Nie podskakuj, bo dopadnę Cię z kuszą jak będziesz siedzial na kiblu z opuszczonymi gaciamiFluffy Tyś jest jak forumowy lord Tyrion, tylko w odwróconych proporcjach rozmiaru.

Nie podskakuj, bo dopadnę Cię z kuszą jak będziesz siedzial na kiblu z opuszczonymi gaciamiFluffy Tyś jest jak forumowy lord Tyrion, tylko w odwróconych proporcjach rozmiaru.
Stormy spadły dokłądnie jak sobie to później przeliczyłem w szóstej turze, kilka cali poza moją połowa stołu. Powinien w tym momencie być koniec gry. Zaprzeczyłeś, pokazałeś mi swoje zapiski, i powiedziałeś że jest czwarta tura. Uwierzyłem Ci na słowo.Oczywiście nie przeszkadzało ci tyle tur w których przeszedłeś dwarfami cały stół i sklepałeś Stormy w combacie,
48'' - 12'' strefa wystawienia = 36''. Podzielone na 6'' ruchu daje 6 tur. W dodatku moje oddzialy znalazly sie przy twojej krawędzi w wyniku szarż na stormy, złamania ich i pogoni (na marginesie, na 12'').słowa Fluffego są zbędne bo chyba nie wierzycie że chłop zagrał 10 tur i ciągle myśli że z ruchem 6 może przejść w 6 tur 48 cali??
Nie dałeś. W drugiej turze, jak rzucałeś teleport pytałem czy masz na elektryku brass orba. Potwierdziłeś.dałem ci moją rozpiskę nie czytałeś jej
Dałem ci koma z rozpą w PDFie, zapytalem czy wolisz zebym Ci opowiedzial. Wolałeś. Opowiedzialem. W przeciwienstwie do Ciebie zgodnie z prawdą.sam mi swojej nie dałeś bo miałeś na kom
a rozpiska to nie to samo, ja dałem ci swoją bo dlaczego miałem ci jej nie dać ? po za tym leżała cały czas na stole.Dałem ci koma z rozpą w PDFie
To już była 8 tura manStormy spadły dokłądnie jak sobie to później przeliczyłem w szóstej turze, kilka cali poza moją połowa stołu. Powinien w tym momencie być koniec gry. Zaprzeczyłeś, pokazałeś mi swoje zapiski, i powiedziałeś że jest czwarta tura. Uwierzyłem Ci na słowo.
nie do końca tak było, po pierwsze to był rzut w mojej 1 turze, i powiedziałem ci tak "rzucam teleport na brass orba" ale takie imię nosi ten model, tak samo jak wygar to wygar a bolo to bolo. Graliśmy już pare razy i myślałem że to ogarniasz.Nie dałeś. W drugiej turze, jak rzucałeś teleport pytałem czy masz na elektryku brass orba. Potwierdziłeś.
najsłabsze tłumaczenie ever. Solo, stać Cię na więcejSolo pisze: powiedziałem ci tak "rzucam teleport na brass orba" ale takie imię nosi ten model, tak samo jak wygar to wygar a bolo to bolo. Graliśmy już pare razy i myślałem że to ogarniasz.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Albo_Albo Cichaj tam mielismy miec czelencz a ty lord Chałasu wydygales.Albo_Albo pisze:Cóż Szybki Szpil zmienić na Szybki Wał a Lodo niech będzie mieć 0 punktów szkoda prądu na gdybanie o pierdołach jak turniej wypadł fajnie. Wklejać relacje panowie
Stary zauwaz ze jestem wyżej od Kosy i Butanaloko pisze:Karp prawię w środku stawki!?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.