bo tam Jagal nie przyjeżdża więc 4 pegazy FCG chętnie pożyczę

Przekaże młodemu. Wisisz mu piwoGokish pisze:Halu kolegi
bo tam Jagal nie przyjeżdża więc 4 pegazy FCG chętnie pożyczęobojętnie czy maziane czy nie
(ale fajno jakby były)
Zielony? Prosze, powiedz ze takMłody pisze:Ok już mam uber playera, niedługo wysle zgłoszenie ;D
Dokladnie takPiotr pisze:"So, you are obviously the big dick..."
zasady makiet są ustalone według podręcznika głównego. przy opisie jeziorek i rzek nie ma nic na temat jednostek ze zdolnością aquatic, co oczywiście nie zmienia faktu, że te jednostki nie będą otrzymywać żadnych kar oczywiście pod warunkiem, że w ich podręczniku znajduje się stosowna informacja.Reyki pisze:Czyzasady wody dotyczą również modeli eterycznych i z zasadą aquatic ( to aquatic nie wiem czy jeszcze jest w lizardach ale wolę zapytać bo możliwe że to trochę zmieni zapis)?
Jedziesz 70km?Shinue pisze:napiszę z własnego doświadczenia: ja swoim małym samochodzikiem jadę do warszawy 3 godziny.
zatem jadąc moim tempem przyjechalibyście na styk.
Rince pisze:Jedziesz 70km?Shinue pisze:napiszę z własnego doświadczenia: ja swoim małym samochodzikiem jadę do warszawy 3 godziny.
zatem jadąc moim tempem przyjechalibyście na styk.
tę trasę pokonuję w 1,5h (odległość 100km) tu korki tylko w zgierzuReyki pisze:My z Łodzi wyjeżdżamy tuż przed 7 rano. O ile nie będzie niespodzianek po drodze to też będziemy na styk.
Z Toba sie widzlaem grrrrruuuuubo ponad dwa razy, Ryży. Nie wymiekaj.Green Knight pisze:swieta_barbara pisze:Fajnie, ze sie zobaczymy na lokalu![]()