Temat filmowy

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Re: Temat filmowy

Post autor: Lechu »

A ja battlestara... Dzięki temu portalowi mogłem oglądać w pracy bo nie trzeba było instalować niczego dodatkowego. Nawet przeglądarkę mogłem mieć archaiczną.

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

seriale macie na iitv.info - slaba jakosc, porownywalna do tego na kinomaniaku.tv
filmy na noobroomie.com - jakosc hd
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

nie sprzedawaj im noobrooma, bo serwery nam obciążą ;p
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Dzięki upadkowi tej strony, ja wróciłem do zalukaj.tv

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

Afro pisze:nie sprzedawaj im noobrooma, bo serwery nam obciążą ;p
damn... nie pomyslalem o tym ;)
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Strony iitv regularnie używałem, ale przeskoczyłem na kinomaniaka. Noobrooma nie używam prawie wcale. Jest jeszcze stary iplex, ale nie mają wielkiego wyboru. No i reklamy bywały nieznośne, nie wiem, jak jest dzisiaj. A jak nie, to tytuł filmu + online w Google :D

A i nadgoniłem "Ralpha Demolkę", do tego obie części z minionkami. Nawet się pośmiałem miejscami :)
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Obrazek

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Na początek przydałby się ekran powitalny z napisem "Show must go on", choć jak piszą w komentarzach - nie jest to nowość. Ja tam nie znałem wcześniej.

W ogóle to omijam strony, które od jakiegoś czasu mają przymus założenia konta i logowania.
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

BOGINS pisze:A ja idę na 47 Roninów w niedzielę :P
I jak wrażenia ? ja byłem na pokazie przedpremierowym w Sylwestra.
Andrzej pisze:... brednie o Wilku z Wall Street...
Z Andrzejem mogą sie zgodzić tylko ludzie którzy: Niegdy nie imprezowali, Nie lubia pięknych kobiet, uważają że dobrym aktorem jest Nicolas Cage, albo co gorsza uważają ze "Chłopcy z Ferajny" to zły film.

"Wilk z Wall Street" jest filmem super extra mega w deche .. ale ze względu na dużą ilość cyków nie polecam chodzenia na ten film z kobitą.
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

ooo mamy z żoną zaproszenia na pokaz i musimy je wykorzystać :D I mam wrażenie, że film mi się spodoba. ;)

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Dibo pisze: "Wilk z Wall Street" jest filmem super extra mega w deche .. ale ze względu na dużą ilość cyków nie polecam chodzenia na ten film z kobitą.
Nie wiem jak Twoja kobieta Dibo, ale moja ma cycki więc nie ma problemów z oglądaniem innych :mrgreen: :mrgreen:

a merytorycznie zgadzam się z Twoim postem w 100% mimo, że na razie tylko czytałem recenzje i widziałem zapowiedzi...
Jutro będę już mógł powiedzieć coś więcej;)

Obejrzałem Pacific Rim po recenzji Sławola. Faktycznie - zadowalające kino akcji z ładnymi obrazkami i dobrymi efektami chociaż przewidywalne i bez fabularnego polotu. Na relaks z piwkiem idealne! No i dla mnie oczywiste nawiązania do Neon Genesis Evengelion.

Ze świata seriali obejrzałem 2 pierwsze odcinki Da Vinci Daemon's zaskakująco dobry serial! No i są cycki;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Durin pisze: Dibo napisał(a):
"Wilk z Wall Street" jest filmem super extra mega w deche .. ale ze względu na dużą ilość cyków nie polecam chodzenia na ten film z kobitą.

Nie wiem jak Twoja kobieta Dibo, ale moja ma cycki więc nie ma problemów z oglądaniem innych
Obrazek
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Obrazek
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Obrazek
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Klafuti pisze:Obrazek
Boskie! :lol:
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Ta, szkoda tylko, że wessało wszystkie punkty, które zbierałem do premium. A już sporo tego było. :roll:
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

47 Roninów - bardziej nastawiony na "action" , klimat w zasadzie Legendy 5 Kręgów (nawet stylizacja kolorystyczna podobna do gl.klanów) niz faktycznie XVI/XVII w.Nipponu

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Wrzucałem już w dowcipach, ale podrzucę i tutaj, bo dotyczy filmu ;)

Kolejna zabawa promująca film - tym razem "Diabelskie nasienie", który niedługo u nas ma być :)

Devil Baby Attack
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Post autor: Quaki »

Jeśli lubicie współczesne kino wojenne i nie przeszkadza wam lakki nadmiar patosu, polecam Lone Survivor - niestety, na tę chwilę nie zanosi się na dystrybucję w Polsce.
Przy okazji polecam najpierw przeczytać książkę o tym samym tytule - u nas przetłumaczona jako "Przetrwałem Afganistan".

ODPOWIEDZ