Idzie nowe...
Moderator: Kołata
Idzie nowe...
nie wiedziałem, gdzie to dać, wrzucam tutaj. Takie oto coż znalazłem na sieci.
enjoy!
co sądzicie? moim zdaniem mały jegomość rządzi:)
pzd
enjoy!
co sądzicie? moim zdaniem mały jegomość rządzi:)
pzd
Ostatnio zmieniony 28 maja 2007, o 15:38 przez Marko, łącznie zmieniany 8 razy.
Śmieszne, ale mnie na kolana nie powala.
A licky boom boom down!!!
Na Ebayu powinienes go dostac gdzies za stówkę... W tej chwili ze 4 jest na sprzedaż.
A ten nowy figs zabawny... przez co niestety slabo pasuje do groznego image'u nowych orkasow... Ciekawe co ten duzy ork ma na plecach? Wyglada jak jakis kawal skały...
Inna kwestia, ze figurka jest tragicznie pomalowana. Jakby sie ktos do malowania przylozyl, moze inaczej by sie to prezentowalo.
A ten nowy figs zabawny... przez co niestety slabo pasuje do groznego image'u nowych orkasow... Ciekawe co ten duzy ork ma na plecach? Wyglada jak jakis kawal skały...
Inna kwestia, ze figurka jest tragicznie pomalowana. Jakby sie ktos do malowania przylozyl, moze inaczej by sie to prezentowalo.
Malowanie denne - ale sam model IMO b fajny.
Moze faktycznie, jak ktos robi hord na dark, evil and powerfull princes of darkness to nie przypasuje - ja jednak dla niego juz widze miejsce w mej zgrai
Moze faktycznie, jak ktos robi hord na dark, evil and powerfull princes of darkness to nie przypasuje - ja jednak dla niego juz widze miejsce w mej zgrai
Zajebiście! Wreszcie jakieś porządne figurki goblińskich regimentów. Jak się dobrze zastanowić, to GW od V edycji (czyli całą 6 i teraz w 7) nie wypuściło ANI JEDNEGO ładnego, metalowego regimentu do O&G oprócz squig herda. Kolekcjonerom pozostawało kupowanie nowych herosów oraz łowienie staroci na aukcjach (ewentualnie mail order).
Po tym co zobaczyłem na tych fotkach (fantastyczny wilk!) czuję, że wielu z nas da Gamezonowi zarobić. Coprawda figurki te mogą być dość drogie, ale każdy z nas ma jakiś ulubiony oddział w armii. I taki jeden oddzialik można sobie zafundować Ja myślę, że dam się skusić na takiego fasta. Choć z największą niecierpliwością czekam na boar boyzów i wielkie, wściekłe, metalowe dziki
Po tym co zobaczyłem na tych fotkach (fantastyczny wilk!) czuję, że wielu z nas da Gamezonowi zarobić. Coprawda figurki te mogą być dość drogie, ale każdy z nas ma jakiś ulubiony oddział w armii. I taki jeden oddzialik można sobie zafundować Ja myślę, że dam się skusić na takiego fasta. Choć z największą niecierpliwością czekam na boar boyzów i wielkie, wściekłe, metalowe dziki
Wilk naprawde cudny.
A cenowo - pewnie kolo 18pln za sztuk wyjdzie; gamezone wcale drogi nie jest. regimencik za sto pln taki - czmu nie?
A cenowo - pewnie kolo 18pln za sztuk wyjdzie; gamezone wcale drogi nie jest. regimencik za sto pln taki - czmu nie?
-
- "Nie jestem powergamerem"
wilczek swietny - z pewnoscia sie w mej hordzie zadomowi
Wilk jest kozacki, fanatyk już mniej, a ten koleś na początku stony.. Jakiś taki średniawy .
TruePunk pisze:Wilk naprawde cudny.
A mnie sie nie podoba. Wygląda, jakby w czasie długiego skoku dostał nagłego skurczu żołądka. Ogólnie jakiś powykręcany, na pewno dynamiczny, ale aż za bardzo, kosztem realizmu.bless pisze:Ta dynamika, ten realizm... podoba mi sie.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
No wiesz. To kwestia gustu - ja lubie przekolorowane figurki, tzn mocne kontrasty - kto widzial moja armie wie, ze z realizmem i plynnymi przejsciami nie ma wiele wspolnego ; p i tutaj podobnie.. lekka hiperbolizacja pozy kosztem realizmu - czemu nie? IMO znacznie fajniej wyglada niz wilczki GW statyczneDuderson pisze:TruePunk pisze:Wilk naprawde cudny.A mnie sie nie podoba. Wygląda, jakby w czasie długiego skoku dostał nagłego skurczu żołądka. Ogólnie jakiś powykręcany, na pewno dynamiczny, ale aż za bardzo, kosztem realizmu.bless pisze:Ta dynamika, ten realizm... podoba mi sie.
przypomne swietny CG goblinow czy BSB goblinskiego z gamezone.. zdecydowanie firma ktora warto sledzic ; )
daty jeszcze chyba nie podano
daty jeszcze chyba nie podano