smiejagreg pisze:Fajny - ale wystarczyłyby 2 foty, z przodu i z tyłu ...
Dobra, będę wrzucał od teraz po 2-3 foty max
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
smiejagreg pisze:Fajny - ale wystarczyłyby 2 foty, z przodu i z tyłu ...
Pomalowałem pierwszego z innym noskiem i wyglądał dziwnie. Dlatego zdecydowałem się na czarne noski.quidamcorvus pisze:Fajny kolor szat.
Nie wiem czy taki miałeś zamiar, ale pyszczki z tymi czarnymi nosami bardzo sympatycznie wyglądają, zwodniczo sympatycznie
hehe daleko im jeszcze do GoofiegoSchalazar pisze: GooFy Style!!!
Kilka wzorów ma dosłownie mini kawałek widocznych palców, i właśnie nie wiem jak je pomalować. Za każdym razem jak chcę je ladnie zrobić to wszystko się zlewa. Nie wiem jakość odlania modelu albo (raczej) za grubo nałożony czarny podkład.wenanty pisze:Ładne.
Jeśli chodzi o palce nóg: nie wiem, czy spod szat wystają tylko szpony (nie znam tych modeli), ale tak to pomalowałeś. Jeśli jest tam choć odrobina ciała, pomaluj ją mocniej na kolor twarzy/pysków czy dłoni. Tak jak jest teraz za mocno zlewają się z rozjaśnieniami szmat - w ogóle nie widać, że to osobny element. A dobrze byłoby, gdyby szare szmaty (ładnie zrobione) były też od dołu zamknięte cieplejszymi, cielistymi akcentami (takimi jak gęby/uszy z góry, a dłonie po bokach).
Do nowego roku mam zamiar ich skończyć.smiejagreg pisze:Dawaj foty (niekoniecznie dwie ) i działaj, jak nie chcesz, żeby nowy rok Cię zastał nad tym regimentem...