STRATEGICON 14.11.2009r. Wrocław, turniej klasy Master

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Robson
Niszczyciel Światów

Re: STRATEGICON 14.11.2009r. Wrocław, turniej klasy Master

Post autor: Robson »

2- Robsona: który grał jeszcze w 5 edycje tej gry.
czyli miałem wtedy -4 lata :P
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Robson pisze:
chyba ci sie edycje pomylily ;) 6 wchodzila przeciez w pazdzierniku 2000 ;)

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Robson pisze:
Pamiętam jak ostatnio gadaliśmy w furze z Crusem i nawijałeś coś o 5. edycji i że zacynałeś grać.
Więc wniskuje na Twoje początki okres <2000 r.

Robson
Niszczyciel Światów

chyba nie czytaliśie tego tematu od początku ;]
albo przegapiliście 2 poprzednie strony
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

oj tam, oj tam :)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

tak jak postanowilem od mych rozmów z kolegą K. nie wchodzić w forumowe teksty, tak wyjątkowo Morok poprzeć Cię nie mogę. Ja na miejscu Janiszka też odpisałbym, ze |BSB| nie działa i uargumentował to ironicznie! (wybaczcie, ale od czytelników tematu masterowego wymagam by znali grę o której mowa), więc Janiszek akurat zachował się adekwatnie. żeby nie było że spam, zapytam o tę imprezę. to jakaś zorganizowana akcja?'
pozdro.
D.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

A co jeśli ktoś niedawno zaczął grać i akurat dowiedział się o fajnym, dużym turnieju w jego mieście gdzie może zobaczyć ładnie pomalowane armie i zdobyć nowe doświadczenia na polu bitwy?
To co dla niektórych może wydawać się oczywiste, nie jest takie dla wszystkich...To forum jest dla każdego...Odpowiedź na to pytanie to hmmmm...Wklepanie słowa albo dwóch...A tu się ludzie irytują, że jak tak można...Do tego narobiło się ze 2 strony flejmu...I zajebistej reklamy...
Pozdro ;)

Awatar użytkownika
Helkar
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Helkar »

Smiechu i inni chocby grali 100 lat w wfb pierwsi najechali na moja skromna osobe wiec zawsze zripostuje niezaleznie ile by nie grali.

Skoro BSB jest to takie oczywsite to tez przeczytajcie RB bo wg mnie
"-Spell Dices generowane przez przedmioty, sztandary, magów mogą być wykorzystywane tylko przez armię macierzystą (Tyczy się wszystkich przedmiotów dodających kostki do wspólnej puli, np: akumulator skaveński, Banner of Sorcery i innych)
-Bohaterowie, bądź inne jednostki mogą dołączać się tylko do armii macierzystej (Dla przykładu:Skink BSB z lancą na Stegadonie nie moze się dołączyć do oddziału Black Knightów z regenką )" po co zostalo to napisane???
Przeciez to tez wynika z RB.

A dwa wiem ze ogolnie tak jest bo znam RB i wczasiej gdy studiowalem tez gralem na poczatku 6 edycji pozniej mialem pzrerwe 3-4 lata i wrocilem, pzreczytalem RB 7 edycji. Upewnilem sie pytaniem gdyz np. moze Mroku z calym szacunkiem dla niego zapomnial napisac czy cos, uznalem, ze warto wiedziec. Zgodnie z RB duzo takich zasad mozna nie pisac a jednak zostaly napisane.

Smiechu wg Twojej opini ze malo gream to mozna mnie obrazac a ja nie moge bo Wy gracie wiecej i ejstescie bardziej doswiadczeni??? Jelsi tak myslisz to naprawde nie mamy o czym rozmawiac. ZOstalem wysmiany i obrazony jako pierwszy a na to sobie nie pozwole chocby ktos gral nawet i 20 lat.

Ale spoko mozecie byc pewni ze juz nie bede sie pytal, bo to nie ma sensu.
Ostatnio zmieniony 7 lis 2009, o 16:35 przez Helkar, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

@ Helkar poważnie nie denerwuj sie już, luzu troszkę. spinka na dwie stroony nie miała sensu, ale pytanie też było raczej z typu niepotrzebnych. (przecież czytałes RB)
co nie zmienia faktu, że troszke za ostro naskoczonona Twoją osobę. Jeżeli moim postem też czułes się urażony - przepraszam. Jeżeli nie, też przepraszam.
BTW. podoba mi się jak przekręcasz ksywkę MoRRoka:D
pozdro
D.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

O biedne wyśmiane istoty ludzkie , jaki wasz los marny , biada tym złym grzesznikom , co Was z blotem mieszają !
Helkar lamentujesz jak stara dewota pod kościołem . Rozluźnij poślady , życie jest piękne .

