3 bitwe mozna grac do oporu - wyniki zostana wprowadzone w niedziele rano. aktualka regulaminu jeszcze pojdzie w tej kwestii.Dalmar pisze:Hejka,
Ja mam pytanie o czas gry (może juz wcześniej padało - nie czytałem wszystkich stron)- czy coś obliguje was do tego, że mamy tylko 2:45h na bitwę, a nie np: 3:30 - jak wykazał przykład PGA to jest absolutnie niewystarczający (kto był wie o czym piszę) czas żeby rozegrać 6 tur w wielu sytacjach, bo ZAWSZE są jakeś obsuwy czasowe np: po ogłoszeniu kolejnej rundy są jeszcze zamieniane stoły itp. itd. i w praktyce mamy 2:15 na 6 tur.
tym, co nas obliguje do 2:45 jest przede wszystkim fakt, ze po rozgrywkach sobotnich sprzet bedzie potrzebny do karaoke. sedziowie poza tym tez sie lubia czasem napic piwa . nie zakladamy obsuw, zrobimy wszystko, zeby ich nie bylo, a w razie zmiany paringow (shit happens) niedogodnosci dotkna tylko graczy, ktorych dotyczy zamiana. Na naszych poprzednich turniejach (35+ graczy) nie mielismy z tym problemu i mam nadzieje, ze uda sie to podtrzymac.