ZrobioneQba pisze:proszę o dodanie nazwy klubu "Lewa Flanka"
1590 Kuba Michoński
1059 Bartłomiej Boicetta
Ranking Ligi WFB 2009/2010
Moderator: swieta_barbara
Re: Ranking Ligi WFB 2009/2010
Witam, nie wiem czy to odpowiednie miejsce do takiego postu, ale trudno. Klub BWT zorganizował wymagane 3 turnieje, aby wejść na LL. Zwracam się w takim wypadku z prośbą o dodanie do tego szacownego grona przedstawiciela klubu o ksywie forumowej Pająk.
Pozdro
Pozdro
Witam,
informacyjnie odnośnie rankingu ligi:
od piątku nie działa mi komp, z którego obsługuję aktualizacje. Jak tylko sie uporam z awarią, to aktualizacja rusza. Gdyby miało to trwać dłużej, to poproszę Adeona, więc ducha nie gaście - Wasze turnieje zostaną dodane. Decyduje data nadesłania.
Póki co nie było dużo turniejów do dodania - 2 jeśli mnie pamięć nie myli. Stąd tak spokojnie podchodze do sprawy, ale też wolę napisać, zanim na forum pojawią się dramatyczne posty o braku wyników.
od piątku nie działa mi komp, z którego obsługuję aktualizacje. Jak tylko sie uporam z awarią, to aktualizacja rusza. Gdyby miało to trwać dłużej, to poproszę Adeona, więc ducha nie gaście - Wasze turnieje zostaną dodane. Decyduje data nadesłania.
Póki co nie było dużo turniejów do dodania - 2 jeśli mnie pamięć nie myli. Stąd tak spokojnie podchodze do sprawy, ale też wolę napisać, zanim na forum pojawią się dramatyczne posty o braku wyników.
No dobrze , że napisałeś coś bo ja już w grudniu wyniki z 12.12 wysłałem a do dziś ich nie ma xP (z 3 maile razem z wynikami poszły do dnia dzisiejszego)KrzysiekW pisze:Witam,
Bo liga ngdy się nie konczy, raz zaczales to bedziesz grał do śmierci
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE