Figurkowy Hyde Park
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Figurkowy Hyde Park
mam pytanie o jedną z figurek. Jaka jest aktualna cena i dostępnośc figurki Juggo? To ta jeśli ktoś nie wie o kogo chodzi

"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
ja go rok temu łapłem za 15 zł ale widziałem gdzieś jakiś czas temu za 25Ł
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
no ja teraz łapłem za 20 zł ;]
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
jak Grzesiek powiedział parę stron wcześniej to na ebayu ceny starych dwarfów sa przegiete 

"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
po tyle aż on tam chodzi?
ceny na ebayu to bardzo często wypadkowa (nie)znajomości rzeczywistej wartości modelu, pazerności oraz bezczelności sprzedającego.crovaxus pisze:po tyle aż on tam chodzi?

jak już to było pisane wcześniej: czasem znajdzie się ten sam model za 5, a czasem za 105 funciaków.
z obserwacji własnej: zwłaszcza w niedzielę ceny szaleją niebotycznie i ludzie licytują za chore pieniądze figurki, które w poniedziałek kupisz za 1/5 tej niedzielnej ceny.

...
zatem warto sprzedać w niedzielę coś a kupować w poniedziałki 

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Myślę, że de_wil sporo jednak przesadził z tą 1/5. Ja np. bardzo sobie chwalę wymiany na tym forum. Można dogadać się spokojnie, powymieniać zdublowanymi figsami ku obopólnemu zadowoleniu. Czasem można naprawdę szybko uzupełnić regimenty, chociaż nie zawsze. Generalnie wszędzie na aukcjach czasem można coś fajnego kupić. Najtrudniej na Allegro...
zdarzyło mi się nawet kupić za niecałe 2 funty coś, co poszło za ponad 20 na innej aukcji. i nie był to jakiś rzadki model, a zwykły cytadelowski clansman z 3 ed., których jest całkiem sporo i którego można dostać spokojnie za 2-3 funty.smiejagreg pisze:Myślę, że de_wil sporo jednak przesadził z tą 1/5.
zastanawiałem się nawet, czy go nie odsprzedać osobie dającej drugą ofertę w tej drogiej aukcji, ale nie było jak się z nią skontaktować

o cenach marauderowskich MM15, zwłaszcza warriorów, ale też clansmanów nie wspominam, bo to czyste szaleństwo...

*żeby nie było, mi się też to przytrafiło z jednym wzorem, nie przeczę

...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Aż takich różnic nigdy nie miałem, chociaż czasem - owszem -zdarzało się kupić cos tam dziwnie tanio. Tyle że ostatnio coraz rzadziej, sprzedający nabrali idiotycznego zwyczaju sprzedawania po 1 figsie. Zawsze mnie to wkurzało.
na allegro sprzedaje jeden koleś, który ma regularne dostawy figurek ze stanów. On sprzedaje w zestawach i nie raz udało mi się za symboliczną złotówkę namówić go na zmianę figurek w zestawie, całkiem dobrze na tym wychodzę zawsze. A na forum... Jest kilka osób z którymi nie tylko fajnie się gada ale i wymienić można się całkiem zacnie i z głową. Ale można się też zawieść ja np czekałem 4 miesiące na katapultę jak wreszcie łaskawie została wysłana to jeden załogant okazał się być runepriestem, od tego czasu nie dostałem ani 1 odpowiedzi na moje wiadomości -.-
w nawiązaniu do postów powyżej:
ten sam model, ten sam sprzedający, odstęp 2-3 minut. i 6,5 funta różnicy...
http://www.ebay.co.uk/itm/280753029924? ... 1423.l2649
http://www.ebay.co.uk/itm/270832200073? ... 1423.l2649
niebadane są motywy kupujących...
ten sam model, ten sam sprzedający, odstęp 2-3 minut. i 6,5 funta różnicy...
http://www.ebay.co.uk/itm/280753029924? ... 1423.l2649
http://www.ebay.co.uk/itm/270832200073? ... 1423.l2649
niebadane są motywy kupujących...

...
Morsereg:
co do juggernauta to fajny i swoja cene rowniez osiagnal:) ale i tak nie przebije zlych kuzynow:
http://www.ebay.co.uk/itm/Warhammer-Rar ... 0737365858
co do styropianu, to musze to jakos zorganizowac, to nie byle jaki styropian:)
co do juggernauta to fajny i swoja cene rowniez osiagnal:) ale i tak nie przebije zlych kuzynow:
http://www.ebay.co.uk/itm/Warhammer-Rar ... 0737365858

co do styropianu, to musze to jakos zorganizowac, to nie byle jaki styropian:)
Lata dziewięćdziesiąte to było życie
Chciałbym je przeżyć jeszcze raz
Chciałbym je przeżyć jeszcze raz
chaos dwarf robią się teraz mega drogie przez to że booka dostaną niedługo i nowe zasady.
już dostali... jest przepięknie wydanycrovaxus pisze:chaos dwarf robią się teraz mega drogie przez to że booka dostaną niedługo i nowe zasady.

co do ChD... jeśli ktoś będzie nimi grał to piechoty mogą mieć mało, ale maszyny demoniczne gniotą... walczyłem na 2,8k 3 potwory o T7-T8 to masakra... na szczęście na wszystko znajdzie się odpowiednia odpowiedź

Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
będzie jeszcze jedna książka z samymi zasadami do CHD w ciągu paru miesięcy, nie tylko ta książeczka . A co do maszyn to i tak earthshaker gniecie wszystko na stole ze swoim spowolnieniem 2k6 zasięgu ;]
ta książeczka jak ją nazwałeś to book, który jest grubości połowy dużego booka do WFB... samej ChDecji jest tam kilkanaście stron raptemcrovaxus pisze:będzie jeszcze jedna książka z samymi zasadami do CHD w ciągu paru miesięcy, nie tylko ta książeczka . A co do maszyn to i tak earthshaker gniecie wszystko na stole ze swoim spowolnieniem 2k6 zasięgu ;]
to spowolnianie to pikuś... serio... są straszniejsze rzeczy w tej armii
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
wariorzy z black tree design. Sa na allegro właśnie teraz. Super alternatywa dla starych GW bo wyglądają jak z 5 edycji.