Hearthstone

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Re: Hearthstone

Post autor: Infernal Puppet »

Ów nowy dodatek ma być zapowiedziany już 11 marca, więc długo czekać na szczęście nie będzie trzeba. Największą niespodzianką będzie oczywiście o czym nowy pakiet będzie, bo to na razie pozostaje tajemnicą.

Chociaż...... :wink:
https://www.youtube.com/watch?v=CfIFSZBKKT0
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Ogólnie jak przeciek od Tosta jest prawdziwy to Blizzard niech się pie...... z tym dodatkiem. Karty które wywalą dodadzą jako nowe? Pojebało? :D:D

https://pbs.twimg.com/media/Cc9iENLUYAAIf2K.jpg
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

Mi to wyglada na rasowego trolla. Jedne z najbardziej losowych/OP kart jakie są, przez wielu uważanych, że pierwsze do wywalenia lub znerfienia. Chyba lepszych minionków nie mogli wybrać, żeby zacząć jakąś gówno burzę. Aczkolwiek, to jest możliwe. Mam tylko baaaaardzo dużą nadzieję, że nie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

No wiadomo, że troll Toast'a :D ale jakby się takie karty pojawili to by ich spalili :D
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Wywalenie szalonego naukowca, szatkownika i dr booma tylko po to by na ich miejsce wrzucić karty działające tak samo, to byłby wprost szalony trolling graczy. Blizz miał kilka głupich akcji, ale nie aż na takim poziomie :P . Zresztą dodatek może jeszcze chwilę poczekać, mnie ciekawi co dadzą jutro w bójce :) .
Mad Mike pisze:
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara

minority
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: minority »

Wycieklo trochę informacji o nowyn dodatku a więc:
Nazwa-whispers of the old gods
Premiera-pozny kwiecień /wczesny maj
Standard wchodzi w przyszłym tygodniu
Dodatek wnosi:
-nowe 134 karty
-w tym 4 old gods
-Jeden z nich to c'thun koszt:10 staty 6/6
-16 kart bedzie buffowalo old gods

Info potwierdzone w 75%

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Nazwa-whispers of the old gods
Czyli tak jak mówiły plotki krążące od jakiegoś czasu :) .
-nowe 134 karty
Zakładając że mowa tu o kartach które da się zdobyć, a nie różnorakich efektach z mobków czy z zaklęć, to byłby największy dodatek w historii HS ( Gnomy&Gobliny miały 123 karty do zdobycia, grande turniej 132 )
-w tym 4 old gods
Strzelam, że owi bogowie będą zastępowali herosa, w stylu podobnym jak Ragnaros z majordomusa, czy Jarulaxxusa.
-Jeden z nich to c'thun koszt:10 staty 6/6
6/6 za 10 many to staty mega żalowe, więc to czym będzie wyrównywał swój koszt musi być naprawdę niedorzecznie mega kozackie. Reno Jerkson z naprawdę turbokozacką zdolnością uleczenia się w pełni praktycznie z (_I_) kosztuje raptem jakieś może 2 many więcej niż dyktowały by mu to jego staty.

A w bójce powróciło randominium :P . W sumie fajny brawl, bo wszystkie praktycznie niepowodzenia są tu winą szczęścia przeciwnika, a nie braku tegoż u nas :mrgreen: . W sam raz do nastukania extra 30-40 golda dziennie poza questem. Plus mam wrażenia, że w stosunku do poprzedniego losowiska, tym razem gra rzadziej losuje do talii epickie i legendarne karty.
Mad Mike pisze:

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Infernal Puppet pisze:A w bójce powróciło randominium :P . W sumie fajny brawl, bo wszystkie praktycznie niepowodzenia są tu winą szczęścia przeciwnika, a nie braku tegoż u nas :mrgreen: . W sam raz do nastukania extra 30-40 golda dziennie poza questem. Plus mam wrażenia, że w stosunku do poprzedniego losowiska, tym razem gra rzadziej losuje do talii epickie i legendarne karty.
Dziwne ja dostałem 2x mal ganisa w jednym decku :) jeszcze obu miałem w 3 turze i obu wystawiłem :)
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Dziwne ja dostałem 2x mal ganisa w jednym decku :) jeszcze obu miałem w 3 turze i obu wystawiłem :)
Ładnie. Generalnie w tej bójce dzieją się rzeczy czasami naprawdę dzikie i dziwne :mrgreen: . Właśnie dopiero co miałem grę gdy pierwszą kartą jaką zagrałem było starcie umysłów i co wpadło mi na stół :?: Tyrion #-o =D> . Przeciwnik się od razu poddał i wcale go za to nie winię :twisted: .
Mad Mike pisze:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Dla mnie zdecydowanie najlepsza była bójka w trybie kooperatywnym. To obecne losowisko jakoś nie daje żadnej frajdy... Ot, zgarnąć packa i styknie...

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Grałem Priestem, miałem Paletress z rozdania i jakiś shit, wymieniłem i wpadła druga Paletress. Kilka kolejek później doszła jeszcze jedna.

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

dzisiaj o 19 naszego czasu na twitchu (na americas winter championship) maja cos opowiadac o przyszlosci hearthstone'a
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Ty nie mów? ;D
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

no co? nikt o tym nie pisał tutaj ;p
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

To wrzuccie jakies main pointy z tego, bo nie bede mogl zobaczyc.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Wrzucę wrzucę

Póki co na pierwszy rzut oka deck pod C'tuna będzie pojebany :D

Każdy dostanie 3 darmowe paczki + C'tuna już w poniedziałek jak dobrze zrozumiałem.

I najważniejsze zmiany patcha.

Można wyciszyć wszystkich przeciwników z poziomu menu.
Kiedy oglądamy mecz znajomego można też widzieć jak otwiera paczki/draftuje arenę tworzy deck.
Brawl będzie dostępny codziennie.

i ultra ważne

ANIMACJE WIELU KART ZOSTAJĄ PRZYSPIESZONE (sekrety itd)

OD poniedziałku także dodatkowe sloty i póki co poznaliśmy 6 nowych kart (3 stare spaczone przez starych bogów z nowymi efektami)

aha i wszystkie karty które dostaną nerfa będzie można za pełen koszt pyłować (na celowniku najmocniej jest druid)
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Aaa i jak wyłapałem premiera początek maja wtedy też rusza standard i wild
Brettonia 23/1/13

minority
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: minority »

Standard i wild wychodza w poniedzialek dodatek maj kwiecien

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Tru next week razem ze slotami
Brettonia 23/1/13

AndrzejAndrzej
Chuck Norris

Post autor: AndrzejAndrzej »

Ta bójka jest mega głupia. Ale jest jeden jej plus - jest świetna do grindowania golda :D Zawsze juz w 2-3 turze widac kto wygra, wtedy po prostu leavuje i od razu zaczynam nowa gre - 100golda wpada bardzo szybko ;)

ODPOWIEDZ