Anadim - Farbką po łapkach
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Anadim - Farbką po łapkach
Ładne testudo, kradnę pomysł 

Lubie Twój styl.
Najbardziej podobają mi się kolory metali!
Świetnie się prezentują, gratki
Najbardziej podobają mi się kolory metali!
Świetnie się prezentują, gratki

Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane 

Lubię tu zaglądać zawsze coś mi się lodoba 
Ostrza toporów wyszły bardzo dobrze. Nie spodziewałbm się, że niebieski będzię pasował.
Widać, że topory nie byle jaki kowal zrobił

Ostrza toporów wyszły bardzo dobrze. Nie spodziewałbm się, że niebieski będzię pasował.
Widać, że topory nie byle jaki kowal zrobił

Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane 

Dla mnie slayerzy sa zawsze spoko! 
Co to za dziwne działo? Chyba nie od GW. Robi za organ gun?
Najbardziej podoba mi się koleś z obsługi działa z przyzadem geodezyjnym. Fajny, klimatyczny model i ma super kolorki
Gratki za pomalowanie kolejnych zacnych dwarfów!

Co to za dziwne działo? Chyba nie od GW. Robi za organ gun?
Najbardziej podoba mi się koleś z obsługi działa z przyzadem geodezyjnym. Fajny, klimatyczny model i ma super kolorki

Gratki za pomalowanie kolejnych zacnych dwarfów!

Fajnie wyszedł ten kraken 

Fajny 
Ta trawa dziwnie wygląda, jak by nie miała koloru.
Poza tym kolorki jak zawsze mi się podobają i odbiór bardzo dobry, gratki!

Ta trawa dziwnie wygląda, jak by nie miała koloru.
Poza tym kolorki jak zawsze mi się podobają i odbiór bardzo dobry, gratki!

Dziękuję bardzo.
Pora na więcej krasnoludów:
Konwersja minera, mam nadzieję że wpasuje się dobrze jako łącznik pomiędzy modelami Avatars of War z pistoletami, a bardziej klasyczną wersją minerów

Krasnoludzkie siły powietrzne - BeerForce2 :

Oraz - jakże by inaczej - Slayer! Tym razem Doom Seeker:

Pora na więcej krasnoludów:
Konwersja minera, mam nadzieję że wpasuje się dobrze jako łącznik pomiędzy modelami Avatars of War z pistoletami, a bardziej klasyczną wersją minerów

Krasnoludzkie siły powietrzne - BeerForce2 :

Oraz - jakże by inaczej - Slayer! Tym razem Doom Seeker:

Ostrza na łańcuchach - jak dla mnie to herezja! 
Wolę bardziej klasyczne modele bo granaty tego pierwszego typka kojarzą mi się bardziej z si-fi niż fantasy. Jednak malowanko bardzo fajne i przyjemnie się patrzy
Schludnie i ładnie pomalowanie, zazdroszczę tempa i gratki za kolejne modele
Może jakaś fotka zbiorowa?

Wolę bardziej klasyczne modele bo granaty tego pierwszego typka kojarzą mi się bardziej z si-fi niż fantasy. Jednak malowanko bardzo fajne i przyjemnie się patrzy

Schludnie i ładnie pomalowanie, zazdroszczę tempa i gratki za kolejne modele

Może jakaś fotka zbiorowa?

A to wszystko bitsy "fantasy"
. Ba toż to granat z 8ed od GW.
Chciałbym żeby moje tempo było większe, niestety to owoc kilku projektów rozgrzebanych dawno temu, a powoli zmierzających ku końcowi.
Co do fotki grupowej - pracuję nad tym, a na razie musi wystarczyć zakończony (prawie, bo jeszcze 10 krasi brakuje do 40) unit pikinierów, których nazbierało się na tyle żeby upchnąć gdzieś ten przepiękny "dwarf Turtle":

Chciałbym żeby moje tempo było większe, niestety to owoc kilku projektów rozgrzebanych dawno temu, a powoli zmierzających ku końcowi.
Co do fotki grupowej - pracuję nad tym, a na razie musi wystarczyć zakończony (prawie, bo jeszcze 10 krasi brakuje do 40) unit pikinierów, których nazbierało się na tyle żeby upchnąć gdzieś ten przepiękny "dwarf Turtle":