swoja droga wypas te TK troche mnie denerwuje statecznosci tak jakby atak klonow modele malo sie od siebie roznia (szkoda ze nie bylo czasu na drogne ingerencje i konwersje bo tak to wyglada jak 5ed figurki ) ... coz nie masz wplywu na rzezby GW wiec pozostaje mi tylko gratki zlozyc i wrocic do malowania HE pozdro
Bardzo fajne.
Modele rzeczywiście statyczne, ale malowanie je ratuje.
Już się nie mogę doczekać, aż je zobaczę z perspektywy drugiego końca stołu. (od stycznia ruszają Mighty Empires z Klubem Schwarze Pferd II edycja ).
Pozdrawiam, Krzysiek
Ryu powiem ze naprawde trzymasz wysoki poziom! Kolejny klocek pomalowany starannie i mimo ze figurki sa praktycznie takie same to sa dopieszczone. Gratuluje cierpliwosci i wytrwalosci no i oczywiscie super regimentu.
pzdr
PARTY IN THE MOONLIGHT AND DANCE TO THE SUNRISE...
@Młody - dajesz, dajesz, bo następny skończę przed Tobą
@KrzysiekW - wiesz, że pomalowani walczą ponoć 2 razy lepiej? Bo pewnie wiesz, że mamy coś do wyrównania? Bój się...
@Chaoschild - starałem się dopieścić... Za to trochę to trwało
BTW: nie wie ktoś jak podmienić fotkę na CMON? Tj. ta z TG jest duuuża - nie zauważyłem że może mieć do 200kb - moja ma ok. 1,0 MB. Teraz już ma mniej.... Zdecydowanie mniej, ale jak to podmienić? Da się? Oczywiście chciałbym, żeby noty i komentarze pozostały bo są bardzo pozytywne
Jakby ktoś wiedział to dzięki za pomoc już teraz :]
Właśnie już też gadałem ze znajomym... I niestety jak dam nową fotkę to poproszę znajomych o kliknięcie 38 razy w celu uzyskania średniej jaką mam bo choć zawyżona bardzo mnie raduje A komentarze... Cóż - jeden w 100% odzyskam