Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
powiedzial co wiedzial..Skav pisze:menda to meska dziwka !
Ja to słowo zapamiętałem jako wyraz obrażający nasza kochaną policję np. O patrz, mendy jadą.Jagal pisze:(...) nad pochodzeniem słowa "menda" i co ono oznacza :>?
Również po głębszym zastanowieniu i próbach rozszyfrowania można stwierdzić iż wyraz "menda" po podzieleniu brzmi tak oto: „MEN da” co w wolnym tłumaczeniu może oznaczać „Roman da”. Ale co da tego jeszcze nie ustaliłem

Stawiam piwo przy najbliższej okazji temu wykształconemu człowiekowiNijlor pisze:Menda to dawne okreslenie wszy łonowej- wystarczy ??

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Skavenblight:
no zalatw sobie kostium i fotki daj, to moze znowu dyskusja rozgorzeje
; p
no zalatw sobie kostium i fotki daj, to moze znowu dyskusja rozgorzeje
; p
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
O kur...cze daj spokój nikt chyba by nie chciał oglądać roznegliżowanego fanatyka.. no chyba że ktoś lubi fetysz ale w takim razie zapraszam na www.fetysz.pl 

Skavenblight Ty sie nie smiej - bo sie okaze ze fanatyk ma wieksza miseczke od Ciebie, i stracisz setki adoratorow sprzed komputerow ;p
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
... Fanatyka..? 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jak powiem, ze cwel to taki pan co go inni panowie tego w wiezieniu to tez dostane?Jagal pisze:Stawiam piwo przy najbliższej okazji temu wykształconemu człowiekowiNijlor pisze:Menda to dawne okreslenie wszy łonowej- wystarczy ??Bo widze ze naprawdę ludzie tego nie wiedzieli. to samo jest z "cwelem"

Ten sam pan co się chce z Zielonym spotkać na małe right hand to faceSkavenblight pisze:Nie, Fanatyk po ciąży pozamacicznej pewnie nie ma nastrojuTruePunk pisze:... Fanatyka..?

Ciąża pozamaciczna - srąża, się nie śmiać. Gubię wagę. Mam dosyć tych dziewczyn zazdrosnych o piersi.
Kanon forum upadnie.
CYC.