czyli miałem wtedy -4 lata2- Robsona: który grał jeszcze w 5 edycje tej gry.

czyli miałem wtedy -4 lata2- Robsona: który grał jeszcze w 5 edycje tej gry.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Pamiętam jak ostatnio gadaliśmy w furze z Crusem i nawijałeś coś o 5. edycji i że zacynałeś grać.Robson pisze:czyli miałem wtedy -4 lata2- Robsona: który grał jeszcze w 5 edycje tej gry.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
A kto Cię obraża niby? Sorry , ale pierdzielisz farmazony , shino i robson może wyśmiali pytanie o BSB , ale nie przypominam sobie żeby Cie obrażali . Mówisz do mnei chłopcze , a sam zachowujesz się jak małe dziecko z zerówki .Helkar pisze:
Smiechu wg Twojej opini ze malo gream to mozna mnie obrazac a ja nie moge bo Wy gracie wiecej i ejstescie bardziej doswiadczeni???
Tak jak do mnie zaczeli odpisywac tak samo ja do nich i to wlasnie inni poczuli sie dotknieci ze jak ja moglem cos napisac na tak dosiwadczonych i dobrych graczy (czytaj post Smiecha). Wiec nie ja sie zaczelem obrazac pierwszy czytaj ze zrozumiemiem.Janiszek pisze:O biedne wyśmiane istoty ludzkie , jaki wasz los marny , biada tym złym grzesznikom , co Was z blotem mieszają !
Helkar lamentujesz jak stara dewota pod kościołem . Rozluźnij poślady , życie jest piękne .
Pytanie do Mroka: czy demonetki z doklejonymi skrzydłami , moga robic za furie chałasu?
A kto Cię obraża niby? Sorry , ale pierdzielisz farmazony , shino i robson może wyśmiali pytanie o BSB , ale nie przypominam sobie żeby Cie obrażali . Mówisz do mnei chłopcze , a sam zachowujesz się jak małe dziecko z zerówki .Helkar pisze:
Smiechu wg Twojej opini ze malo gream to mozna mnie obrazac a ja nie moge bo Wy gracie wiecej i ejstescie bardziej doswiadczeni???