Wybory 2007
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Przymiotniki się pisze z małej litery. Przestańcie się czepiać ortografii, jeśli sami jej nie znacie. Albo przestańcie się czepiać w ogóle najlepiej.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
http://wybory2007.wp.pl/wynikimapa.html ... caid=14b0c
fajna mapka jasny podzial jest + 2 duze aglomeracje w srodku...
mnie zastanawia czemu na wschodzie jest taki ciemnogrod... (oczywiscie z wyjatkami), ale zawsze sie o tym mowi, taki Kononowicz np...
fajna mapka jasny podzial jest + 2 duze aglomeracje w srodku...
mnie zastanawia czemu na wschodzie jest taki ciemnogrod... (oczywiscie z wyjatkami), ale zawsze sie o tym mowi, taki Kononowicz np...
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Balcerowicz ma wrocic? Cieszycie sie? ;] brawo panie Tusk...
oczywiscie ze sie cieszymy
bez watkow osobistych: jest dokladnie tak jak thurion napisal
jesli ktos woli leppera od balcerowicza - nie nasza w tym wina, wspolczuc tylko mozemy
Mapka fajna. Ladnie pokazuje podzial, na tych ktorzy pracuja i na tych ktorzy zyja z zasilkow. smutna ciut
bez watkow osobistych: jest dokladnie tak jak thurion napisal
jesli ktos woli leppera od balcerowicza - nie nasza w tym wina, wspolczuc tylko mozemy
Mapka fajna. Ladnie pokazuje podzial, na tych ktorzy pracuja i na tych ktorzy zyja z zasilkow. smutna ciut
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Balcerowicz ma wrocic? Cieszycie sie? ;] brawo panie Tusk...
Ja tam się cieszę. Dołączam się do braw dudiego .
thurion tu ma rację. Specjalista i zrobi co trzeba.
Panowie chyba nie uwazacie ze ta czesc Polski zaznaczona na niebiesko pracuje gorzej niż ta zaznaczona na pomaranczowo ? To wynika po prostu z tego ze ta czesc jest biedniejsza, i mieszka tam wiecej zwolennikow populizmu. A to ze biedniejsza, to nie wynika z gorszej jakosci pracy lecz w duzej mierze z roznic historycznych (o tym prace magisterska pisalem, wiec sie moge rozwodzic nt. ).
Co do Balcerowicza z jednej strony sie ciesze, bo to jeden z niewielu prawdziwych specjalistow jaki byl na odpowiednim stanowisku po 89 roku. Jedyna jego wada jest brak popularnosci u duzej czesci spoleczenstwa, co moze gwaltownie zmniejszyc notowania platformy i wplynac negatywnie na jej sondaze w kolejnych wyborach. Ale IMO jest to swietny kandydat na zrobienie nam w Polsce "drugiej Irlandii" (o co nie wierze, ale do idealu dążyć trzeba).
Co do Balcerowicza z jednej strony sie ciesze, bo to jeden z niewielu prawdziwych specjalistow jaki byl na odpowiednim stanowisku po 89 roku. Jedyna jego wada jest brak popularnosci u duzej czesci spoleczenstwa, co moze gwaltownie zmniejszyc notowania platformy i wplynac negatywnie na jej sondaze w kolejnych wyborach. Ale IMO jest to swietny kandydat na zrobienie nam w Polsce "drugiej Irlandii" (o co nie wierze, ale do idealu dążyć trzeba).
piszę o zawodzie nauczyciela języka rosyjskiego. Niestety z powodu niedopatrzeń ministerstwa edukacji nie mogę zrobić metodyki nauczania języka rosyjskiego, ponieważ program języka rosyjskiego... nie istnieje!Tiger Brown pisze:O której decyzji, jakiej dupie i którym zawodzie piszesz ?Yudokuno pisze:Dajcie spokój, bo ja z powodu decyzji Romana jestem w takiej dupie z wykonywaniem zawodu, że nawet prawnicy nie wiedzą, co robić...
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Nie, nie. Nikt nie mowi ze niebieska czesc jest z definicji gorsza.
Poprostu wiecej tam tych ktorzy zamiast wkladac do kasy panstwa, wyciagaja z niej. W efekcie latwiej podlapuja populizm lewicowy (czy to PiSu, czy to LiDu) - no i jaki efekt jest to widac (;
Balcerowicz faktycznie nie jest bogiem popularnosci - ale przez 4 lata jesli bedzie ok, to podejrzewam ze nie zaszkodzi za wiele.. szczegolnie ze nie jest popularny w kregach wyporcow PiSu (ze wskazaniem na osoby starsze) glownie - osoby inteligentne raczej doceniaja ze krajem rzadzi fachowiec a nie rolnik-demagog; watpie wiec zeby ta nominacja miala jakikolwiek wplyw na elektorat PO
Poprostu wiecej tam tych ktorzy zamiast wkladac do kasy panstwa, wyciagaja z niej. W efekcie latwiej podlapuja populizm lewicowy (czy to PiSu, czy to LiDu) - no i jaki efekt jest to widac (;
Balcerowicz faktycznie nie jest bogiem popularnosci - ale przez 4 lata jesli bedzie ok, to podejrzewam ze nie zaszkodzi za wiele.. szczegolnie ze nie jest popularny w kregach wyporcow PiSu (ze wskazaniem na osoby starsze) glownie - osoby inteligentne raczej doceniaja ze krajem rzadzi fachowiec a nie rolnik-demagog; watpie wiec zeby ta nominacja miala jakikolwiek wplyw na elektorat PO
poczytaj sobie ich program, o ile zrobisz to ze zrozumieniem mysle, ze nie bedziesz musial mnie prosic o pomoc ze wskazywaniem populizmu