Ze mną o tym rozmawiałeś. Przeciwnik mógł mnie faktycznie zwałować. Niemniej bitwa była 2,5 roku temu więc, pewien na czym ten goblin jeździł nie jestem.Marek15 pisze:Miejscówka super, turniej super. Format trochę za duży, niewiele gadałem, a 1 bitwę skończyłem przed czasem, 2 - 4 tura grubo po czasie, he he, 3 skończyliśmy na 5 turze, brak czasu. Osobiście fajnie mi się grało na 3tyś, ale tak po pół godzinki do każdej bitwy więcej by się przydawało.
nie pamiętam z kim to rozmawiałem między bitwami, coś o pechu jak to mu pół bretońskiej armii uciekło po tym jak goblin zagrał na Pipe of Doom. Jeśli dobrze pamiętam - gobliny podjechały wilkami i bohater zagrał. Jeśli tak - to był to wał - Pipe może mieć tylko Night Gobo, a nocnik nie może jechać na wilku. Chyba że podjechał wielkim Squigie
"Sobotnie moriowanie III" - 2.10.2010r Lublin
Re: "Sobotnie moriowanie III" - 2.10.2010r Lublin
-
- Oszukista
nie róbcie 23 października! Na 23 mamy już wynajętą salę w Radomiu, tylko na razie 'dyskutujemy' nad scenariuszami
Aha spoko. Może to i lepiej. może 30 października się uda. Zobaczymy. Postaram się tą szkołę na stałe załatwić. Ale co do długości turnieju to mogę albo go zrobić wcześniej, albo skracać bitwy. 3 godziny na bitwę to w sumie 9 godzin. Do tego rozstawianie sprzątanie itp. i wychodzi że od 8 rano do 19. 11 godzin to całkiem sporo i dlatego mogę mieć problem ze szkołą. No i mam nadzieję że nam zmagazynują blaty...
Dawajcie tematemiel_regis pisze:nie róbcie 23 października! Na 23 mamy już wynajętą salę w Radomiu, tylko na razie 'dyskutujemy' nad scenariuszami
Kitsuna porwała
Duża czarodziejka z przerzutami dispela
2 noblów na orłach z 1+ armorem.
bsb z hailem
treman
6 wayów
3 orły
7wardancerów
2x5wildów
2x8 driad
3x15 łuczników
Rozpiska jak na WE to dość mocna. Zwłaszcza te cholerne orły po 3 życia i 1+ armour.
Nie wiem jak w innych bitwach ale przynajmniej ze mną to Runek miał raczej farta
Mój lord chaosu klepał w jego orła ze 3 tury, a Runek nasejwował większość ataków i to na 5+. Albo rozstrzelał mi w jednej turze oddział kawalerii. Chociaż muszę przyznać że rozwalił mnie taktycznie bo ja mu wyciąłem wszystko co wartościowe a on skasował mi sztandary i przegrałem scenariusz Blood and Glory
2 noblów na orłach z 1+ armorem.
bsb z hailem
treman
6 wayów
3 orły
7wardancerów
2x5wildów
2x8 driad
3x15 łuczników
Rozpiska jak na WE to dość mocna. Zwłaszcza te cholerne orły po 3 życia i 1+ armour.
Nie wiem jak w innych bitwach ale przynajmniej ze mną to Runek miał raczej farta
Mój lord chaosu klepał w jego orła ze 3 tury, a Runek nasejwował większość ataków i to na 5+. Albo rozstrzelał mi w jednej turze oddział kawalerii. Chociaż muszę przyznać że rozwalił mnie taktycznie bo ja mu wyciąłem wszystko co wartościowe a on skasował mi sztandary i przegrałem scenariusz Blood and Glory