Idzie nowe...
Moderator: Kołata
nawet fajne nogi
pokazałby go z tyłu
pokazałby go z tyłu

<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?

<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?

taki jakis...
nie widze sensu dawania fotek rzeczy WIP. jak dokoncza to ocenie, o.
nie widze sensu dawania fotek rzeczy WIP. jak dokoncza to ocenie, o.
r0m pisze:to ujęcie działa na korzyść tego modelu. co nie zmienia faktu iż ma strasznie głupią głowe. może być fajny ale jak sie mu głowe zmieni
Hmm no tak mysle ze jak by mial glowesmerfa to by zmienilo postac rzeczy i nie byl by smieszny, a teraz serio to normalna glowa blorka, a to ze wiekszosc blorkow z gw oprczu 3 ma maski bo chyba sobie nie radza specjalnie toinna sprawa, zawsze mozesz odciac i wstawic ten szajs z maska
Skończony

mi tam większość orków przypomina cudze teściowe

mi tam większość orków przypomina cudze teściowe

- swieta_barbara
- habydysz
Taki se, wole nowego czarnuszka. Tego pieszego. Nie podobaja mi sie zeby, helm, plaszcz i bron. Podobaja mi sie miesnie, czaszki, dzik na brzuchu.
Oficjalnie wiec, mnie nie powala.
Znacznie fajniejszego mozna stowrzyc z GWowskiego boxa z herosami
Znacznie fajniejszego mozna stowrzyc z GWowskiego boxa z herosami
-
- "Nie jestem powergamerem"
mi tez sie podoba - czekam wlasnie na orkowego szamana i goblinskiego bossa - potem przyjdzie czas na tego pana 

Ja akurat zadnej figurki z serii narazie nie kupilem i nie planuje - zbyt wiele dupereli niegodnych prawdziwego warbossa na nich ; )
wie ktoś może kiedy dotra wreszczie plastikowe black orki do polski?
http://www.allegro.pl/item195804864_sup ... armii.html fajny ziom na jakiegos savaga na rydwanku czy cos w tym stylu jakby mu glowe podmienic.
http://www.allegro.pl/item195804864_sup ... armii.html fajny ziom na jakiegos savaga na rydwanku czy cos w tym stylu jakby mu glowe podmienic.
Ja sobie kupilem plastykowego warbossa. Zeby miec dzika pod BSB...Gogol pisze:IMO te plastikowe warbossy GW śmierdzą w porównaniu z tym typem

Ten plastykowy ziom wyglada jak zwykly ork. No, moze na championa sie od biedny nadaje....
A ten kolo powyzej wymiata. Widac, ze kozak.

No właśnie, te nowe plastikowe warbossy jakieś takie chude są. Warboss to musi być warboss, łapę musi mieć wielkości elfa w pełnej płytówce, a w barach musi być szerokości ogra. A jak patrzę na te nowe plastiki to wydaje mi się, że szeregowy metalowy czarny ork z V edycji jest bardziej warbossowaty od tego plastikowego warbossa.
A licky boom boom down!!!