Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
- Infernal Puppet
- Masakrator
Re: Hearthstone
Ów nowy dodatek ma być zapowiedziany już 11 marca, więc długo czekać na szczęście nie będzie trzeba. Największą niespodzianką będzie oczywiście o czym nowy pakiet będzie, bo to na razie pozostaje tajemnicą.
Chociaż......
https://www.youtube.com/watch?v=CfIFSZBKKT0
Chociaż......
https://www.youtube.com/watch?v=CfIFSZBKKT0
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Ogólnie jak przeciek od Tosta jest prawdziwy to Blizzard niech się pie...... z tym dodatkiem. Karty które wywalą dodadzą jako nowe? Pojebało? :D
https://pbs.twimg.com/media/Cc9iENLUYAAIf2K.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Cc9iENLUYAAIf2K.jpg
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
No wiadomo, że troll Toast'a ale jakby się takie karty pojawili to by ich spalili
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Infernal Puppet
- Masakrator
Wywalenie szalonego naukowca, szatkownika i dr booma tylko po to by na ich miejsce wrzucić karty działające tak samo, to byłby wprost szalony trolling graczy. Blizz miał kilka głupich akcji, ale nie aż na takim poziomie . Zresztą dodatek może jeszcze chwilę poczekać, mnie ciekawi co dadzą jutro w bójce .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Wycieklo trochę informacji o nowyn dodatku a więc:
Nazwa-whispers of the old gods
Premiera-pozny kwiecień /wczesny maj
Standard wchodzi w przyszłym tygodniu
Dodatek wnosi:
-nowe 134 karty
-w tym 4 old gods
-Jeden z nich to c'thun koszt:10 staty 6/6
-16 kart bedzie buffowalo old gods
Info potwierdzone w 75%
Nazwa-whispers of the old gods
Premiera-pozny kwiecień /wczesny maj
Standard wchodzi w przyszłym tygodniu
Dodatek wnosi:
-nowe 134 karty
-w tym 4 old gods
-Jeden z nich to c'thun koszt:10 staty 6/6
-16 kart bedzie buffowalo old gods
Info potwierdzone w 75%
- Infernal Puppet
- Masakrator
Czyli tak jak mówiły plotki krążące od jakiegoś czasu .Nazwa-whispers of the old gods
Zakładając że mowa tu o kartach które da się zdobyć, a nie różnorakich efektach z mobków czy z zaklęć, to byłby największy dodatek w historii HS ( Gnomy&Gobliny miały 123 karty do zdobycia, grande turniej 132 )-nowe 134 karty
Strzelam, że owi bogowie będą zastępowali herosa, w stylu podobnym jak Ragnaros z majordomusa, czy Jarulaxxusa.-w tym 4 old gods
6/6 za 10 many to staty mega żalowe, więc to czym będzie wyrównywał swój koszt musi być naprawdę niedorzecznie mega kozackie. Reno Jerkson z naprawdę turbokozacką zdolnością uleczenia się w pełni praktycznie z (_I_) kosztuje raptem jakieś może 2 many więcej niż dyktowały by mu to jego staty.-Jeden z nich to c'thun koszt:10 staty 6/6
A w bójce powróciło randominium . W sumie fajny brawl, bo wszystkie praktycznie niepowodzenia są tu winą szczęścia przeciwnika, a nie braku tegoż u nas . W sam raz do nastukania extra 30-40 golda dziennie poza questem. Plus mam wrażenia, że w stosunku do poprzedniego losowiska, tym razem gra rzadziej losuje do talii epickie i legendarne karty.
Dziwne ja dostałem 2x mal ganisa w jednym decku jeszcze obu miałem w 3 turze i obu wystawiłemInfernal Puppet pisze:A w bójce powróciło randominium . W sumie fajny brawl, bo wszystkie praktycznie niepowodzenia są tu winą szczęścia przeciwnika, a nie braku tegoż u nas . W sam raz do nastukania extra 30-40 golda dziennie poza questem. Plus mam wrażenia, że w stosunku do poprzedniego losowiska, tym razem gra rzadziej losuje do talii epickie i legendarne karty.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Ładnie. Generalnie w tej bójce dzieją się rzeczy czasami naprawdę dzikie i dziwne . Właśnie dopiero co miałem grę gdy pierwszą kartą jaką zagrałem było starcie umysłów i co wpadło mi na stół Tyrion . Przeciwnik się od razu poddał i wcale go za to nie winię .Dziwne ja dostałem 2x mal ganisa w jednym decku jeszcze obu miałem w 3 turze i obu wystawiłem
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dla mnie zdecydowanie najlepsza była bójka w trybie kooperatywnym. To obecne losowisko jakoś nie daje żadnej frajdy... Ot, zgarnąć packa i styknie...
To wrzuccie jakies main pointy z tego, bo nie bede mogl zobaczyc.
Wrzucę wrzucę
Póki co na pierwszy rzut oka deck pod C'tuna będzie pojebany
Każdy dostanie 3 darmowe paczki + C'tuna już w poniedziałek jak dobrze zrozumiałem.
I najważniejsze zmiany patcha.
Można wyciszyć wszystkich przeciwników z poziomu menu.
Kiedy oglądamy mecz znajomego można też widzieć jak otwiera paczki/draftuje arenę tworzy deck.
Brawl będzie dostępny codziennie.
i ultra ważne
ANIMACJE WIELU KART ZOSTAJĄ PRZYSPIESZONE (sekrety itd)
OD poniedziałku także dodatkowe sloty i póki co poznaliśmy 6 nowych kart (3 stare spaczone przez starych bogów z nowymi efektami)
aha i wszystkie karty które dostaną nerfa będzie można za pełen koszt pyłować (na celowniku najmocniej jest druid)
Póki co na pierwszy rzut oka deck pod C'tuna będzie pojebany
Każdy dostanie 3 darmowe paczki + C'tuna już w poniedziałek jak dobrze zrozumiałem.
I najważniejsze zmiany patcha.
Można wyciszyć wszystkich przeciwników z poziomu menu.
Kiedy oglądamy mecz znajomego można też widzieć jak otwiera paczki/draftuje arenę tworzy deck.
Brawl będzie dostępny codziennie.
i ultra ważne
ANIMACJE WIELU KART ZOSTAJĄ PRZYSPIESZONE (sekrety itd)
OD poniedziałku także dodatkowe sloty i póki co poznaliśmy 6 nowych kart (3 stare spaczone przez starych bogów z nowymi efektami)
aha i wszystkie karty które dostaną nerfa będzie można za pełen koszt pyłować (na celowniku najmocniej jest druid)
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Aaa i jak wyłapałem premiera początek maja wtedy też rusza standard i wild
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
-
- Chuck Norris
Ta bójka jest mega głupia. Ale jest jeden jej plus - jest świetna do grindowania golda Zawsze juz w 2-3 turze widac kto wygra, wtedy po prostu leavuje i od razu zaczynam nowa gre - 100golda wpada bardzo szybko