiem Wam, że Dark Alliance całkiem dobrze zastępuje Szamana, którego coś nie ma ostatnio 
Odnośnie zwiększonego WSa
Odnośnie Hydry

Odnośnie zwiększonego WSa
Dark Alliance pisze:Core troops will not be weapon skill 5.
Odnośnie Hydry
i odpowiedźArtein pisze:yea, but he forgot to add that after lossing a wound it's lossing one attack alsoDark Alliance pisze:I see the Marple Marauders have some inside knowledge of their own...Grandmaster EJ pisze:7 attacks, hatred, regen, 4+ armour, 5 wounds, dont ask me how, i just plucked it out of the air, but when its right, come congratulate me
Dark Alliance pisze:That's not the only thing he forgot to mention.