Niedźwiedź & Łania gallery
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Re: Niedźwiedź & Łania gallery
Wow, Genialny FH na tym sztandarowym!
Cieniowanie szmatki i pancerza też calkiem fajnie wygląda.
Planujecie trochę poobdrapywać/ubrudzić te blachy?
Calkiem spoko wyglądalyby na tym jakieś zacieki, i może pigmenty
Cieniowanie szmatki i pancerza też calkiem fajnie wygląda.
Planujecie trochę poobdrapywać/ubrudzić te blachy?
Calkiem spoko wyglądalyby na tym jakieś zacieki, i może pigmenty
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Hmmm... Cały czas nad tym myślę i biję się z myślami... Z jednej strony mogło by być fajnie, a z drugiej cieniowanie zbroi wygląda naprawdę efektownie (na żywo wyglądają nieporównywalnie lepiej niż na tych zdjęciach) i tak trochę zal robić zadrapań Ale skoro piszesz, że by się przydało... to kolejny kamyczek do ogródka z tytułem "drap te cholerne zbroje"
Freehand to zasługa Łani - to ona w naszym duecie jest artystką
Ave
Niedźwiedź
Freehand to zasługa Łani - to ona w naszym duecie jest artystką
Ave
Niedźwiedź
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ryjok na sztandarze debeściacki Wielkie brawa dla Łani.
Ciśnijcie...
Ciśnijcie...
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
No wreszcie ostateczne fotki Orasów - nie ukrywam, że zamierzam sam pomalować sobie taki piękny oddziałek, bo te zielone brzydale w wersji "puszka" to moja pierwsza miłość w WFB.
Ten, który będzie ich zapewne trzymał krótko za mordy:
No i Szamek po liftingu:
Zapraszam do oglądania i komentowania.
Ave!
Niedźwiedź
Ten, który będzie ich zapewne trzymał krótko za mordy:
No i Szamek po liftingu:
Zapraszam do oglądania i komentowania.
Ave!
Niedźwiedź
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Wielkie dzięki za uznanie A tu mały WiPek - jeszcze sporo do zrobienia, ale główny nurt już widać - Nekromanta na e-baya:
Jakieś uwagi?
Ave!
Niedźwiedź
Jakieś uwagi?
Ave!
Niedźwiedź
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Czy mi się wydaje, czy ork z tarczą ma niepomalowaną nogę, Tak wygląda, jakby udzisko było niezrobione. Nie jestem specem od orasów, ale takie odnoszę wrażenie...
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
To nie noga, tylko spodnie z ciemnej, garbowanej skóry - na zdjęciu niestety cieniowanie nie wyszło
Ave!
Niedźwiedź
Ave!
Niedźwiedź
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mi bardziej by odpowiadali z gołymi nogami obutymi w żelazo
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Oj to by sobie nogi poobcierali Myślę, że w połowie bitwy armia przestała by być użyteczna i padłaby z wykrwawienia... I tak bzdurą mi się wydaje, że mają blachy na rękach na gołą skórę założone... Nie jestem specem od zbroi, ale chyba nie bez powodu rycerze nosili pod płytami skórznie i przeszywnice...
Ave!
Niedźwiedź
Ave!
Niedźwiedź
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Myślę, że w przypadku orasów aż tak realizm nie powinien grać roli - te brutale mają skórę jak hipopotamy i spoko dają sobie radę z takimi niedogodnościami .
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Nie zdziwiłbym się jakby latali w drucianych slipkach
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jeszcze jedno - jak widać, u Was muzycy nie są całkiem bezbronni świetnie wyszła pałka i bęben, aż strach podchodzić do takiego "grajka" ...
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
No ba... Muzyka czasem boli (Łania zawsze tak powtarza, kiedy zaczynam śpiewać...)smiejagreg pisze:Jeszcze jedno - jak widać, u Was muzycy nie są całkiem bezbronni świetnie wyszła pałka i bęben, aż strach podchodzić do takiego "grajka" ...
A co do nogi, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości zdjęcie na szybko - ewidentnie widać, że to skórzane spodnie, a nie udo. Także rzeźbiarz zlitował się nad biednymi Orkami
Ave!
Niedźwiedź
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Helloł;
Jak zwykle długo kazaliśmy czekać na kolejne zdjęcia naszych prac i jak zwykle wina małej ilości czasu Poniżej przedstawiamy kolejną partię szpicouchych i późnego WiPa Azhaga. Jak zwykle będziemy wdzięczni za wszelkie komentarze.
Łucznicy:
Alith Anar:
Treeman:
No i obiecany WiPek Azhaga:
Ave!
Niedźwiedź
Jak zwykle długo kazaliśmy czekać na kolejne zdjęcia naszych prac i jak zwykle wina małej ilości czasu Poniżej przedstawiamy kolejną partię szpicouchych i późnego WiPa Azhaga. Jak zwykle będziemy wdzięczni za wszelkie komentarze.
Łucznicy:
Alith Anar:
Treeman:
No i obiecany WiPek Azhaga:
Ave!
Niedźwiedź
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wszystko mi się podoba, jedynie u elfów łuki zbyt białe wyszły imho, ale to już kwestia upodobań kolorystycznych. Czegam na gotowego Azhaga...
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Super elfy