A TURBO też całkiem fajne, nie powiem

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
bingoIzo pisze:Wy sobie jaja robicie z tym Turbo nie?
JEŚLI ZAPOMNIAŁEŚ O BOGU. I NIE ODRÓŻNIASZ DOBRA OD ZŁA. ZOBACZYSZ. GNIEW. PIEKIEEEEŁ!!!Sykstus pisze:Frontside przy Turbo jest słabe
Czy to jakiś nowy objaw dojrzewania?Tomash pisze:JEŚLI ZAPOMNIAŁEŚ O BOGU. I NIE ODRÓŻNIASZ DOBRA OD ZŁA. ZOBACZYSZ. GNIEW. PIEKIEEEEŁ!!!
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Jak czytam posty zdradzające taką ignorancję to wiem, żeYudokuno pisze:Czy to jakiś nowy objaw dojrzewania?
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Miejsce jest tam, gdzie sobie je zrobisz. O ile mogę zrozumieć marudzenia na brak miejsc prawdziwie dzikich etc., o tyle nie rozumiem problemu ze wstawieniem sobie do pokoju jakiegoś przechodzonego fotela, nalaniem lampki, otwarciem książki i zapuszczeniem dobrej muzyki.Yudokuno pisze:ech, nie ma już w tym świecie miejsca dla dobrej książki, lampki wina, skórzanego fotela, a wszystko to spowite starym, dobrym swingiem...
Rootwater, B.E.T.H, Ocean, Pustki, Vavamuffin, Dezerter, Żywiołak.. Mam wymieniać dalej?szogun pisze:Ciekawy jestem co tam masz lepszegoKosa pisze:nieszogun pisze: COMA (bez wątpienia najlepszy polski zespół)
Zwróćmy uwagę na to jeszcze, że powyższe zespołu w swojej niszy na polskim podwórku mają taką sobie konkurencję co tylko wzmaga mój szacun do powyższych (może poza Oceanem - dla mnie to jednak taka ComaMikołak pisze:Rootwater, B.E.T.H, Ocean, Pustki, Vavamuffin, Dezerter, Żywiołak.. Mam wymieniać dalej?szogun pisze:Ciekawy jestem co tam masz lepszegoKosa pisze: nie