Dzikki'ego bolesne próby

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Re: Dzikki'ego bolesne próby

Post autor: Lechu »

Na ostatnich zdjęciach lepiej wygląda. Ogólnie bardzo fajnie pomalowany ładny model :)

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Pierwsze fotki inżyniera
Obrazek
Obrazek
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Bardzo fajnie wyszedł. Choć na ostrzu aż się prosi o rdzę. Ten metalik na ostrzu zbyt ciekawy nie jest, więc "zardzewienie" go jak najbardziej wskazane...

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

W sumie masz rację ;] Idę rdzewieć. W międzyczasie zrobił się krasnolud złodziej oraz sztandarowy Fangsnapper's Clawpack a teraz krasnolud zielony smok, ale już padam.

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Kolejna radosna grupa - 25 chłopaków gotowych na wszystko ;]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Początki tworzenia grupy uderzeniowo-zaczepnej klanu Mors - czyli witaj City of Pillars (jeszcze WIP a niektórzy bez podstawek)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Krasnale wyglądają bardzo ciekawie, a skavenów prawie nie widzę na zdjęciu. ;) Spróbuj zrobić zdjęcia tym regimentom na jednolitym tle, na przykład szarym.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

podstawki bedziesz robił? imo musza byc jasne i przyjemne bo bez nich figurasek dużo traci ; /
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
MadMax
Wodzirej

Post autor: MadMax »

Fajne Clanraty. Swoja armię Skavenów też maluje podobnie ponieważ najbardziej pasują szczury w stylistyce "brudu i syfu".
"War. War never changes".

TRAYE MAGNETYCZNE / PCV / MAGNESY. Najlepsza jakość !!! Najtaniej !!!

Ekspresowa Realizacja !!!

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

MadMax pisze:Fajne Clanraty. Swoja armię Skavenów też maluje podobnie ponieważ najbardziej pasują szczury w stylistyce "brudu i syfu".
+1
Ogólnie przewodnim motywem zgodnie z realiami ma być czerwony i biały jako barwy klanu Mors (czyli brudna czerwień i eks-biały). Muszę jeszcze pomyśleć jak wpleść to Plague Monks, ale to zabawa na później. Teraz pora na metalowe stormverminy (pewnie dojdą i plastiki, ale metale wygrały swoim pancernym wyglądem).

A co do zdjęć to... no ja was proszę - przecież wiadomo, że ja nie robię innych, jak poglądowe. Niedługo będą kolejne straszne zdjęcia, bo w kolejnym klocku krasnoludzki stukneła 38-ka i chyba czas najwyższy zrobić podstawki i... może podzielić skubańców na Norsów i całą resztę.

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Może jako pojedyncze szczury będzie bardziej widoczne:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A to metalowy Stormvermin
Obrazek

I coś z zupełnie innej beczki - czempion Imperialnych
Obrazek

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Lepsze fotki, widac wiecej co na + =D>
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Nowe zdjęcia i od razu widać lumpowatość skavenów :D za to je uwielbiam i dobrze Ci to wyszło w malowaniu :) =D>

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Trochę clansmenów jednak uzbierałeś, widzę :wink: ...
Qc +1

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Greg widzisz wcale nie tak dużo bo... jest tam nors Dixona (a nawet dwóch), Skag Cichy i Drong tyż jest a oni tacy klanowi z przymrużeniem oka. Ale jest nadzieja, bo w tajemniczym słoiku z nalewką odmaczają się figsy i ktoś się jeszcze do grupki doczepi. Ale jestem dumny z moich pijaków. Jednemu robiłem piankę z piwska wylewajacą się z kufla.
Wciąż staram się też psychicznie zebrać do spodstawkowania pospolitego ruszenia, które na dzień dzisiejszy dostało 41 zawodnika. A prognoza pogody zapowiada kolejnych 9 wręcemocnych tym razem preslotta,ale łapiących oko.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

dzikki pisze:Greg widzisz wcale nie tak dużo bo... jest tam nors Dixona (a nawet dwóch), Skag Cichy i Drong tyż jest a oni tacy klanowi z przymrużeniem oka
.

Wiem, wiem, dość dobrze znam te figsy i jeszcze moje stare oczy potrafią rozróżnić poszczególnych wojaków :wink:

Odłożyłem - póki co - zakupy dwarfów na ebayu, bo mi wykupujesz co lepsze :evil: :wink: . Poczekam, aż skompletujesz swoich :mrgreen: .

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Moja wersja Gotrek'a
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Post autor: Nokimam »

Tył mi sie bardzo podoba!
Też go właśnie maluję więc za niedługo wrzucam ;)
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Całkiem fajnie wyszedł, choć sam figs uważam za nieudany, jeśli chodzi o rzeźbę...

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Tak Greg, ale jak tu nie mieć Gotreka ;]

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

dzikki pisze:Tak Greg, ale jak tu nie mieć Gotreka ;]
Mus mieć :!: :mrgreen: Dziwię się tylko, że tak po macoszemu troszkę potraktowali tę postać...

ODPOWIEDZ