WIELKI DRACON
Ja też jadę więc w kwestii brakujących O&G mogę poratować.
A licky boom boom down!!!
Dwie ważne rzeczy:
Mapka / opis dojazdu w samym Wejherowie by się przydały. Rozumiem że szkoła jest inną lokalizacją niż rok temu - obok dworca PKP.
2: Moja wielka prośba - jeżeli jest tak ostry limit punktowy obicinający aż 3 pts za przesłanie po 1 szym lipca rozpy - bardzo proszę o listę albo potwierdzenie. Moja rozpa była przesłana przez Kolegów, przez następne dni mogę nie siedzieć na necie i nie chcę się dowiedzieć żnienacka że na turnieju, na którym mi zależy mam zmniejszone szanse.
pozdro
Mapka / opis dojazdu w samym Wejherowie by się przydały. Rozumiem że szkoła jest inną lokalizacją niż rok temu - obok dworca PKP.
2: Moja wielka prośba - jeżeli jest tak ostry limit punktowy obicinający aż 3 pts za przesłanie po 1 szym lipca rozpy - bardzo proszę o listę albo potwierdzenie. Moja rozpa była przesłana przez Kolegów, przez następne dni mogę nie siedzieć na necie i nie chcę się dowiedzieć żnienacka że na turnieju, na którym mi zależy mam zmniejszone szanse.
pozdro
http://members.chello.pl/p.stanik/dracon2007/dojazd.htmDZIK pisze:Mapka / opis dojazdu w samym Wejherowie by się przydały
limit jest ostry bo będziemy rozpiski drukować dla każdego gracza a nie chce tego robić w piątek przed turniejem (bo wtedy wszyscy najchętniej by je przysłali)DZIK pisze:jeżeli jest tak ostry limit punktowy obicinający aż 3 pts za przesłanie po 1 szym lipca rozpy....
http://members.chello.pl/p.stanik/draco ... szenia.htmDZIK pisze:bardzo proszę o listę albo potwierdzenie
złoszenie doszło, jeszcze nie dodałem do listy zgłoszonych, ale wszystko jest ok

pozdro
Potwierdzeniem jest zamieszczenie na liście zgłoszonych. Czasem troszkę trwa to uaktualnienie, ale staramy się robić to na bierząco.Meter pisze:zgłoszenie wysłane więc też bym prosił o potwierdzenie czy wszystko gra
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Ja mogę, ale przypomnij mi na gg w czwartek przed turniejem żebym nie zapomniał. No i ma tylko jednego załoganta, ale to chyba nie problem. Swoją drogą śmieszny ten przechodni rydwan, niedługo połowa polskich graczy O&G zagra nim na masterze. 

wiedzialem ze tak bedzie
nie dziala mi strona Adeona.. postanowilem sie jednak wczesniej zglosic a nie moge zobaczyc swojego ID
jest to gdzies indziej dostepne?
(zapewne przekroczony limt transferu na miesiac czerwiec...dopiero 1 lipca sie odblokuje, czyli na styk... wrzoccie te ID gdzies na swoj serwe !!)
edit:
stronka juz dziala, zgloszenie poszlo
pzdr

(zapewne przekroczony limt transferu na miesiac czerwiec...dopiero 1 lipca sie odblokuje, czyli na styk... wrzoccie te ID gdzies na swoj serwe !!)
edit:
stronka juz dziala, zgloszenie poszlo

pzdr
Wiernę mam, ale lord na niej siedzący jest niedokończony, a Boyzów mam tylko 75 pomalowanych reszta to szaraki, więc jak masz jakiegoś lorda do posadzenia na Wiwernie to mogę zabrać gada.
wiverne mam :> nawet skonczona tylko wiesz jak mam pomalowane orki ;] (nawet minimalnie skonwertowanaInferno pisze:na 100% Wiverna i 21 Svage orcow lub zwyklych orasow
i 10 mengili ... czy ktos ma ? Jerzyn?

Pytanko czy znajedzie sie ktos tak mily aby pozyczyc na czas turnieju jezzali? Potrzebuje 10 ale jesli znajdzie sie ktos kto ma ich mniej to i tak bede chetny do pozyczenia liczy sie kazda liczba.
P.S. na wszystkich ktorzy udziela mi pomocy bedzie czekac w podziece jakis browarek
P.S. na wszystkich ktorzy udziela mi pomocy bedzie czekac w podziece jakis browarek

a gdzie będziecie nocować ?? u mnie rodzina, goście, remont, więc odpadaGreen Knight pisze:Ten o 5 50 startuje z wawy coś koło 24 chyba
Ja będe koło 4 30...
Chyba że będzie fajny skład na pózniejszy pociąg.

Draconis - FOR EVER !!!