Picie na turniejach

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Sam ten temat załozyłeś, to nie marudź.
Mnie on średnio dotyczy, bo ani zgona nie zaliczyłem, ani syfu nie narobiłem, a bawiłem się w knajpie. Nie chcesz wiedzieć, czemu mimo knajpy mieliście syf na turnieju, to nie.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Ten temat to chyba w glownej mierze apel do tych, ktorzy nie dosc, ze zaliczyli zgona, to jeszcze odjebali jakies akcje - STRZEZCIE SIE, SUPEL CZUWA!!

ps. na WI specjalnie sie nie napije i bede pilnowal, czy inni tez nie pija - ciekaw jestem jak to wyglada ze strony organizatora. Ogolnie rzecz ujmujac przydaloby sie w tym srodowisku troche wiecej osob, ktore zajmowalyby sie ogarnianiem pijakow w sobote wieczorem. Na ochotnika sie nie zglosze, ale bede robil co sie da, zeby na przyszlych turniejach nie dochodzilo do takich akcji jak w Lublinie.

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

Osobiście uważam, że jest czas na granie i czas na picie, jak ktoś chce się napić to niech czeka do końca turnieju i dopiero after party jakieś można na mieście zrobić. Po co robić sobie wstyd, a co gorsza psuć nerwy organizatorom. Jak ktoś nie potrafi się dostosować do tego to niech się liczy z tym, że może być poproszony o opuszczenie miejsca w którym odbywa się turniej. Wiadomo, że jak już znajdzie się osoba totalnie zalana w trupa to głupio ją wywalić na bruk, ale jakieś konsekwencje muszą być, dlatego jestem zdania, że trzeba ewentualnie sporządzać liste osób, które przecholowały i umieścić ją na forum. Niech one się wtedy martwią, że mogą mieć problem z dostaniem się na następny turniej lub będą obserwowane :D. Być może to zmotywowałoby ludzi do nie spożywania alkoholu na turniejach :P.
Obrazek

Budda
Chuck Norris

Post autor: Budda »

swieta_barbara pisze: ps. na WI specjalnie sie nie napije i bede pilnowal, czy inni tez nie pija
bedziesz dobrym pasterzem ? nie na darmo swietym Cie nazwali :D

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

swieta_barbara pisze:Ten temat to chyba w glownej mierze apel do tych, ktorzy nie dosc, ze zaliczyli zgona, to jeszcze odjebali jakies akcje - STRZEZCIE SIE, SUPEL CZUWA!!

ps. na WI specjalnie sie nie napije i bede pilnowal, czy inni tez nie pija - ciekaw jestem jak to wyglada ze strony organizatora. Ogolnie rzecz ujmujac przydaloby sie w tym srodowisku troche wiecej osob, ktore zajmowalyby sie ogarnianiem pijakow w sobote wieczorem. Na ochotnika sie nie zglosze, ale bede robil co sie da, zeby na przyszlych turniejach nie dochodzilo do takich akcji jak w Lublinie.
mnie nie upilnujesz bratku, napije sie bankowo - tyle że poza sala i normalnych ilościach - dla chumora :D mucho stwora

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Przeciw temu Darek też nic nie ma i też pójdzie do knajpy :P
Beka na maxa

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Kacper strażnikiem trzeźwości ? Bueheheheeheheh :lol2:

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Do czego to doszlo nie? :)
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Kacprowi musiało sie coś poprzestawiać w tym patologicznym mieście :D

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

może zobaczył co robi alko z ludźmi i z nim samym tez

PS - właśnie zauważyłem u siebie wstępny alkoholizm - wytrąbiłem sam jakieś 0,7 winka bo nie dawałem rady obejrzeć "egzorcyzmów Emily Rose" o tej porze. Odwołali mi koncert Kata, który miał dziś być ,potem nie wiedzieć czemu wpadł mi w ręce ten film, może to jakiś znak - nawróćmy sie, nie pijmy i grajmy tylko dobrymi armiami... Kurde mać - to nie są jaja!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Supeł, idź już spać, dobry człowieku ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

spoko, walnąłem jeszcze jedną szklaneczkę - kieliszki są dla lamerów - i już dałem rade obejrzeć... Ludzie sześć demonów nawiedza dziewuchę w tym Belial i Lucyfer we własnej osobie, na masę film. Wprowadzam w życie pomysł picie przed i po a nie w trakcie - 3 tygodnie do WI to już trzeba zaczynać :D

PS - myślę że i ja zasłużyłem na rangę... co?

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

właśnie Tomashu :) miałabyć ranga specjalna dla Św Barabary

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

A moglibyście mi przypomnieć? Bo Jerzyn mi chociaż PM napisał ;)
Poza tym... Baśka pił z nami? :shock:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

a chcesz to na zdjęciach czy na filmie? ;)

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Tomash pisze:A moglibyście mi przypomnieć? Bo Jerzyn mi chociaż PM napisał ;)
Poza tym... Baśka pił z nami? :shock:
Wypiłes pół jego wódki. :P
A licky boom boom down!!!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Wiesz, że jest źle, jeśli na pytanie "co robiłem na imprezie" dostajesz linka na youtube ;)

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

To chyba miała być ranga "Strażnik Trzeźwości!" :D

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

Cordel Walker :D nie mylic z Johny Walker ;)
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
Trojek
Mudżahedin

Post autor: Trojek »

Temat już oklepany przy okazji Areny (nie pamiętam której - ta co wywalali ludzi pod wpływem)

Jak dla mnie wypracowany kompromis jest spoko - pić można, do granic wymiotów/demolowania okolicy. Nie widzę nic złego w pełnoletnim kolesiu sunącym po korytarzy na czworaka. A jak ktoś odwala to za mordę i na zewnątrz, albo do jakiejś izolatki, a rano ściera i niech sprząta. Dyscyplina w tej kwestii być powinna, ale nie ma sensu tworzyć patologi i wywalać kogoś za łyczek piwa.

ODPOWIEDZ