Fatalstyka

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Re: Fatalstyka

Post autor: smiejagreg »

Naviedzony pisze:Myślę, że powinieneś popracować nad swoim wewnętrznym "ja" i swoją listą priorytetów, żeby coś tak mało ważnego dla Twojego życia jak nowy odcinek Fatalstyki nie było w stanie zepsuć Ci wieczoru.
Pewnie masz rację :wink: . No, może aż tak do końca wieczoru sobie nie zepsułem. Po prostu nie lubię tracić czasu na coś, co nie jest tego warte. Już się nie dam więcej naciągnąć na ten topic...

Kero
Wałkarz

Post autor: Kero »

Mistrzem ekspresji nie jestem, ale będę nad tym pracować. ;)

hmmm, jakbym stanął bardziej z boku a zdjęcia wszystkie puszczał z prawej... to faktycznie może wyjść lepiej!
Dzięki Morsereg :D

Smiejagreg, muszę Cię niestety rozczarować, gdyż będę nadal kręcił ten program. Jeśli będę kręcił odcinek raz na dekadę, to widzowie się zdziwią jak raz wystąpi student a potem trzydziestolatek. Poza tym nie wiem czy by mi konta nie zablokowali na youtube :)

Jeśli jest minimalnie lepiej to dobrze, lepiej do przodu niż do tyłu :)

mam takie pytanko, czy powinienem zmienić muzykę? Jak ją odbieracie?

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

Morsereg pisze: stwierdzilem, ze czemu nie skoro morti i kordelas az tak byli zachwyceni
Nie przesadzajmy... [-X :wink:
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

Kero
Wałkarz

Nowy odcinek Fatalstyki! tematem jest - World of Warcraft :D Zapraszam!

http://www.youtube.com/watch?v=nX1Ccd-tHds

Awatar użytkownika
Ryosuke
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Ryosuke »

Kolejny rudy :shock:
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM

Kero
Wałkarz

niee tamten to blondyn :D

Kero
Wałkarz

Nowy odcinek!

Temat: My Hardcore Pony

Gorąco zapraszam, do tego odcinka naprawdę się przyłożyłem :D

http://www.youtube.com/watch?v=tMPu-R6LIQo

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Nie myślałem, że to powiem, ale chyba jest poprawa :shock: . Zabierałem się za oglądanie wielu Twoich odcinków i to jest pierwszy, który udało mi się obejrzeć w całości, lepiej się Ciebie słucha. Co prawda wydaje mi się, że czysto pod względem merytorycznym nie masz do przekazania zbyt wiele (kucyki są spoko, ale to przesada, że 20-letni goście je oglądają), ale i tak jest lepiej.

Co do Twojego pytania- oznajmiam, że serial jest zajebisty, kumple się śmieją, że jestem zryty i tyle, nic z tego nie wychodzi. Nie gadam w kółko o kucach i nie chodzę na fanowskie spotkania, więc raczej ta informacja zostaje przyjęta, po czym gdzieś tam zanika.

Kero
Wałkarz

Nowy odcinek! Ten może wam się spodobać. Dotyczy on Space Marines :D

http://www.youtube.com/watch?v=-h1Dj_PM0KI

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Ten odcinek mógł mieć tytuł "Space mahrinz [zdejmuje hełm]". Nie, no całkiem udany filmik.
Oczywiście najlepszym zakonem są Ultramarines, a najlepszym marine jest Boreale, a przynajmniej ma najlepsze parodie.
Uniwersum młotka ma wszystko najlepsze i największe, są w stanie pokonać każde inne uniwersum, jakie przyjdzie na myśl, włącznie z japońskimi.
Obrazek
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Kero
Wałkarz

Cieszę się, że odcinek się podoba.

Ja z kolei Zazdroszczę WFB że każda armia ma na stole jakiegoś wielkiego potwora. Smoka, Deathclawa, Mantikorę, Giganty. To jest wielkie, piękne i śmiertelnie niebezpieczne.

W wh40 dopiero teraz to zaczynają :/

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

No, tego bym nie powiedział. Moda na wielgachne pojazdy wzięła się właśnie z Imperial Armour, później przeszło to do battla.
Obrazek
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Ryosuke
Kontakt:

Klafuti pisze:Oczywiście najlepszym zakonem są Ultramarines
Mylisz się najlepszym zakonem są szarzy rycerze,tylko oni chyba podpadają pod inkwizycje a nie pod asteres.
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM

Kero
Wałkarz

Nareszcie nowy odcinek Fatalstyki z Gościem Specjalnym. Tym razem miałem przyjemność rozmawiać z Jerzym Sikorskim, Toruńskim sędzią Magic the Gathering, znanej wszystkim karcianki! Zapraszam :D

http://www.youtube.com/watch?v=9e-k0BbSNec

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Zdecydowanie na plus :)

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Kero pisze:Zapraszam do oglądania fanowskiej produkcji "Gracz jest w każdym z nas" Gorąco polecam! Fus Ro Dah!

http://www.youtube.com/watch?v=MkEtbx_GC_M
Ponieważ nasza forumowa Crone Hellebron zablokowała temat o nowej serii filmów, a ja chcę skomentować, pozwoliłem sobie zrobić cytat.

Obejrzałem, filmik strawny, mam nadzieję, że będzie tego jeszcze. Podobno faktycznie warto czasem napisać coś nietypowego w CV, jednak zależy to od pracy do jakiej się kandyduje. Zaskoczyła mnie też końcówka, bo nie było: "dziękujemy, odezwiemy się".

PS. Za Tomasha było lepij!
Obrazek
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Filmik faktycznie przyjemny ;)
Za tomasha było lepiej
Opozycja kończy na kontrrewolucyjnym szafocie więc lepiej tssss! :mrgreen:

Awatar użytkownika
Ryosuke
Kontakt:

Kero do kogo adresujesz swoje filmiki?

Kero
Wałkarz

Do kogo adresuję swoje filmiki ? Nazwałbym ich "Ludźmi z pasją"

Kieruje je do ludzi którzy lubią fantastykę, wiele jej aspektów, zasadniczo wszystko co z nią związane, ale jednocześnie, mający do tego wszystkiego dystans.

Często rażą mnie nerdy których spotykam w hurtowych ilościach np. na konwentach. Prześcigających się w wiedzy zupełnie niepotrzebnej, a w której osiągają mistrzostwo (np. jaka jest maksymalna prędkość sokoła milenium)

Kieruje swoje filmiki do casualowców, lub też "niedzielnych graczy" do których w sumie sam się zaliczam.
Nie zamierzam zgrywać wielkiego specjalisty (zawsze znajdzie się ktoś większy). Po prostu lubię fantastykę i dzielę się swoją pasją, oraz przemyśleniami na jej temat na łamach youtube.

Ponadto, z zawodu jestem dziennikarzem (pracuję w tv, która ostatnio pomogła mi nakręcić najnowszy filmik) więc "Fatalstyka" to taka hobbystyczna realizacja mojej pracy.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Ej Kero a nie czujesz się trochę jak taki PiKej polskiego fandomu?
Obrazek

ODPOWIEDZ