Pytanie do Mroka :mrgreen: : czy demonetki z doklejonymi skrzydłami , moga robic za furie chałasu?
Helkar pisze:
Smiechu wg Twojej opini ze malo gream to mozna mnie obrazac a ja nie moge bo Wy gracie wiecej i ejstescie bardziej doswiadczeni???
A kto Cię obraża niby? Sorry , ale pierdzielisz farmazony , shino i robson może wyśmiali pytanie o BSB , ale nie przypominam sobie żeby Cie obrażali . Mówisz do mnei chłopcze , a sam zachowujesz się jak małe dziecko z zerówki . #-o

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

jak mogą robić za harpie to czemu nie mogą za furie :wink:

a tak na poważnie - wszystko zależy od wysiłku włożonego w konwersję - jeśli chcesz mieć konkret to wyślij PM Morrokowi ze zdjęciem, bo demonetki ze skrzydłami mogą być baaaaaaaaardzo różne :mrgreen:

pzdr,
Ż.

Janiszek
Masakrator

Takie w stylu ala"Malalowe furaitki , tylko , że skrzydełka troszkę mniej dokładne . Ale zrobie tak jak mówisz i wyśle foty Morrokowi .

Robson
Niszczyciel Światów

Helkar - przecież ja jako pierwszy napisałem ci kolorem zielonym (strona nr7 , 3 post od dołu), ze nie działa ... a ty dopytywałeś się dalej, co było głównym powodem dalszych uszczypliwości do twojej osoby :?
A ty po raz ósmy wklejasz ten sam cytat z pierwszej strony dot. stedzia... zarzucając, że skoro to oczywiste to po co się pojawiło :shock: odpowiem ci " jako przykłady ;) "
Wszyscy rozumieją, tobie jako jedynemu to nie wystarcza...
zamknijmy już ten temat.
RIP

Awatar użytkownika
Helkar
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Helkar »

Janiszek pisze:O biedne wyśmiane istoty ludzkie , jaki wasz los marny , biada tym złym grzesznikom , co Was z blotem mieszają !
Helkar lamentujesz jak stara dewota pod kościołem . Rozluźnij poślady , życie jest piękne .

Pytanie do Mroka :mrgreen: : czy demonetki z doklejonymi skrzydłami , moga robic za furie chałasu?
Helkar pisze:
Smiechu wg Twojej opini ze malo gream to mozna mnie obrazac a ja nie moge bo Wy gracie wiecej i ejstescie bardziej doswiadczeni???
A kto Cię obraża niby? Sorry , ale pierdzielisz farmazony , shino i robson może wyśmiali pytanie o BSB , ale nie przypominam sobie żeby Cie obrażali . Mówisz do mnei chłopcze , a sam zachowujesz się jak małe dziecko z zerówki . #-o
Tak jak do mnie zaczeli odpisywac tak samo ja do nich i to wlasnie inni poczuli sie dotknieci ze jak ja moglem cos napisac na tak dosiwadczonych i dobrych graczy (czytaj post Smiecha). Wiec nie ja sie zaczelem obrazac pierwszy czytaj ze zrozumiemiem.

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

nie żebym coś się kogoś czepiał ale czy ''on mnie obraża''to temat''strategicon(...)klasy master''
raczej nie wiec skończcie już :evil:
załóżcie nowy temat''kto mocniej spina poślady''bo to co piszecie...
aż zal dupę ściska

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Kurde moderator usunoł mojego posta, bo odwołałbym się :)

Wyluzujcie. Spotkamy sie we Wrocku to pogawędzimy i powspominamy krzątaniny na forum.
Mam wydrukować cały temat żeby nic nie zostało pominięte??
Czy może macie jakieś inne ciekawe propozycje jak rozwiązać problem w postaci: kto kogo pierwszy i dlaczego tak, a nie inaczej??
Dzieci dajcie już spokój!!

Pozdro.

Janiszek
Masakrator

Szukam osoby do pary . Gram demonami .

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

co? jaja sobie robisz mieliśmy grać razem

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Jeżeli tacy kurde "ironiczni" jesteście i chcecie się pośmiać, to generalnie Janiszek zabierz ze sobą te konwersje na turniej i na nim uznam czy możesz nimi grać czy nie. Troche funu prawda?

Niewazne kto ile lat, w co gra, czy pozjadał wszystkie rozumy, albo w ogóle nie wie o co chodzi. Jeżeli Janiszku jesteś taki cwany to po co si pytasz czym możesz grać? Jak zrobisz konwulsję i nie będzie wyglądało jak furie... Cóż, przeciwnik będzie miał jeden oddział mniej do zarąbania ;)

I skończcie, naprawdę. Człowiek mial dobre intencje, miał kmina na powergamerską zagrywkę, więc się zapytał.

I kurna przysyłać rozpy. Nie czekajcie na ostatnią chwilę

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Ja wyśle Ci jutro rozpe po naszym turnieju - sprawdziwmy i wyjdzie szydło z worka.

Pozdro.

ODPOWIEDZ