Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Bym chetnie zobaczyl bez makrodzikki pisze:Dzięki za tip co do płomieni. Jakoś nie miałem pomysłu na niego. Metalowe elementy tylko w makro wyglądają tak. Normalnie jest ... hmm normalnie. A warstwa jest jedna.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Nie wiem, ale wydaje mi sie ze nie rozwadniasz farb.:]dzikki pisze:Nie, nie wszystko. Głównie tam, gdzie uważam, że normalnie takiemu delikwentowi by się obcierało np. krawędzie, wystające elementy itp.
Pamietaj, jak nie pokryje za pierwszym razem to pokryje za 2 lub 3dzikki pisze:Staram się, bo robię i tak na palecie, ale zrozumiałem aluzję by dopracować to jeszcze.
Jak widać brakuje mi wyczucia - niby nanoszę na pędzel niewiele i rozprowadzam równomiernie a i tak wychodzi jak wychodzi.Fuxiorr pisze:Pamietaj, jak nie pokryje za pierwszym razem to pokryje za 2 lub 3