Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Temat filmowy
A ja battlestara... Dzięki temu portalowi mogłem oglądać w pracy bo nie trzeba było instalować niczego dodatkowego. Nawet przeglądarkę mogłem mieć archaiczną.
seriale macie na iitv.info - slaba jakosc, porownywalna do tego na kinomaniaku.tv
filmy na noobroomie.com - jakosc hd
filmy na noobroomie.com - jakosc hd
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
damn... nie pomyslalem o tymAfro pisze:nie sprzedawaj im noobrooma, bo serwery nam obciążą ;p
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Strony iitv regularnie używałem, ale przeskoczyłem na kinomaniaka. Noobrooma nie używam prawie wcale. Jest jeszcze stary iplex, ale nie mają wielkiego wyboru. No i reklamy bywały nieznośne, nie wiem, jak jest dzisiaj. A jak nie, to tytuł filmu + online w Google ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A i nadgoniłem "Ralpha Demolkę", do tego obie części z minionkami. Nawet się pośmiałem miejscami![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A i nadgoniłem "Ralpha Demolkę", do tego obie części z minionkami. Nawet się pośmiałem miejscami
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Na początek przydałby się ekran powitalny z napisem "Show must go on", choć jak piszą w komentarzach - nie jest to nowość. Ja tam nie znałem wcześniej.
W ogóle to omijam strony, które od jakiegoś czasu mają przymus założenia konta i logowania.
W ogóle to omijam strony, które od jakiegoś czasu mają przymus założenia konta i logowania.
I jak wrażenia ? ja byłem na pokazie przedpremierowym w Sylwestra.BOGINS pisze:A ja idę na 47 Roninów w niedzielę
Z Andrzejem mogą sie zgodzić tylko ludzie którzy: Niegdy nie imprezowali, Nie lubia pięknych kobiet, uważają że dobrym aktorem jest Nicolas Cage, albo co gorsza uważają ze "Chłopcy z Ferajny" to zły film.Andrzej pisze:... brednie o Wilku z Wall Street...
"Wilk z Wall Street" jest filmem super extra mega w deche .. ale ze względu na dużą ilość cyków nie polecam chodzenia na ten film z kobitą.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
ooo mamy z żoną zaproszenia na pokaz i musimy je wykorzystać
I mam wrażenie, że film mi się spodoba. ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Nie wiem jak Twoja kobieta Dibo, ale moja ma cycki więc nie ma problemów z oglądaniem innychDibo pisze: "Wilk z Wall Street" jest filmem super extra mega w deche .. ale ze względu na dużą ilość cyków nie polecam chodzenia na ten film z kobitą.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
a merytorycznie zgadzam się z Twoim postem w 100% mimo, że na razie tylko czytałem recenzje i widziałem zapowiedzi...
Jutro będę już mógł powiedzieć coś więcej;)
Obejrzałem Pacific Rim po recenzji Sławola. Faktycznie - zadowalające kino akcji z ładnymi obrazkami i dobrymi efektami chociaż przewidywalne i bez fabularnego polotu. Na relaks z piwkiem idealne! No i dla mnie oczywiste nawiązania do Neon Genesis Evengelion.
Ze świata seriali obejrzałem 2 pierwsze odcinki Da Vinci Daemon's zaskakująco dobry serial! No i są cycki;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Durin pisze: Dibo napisał(a):
"Wilk z Wall Street" jest filmem super extra mega w deche .. ale ze względu na dużą ilość cyków nie polecam chodzenia na ten film z kobitą.
Nie wiem jak Twoja kobieta Dibo, ale moja ma cycki więc nie ma problemów z oglądaniem innych
![Obrazek](http://diaryofawhinyguy.com/wp-content/uploads/2013/11/apply-cold-water-to-the-burned-area.jpg)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Ta, szkoda tylko, że wessało wszystkie punkty, które zbierałem do premium. A już sporo tego było.Jasif pisze:http://www.kinoman.tv/
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Wrzucałem już w dowcipach, ale podrzucę i tutaj, bo dotyczy filmu ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Kolejna zabawa promująca film - tym razem "Diabelskie nasienie", który niedługo u nas ma być![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Devil Baby Attack
Kolejna zabawa promująca film - tym razem "Diabelskie nasienie", który niedługo u nas ma być
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Devil Baby Attack
Jeśli lubicie współczesne kino wojenne i nie przeszkadza wam lakki nadmiar patosu, polecam Lone Survivor - niestety, na tę chwilę nie zanosi się na dystrybucję w Polsce.
Przy okazji polecam najpierw przeczytać książkę o tym samym tytule - u nas przetłumaczona jako "Przetrwałem Afganistan".
Przy okazji polecam najpierw przeczytać książkę o tym samym tytule - u nas przetłumaczona jako "Przetrwałem Afganistan".