Gra o Tron - serial

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Re: Gra o Tron - serial

Post autor: Eltharion »

Wielki powrót cycków Dany !! :D ( Emilia Clarke <3 )
Ciekawe kiedy w końcu ruszy dupsko do Westeros i czy będzie clash of the kings z Jonem :P
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Chomikozo
Chuck Norris

Post autor: Chomikozo »

Eltharion pisze:Wielki powrót cycków Dany !! :D ( Emilia Clarke <3 )
Zasmucę cię, to nie jej cycki :( Jej twarz została nałożona na ciało innej modelki, tak jak to miało miejsce z Cersei w tamtym sezonie. Emilia ma zapisane w kontrakcie, że nie będzie się obnażać :wink:
Prawdziwy krasnolud gardzi słonecznikiem.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Dany zrobi rozjebunde :) Jon wezmie dzikich Dany khaleesar, nieskalanych.....i bedzie zabawa, bedzie sie dzialo :)

Awatar użytkownika
Dziad
Chuck Norris

Post autor: Dziad »

Moje sny się sprawdzają :twisted: Brace yourselves Dany is coming :)

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

Nie sądzę, póki do niej Greyjoyowie nie dopłyną to nic nie zrobi

Jak już olewać książkę to po całości - ere goes the heresy train
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Mocno prawdopodbne. Grubo by bylo jakby Tommen popelnil samobojstwo :)

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Obejrzałem właśnie odcinek. Ja pierdole, to się ciągnie gorzej niż brazylijska telenowela. Nie było żadnej akcji w tym odcinku. Żadnej. Ostatnia scena trochę nadrabia, ale jak to nie jej cycki to :( . Dużo lepiej się to ogląda partiami. Jak zacząłem to ludzie czekali na 4 sezon. Jak obejrzałem w tydzień 3 sezony to było fajnie, ale tydzień czekać na odcinek, gdzie fabuła nie porusza się ani trochę do przodu (szczególnie sytuacja w królewskiej przystani) to się idzie pociąć.

Cycki i tak fajne :lol2:
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Post autor: Grand Admiral Thrawn »

Chomikozo pisze:
Eltharion pisze:Wielki powrót cycków Dany !! :D ( Emilia Clarke <3 )
Zasmucę cię, to nie jej cycki :( Jej twarz została nałożona na ciało innej modelki, tak jak to miało miejsce z Cersei w tamtym sezonie. Emilia ma zapisane w kontrakcie, że nie będzie się obnażać :wink:

To Ty zapodaj swój source a ja zapodaję swój, że to jej prawdziwe

http://www.ew.com/article/2016/05/15/ga ... larke-dany

:wink:
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Czyli blond pinda w życiu na drugą stronę się nie ruszy meh :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

Nie podobal mi sie ten odcinek, niby jakas akcja, niby jakies dialogi, ale historia nie poruszyla sie nawet o cal do przodu.
W krolewskiej przystani nuda, w Meeren nuda, smokow nie ma, na murze nuda, nawet cycki Dany (albo i nie jej) nei ratuja tego odcinka.
Mam nadzieje, ze next week bedzie lepszy.
Zapraszam do obejrzenia mojej galerii:

Galharen's painting blog

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

To źle oglądałeś :mrgreen: coś wróżę szybki koniec Ramsey'a Boltona :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Gdzie znajdę serial online - bez konieczności logowania się? (Moje źródełko wyschlo)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

iitv :wink:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

zalukaj.com albo iitv, ja tam ogladam.

@Przemcio, co do przyszlosci Boltona to sobie mozna gdybac i wyciagac samemu wnioski, ale ten odcinek moim zdaniem niczego nie przyblizyl:)
Zapraszam do obejrzenia mojej galerii:

Galharen's painting blog

Awatar użytkownika
Inglief
Mudżahedin

Post autor: Inglief »

Galharen pisze: @Przemcio, co do przyszlosci Boltona to sobie mozna gdybac i wyciagac samemu wnioski, ale ten odcinek moim zdaniem niczego nie przyblizyl:)
Oj przybliżył, przecież każdy kto zadziera z ulubieńcami mało rozgarniętych mas sprzed ekranów (Brienne/Jon) musi z automatu zginąć, choćby żył w książce :lol2:

No i jest na to uzasadnienie, bo w książce Stannis i lordowie Północy są o włos od rozdeptania go.
"This quiet offends Slaanesh! Things shall get loud now."

tiny
Chuck Norris

Post autor: tiny »

A mnie ciekawi do czego przyznał się Loras i co Wielki Wróbel powiedział Tommenowi czy mogłoby to być przyznanie się do spisku na życie Dżofreja? W tym wypadku Cersei mogłaby z zemsty zabić Maergery a Tommen z rozpaczy popełniłby samobójstwo :D

Skarabek99
Wałkarz

Post autor: Skarabek99 »

Jeżeli będzie tak jak jest napisane w tym co wrzucił Grimgor, to na następny odcinek jaram się jak córka Stanisa :mrgreen:

Btw gdzieś ostatnio czytałem spoilery do Snowball'a, Bastardbowl'a czy jak kto woli:
Uwaga Spoilery
- bitwa ma miejsce w 8 odcinku
- przed bitwą lub w jej trakcie Ramsey wypuszcza Rickona pytając się go czy lubi gry, młody Stark biegnie do Jona a Ramsey strzela do niego z łuku, w ostatnim momencie gdy Jon łapie go Ramsey trafia i zabija Rickona
- na polu bitwy pojawia się wieli stos ciał poległych na którym walczyć przeciwko sobie będą Tormund i Smalljon Umber, Tormund wygrywa
- gdy bitwa wydaje się być przegrana, nagle sytuacje ratują Rycerze z Doliny
- Ramsey chowa się w Winterfell, Wun Wun niszczy bramy i ratuje życie Jona, gdy ten mu dziękuje gigant dostaje strzałą w oko i pada martwy (WTF?)
- Jon zabija Boltona
Nie wiem ile jest w tym prawdy ale wszyscy się hype'owali tym na jakimś zagranicznym forum. Niestety zapodziałem gdzieś linka :roll:
Armie:
TK - 3500 pkt

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

Z tym co Tommen powiedział Cersei ze swojej rozmowy z Wróblem, to może być jeszcze taka opcja. Nie mam pomysłu jak miałby to zrobić, ale Wróbel mogł specjalnie coś wygadać, wiedząc, że Tommen doniesie swojej matce i teraz jak oni planują ten atak, to będzie przygotowany i ich jakoś wykiwa. To ma o tyle sens, że jednocześnie pitoląc o religii, Wróbel jest przebiegły i chyba wciąż go nie doceniają :D .
Obrazek

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

Ja wolałem książkowego Wróbla, był bardziej złożoną i mniej konwencjonalną postacią.
Z jednej strony "Make Faith Great Again", chodził boso i zmywał podłogę w Wielkim Sepcie oraz prawicą trzymał w ciemnicy zbyt zbytkujących septonów, ale z drugiej strony lewą ręką już lubił oj lubił brać kasę i różne fajne przywileje od arystokracji i dworu.

Awatar użytkownika
Stan
Postownik Niepospolity

Post autor: Stan »

Po przekroczeniu muru i pokonaniu Wróbla, wojska Tyrellów mogłyby zająć miasto - to byłby dopiero zwrot akcji :D

ODPOWIEDZ