Dzikki'ego bolesne próby
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Dzikki'ego bolesne próby
Na ostatnich zdjęciach lepiej wygląda. Ogólnie bardzo fajnie pomalowany ładny model
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo fajnie wyszedł. Choć na ostrzu aż się prosi o rdzę. Ten metalik na ostrzu zbyt ciekawy nie jest, więc "zardzewienie" go jak najbardziej wskazane...
Krasnale wyglądają bardzo ciekawie, a skavenów prawie nie widzę na zdjęciu. Spróbuj zrobić zdjęcia tym regimentom na jednolitym tle, na przykład szarym.
podstawki bedziesz robił? imo musza byc jasne i przyjemne bo bez nich figurasek dużo traci ; /
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
+1MadMax pisze:Fajne Clanraty. Swoja armię Skavenów też maluje podobnie ponieważ najbardziej pasują szczury w stylistyce "brudu i syfu".
Ogólnie przewodnim motywem zgodnie z realiami ma być czerwony i biały jako barwy klanu Mors (czyli brudna czerwień i eks-biały). Muszę jeszcze pomyśleć jak wpleść to Plague Monks, ale to zabawa na później. Teraz pora na metalowe stormverminy (pewnie dojdą i plastiki, ale metale wygrały swoim pancernym wyglądem).
A co do zdjęć to... no ja was proszę - przecież wiadomo, że ja nie robię innych, jak poglądowe. Niedługo będą kolejne straszne zdjęcia, bo w kolejnym klocku krasnoludzki stukneła 38-ka i chyba czas najwyższy zrobić podstawki i... może podzielić skubańców na Norsów i całą resztę.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Nowe zdjęcia i od razu widać lumpowatość skavenów za to je uwielbiam i dobrze Ci to wyszło w malowaniu
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Trochę clansmenów jednak uzbierałeś, widzę ...
Qc +1
Qc +1
Greg widzisz wcale nie tak dużo bo... jest tam nors Dixona (a nawet dwóch), Skag Cichy i Drong tyż jest a oni tacy klanowi z przymrużeniem oka. Ale jest nadzieja, bo w tajemniczym słoiku z nalewką odmaczają się figsy i ktoś się jeszcze do grupki doczepi. Ale jestem dumny z moich pijaków. Jednemu robiłem piankę z piwska wylewajacą się z kufla.
Wciąż staram się też psychicznie zebrać do spodstawkowania pospolitego ruszenia, które na dzień dzisiejszy dostało 41 zawodnika. A prognoza pogody zapowiada kolejnych 9 wręcemocnych tym razem preslotta,ale łapiących oko.
Wciąż staram się też psychicznie zebrać do spodstawkowania pospolitego ruszenia, które na dzień dzisiejszy dostało 41 zawodnika. A prognoza pogody zapowiada kolejnych 9 wręcemocnych tym razem preslotta,ale łapiących oko.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
.dzikki pisze:Greg widzisz wcale nie tak dużo bo... jest tam nors Dixona (a nawet dwóch), Skag Cichy i Drong tyż jest a oni tacy klanowi z przymrużeniem oka
Wiem, wiem, dość dobrze znam te figsy i jeszcze moje stare oczy potrafią rozróżnić poszczególnych wojaków
Odłożyłem - póki co - zakupy dwarfów na ebayu, bo mi wykupujesz co lepsze . Poczekam, aż skompletujesz swoich .
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Całkiem fajnie wyszedł, choć sam figs uważam za nieudany, jeśli chodzi o rzeźbę...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mus mieć Dziwię się tylko, że tak po macoszemu troszkę potraktowali tę postać...dzikki pisze:Tak Greg, ale jak tu nie mieć Gotreka ;]