Gra o Tron - serial
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Kilka lat serialu, 6 sezonow juz leci a najwiecej emocji dostarczyl typek, ktory w kolko powtarza tylko jedno slowo ''Hodor''
Ale bardzo fajny motyw, juz czekam na kolejny poniedzialek

Ale bardzo fajny motyw, juz czekam na kolejny poniedzialek

Przyznam szczerze, ze dawno nie bylem tak podjarany serialem jakimkolwiek, ze nie moglem sie doczekac kolejnego tygodnia na nastepy odcinek. GOT w tym sezonie natomiast takie emocje we mnie wzbudza.
no-way, nic na to nie wskazuje, a zabawa ze smokami jest niekanonicznaJarekK pisze:https://www.youtube.com/watch?v=UZ4anyro9y4
ciekawa opcja, dodatkowo już raz tyrion się "bawił" ze smokami
"This quiet offends Slaanesh! Things shall get loud now."
- GrimgorIronhide
- Masakrator
aaa teraz ma to sensByqu pisze:Grimgor- nie Rholl, tylko ten drugi. Moim zdaniem kapłanka chciała ostrzec Varysa, że jego sceptyzm wobec religii nie uchroni go przed mrokiem, tylko światło Pana.
Mega odcinek, mega końcówka… ostatnio takie emocje wzbudził we mnie (… i wiem, że będę zaraz zmieszany z błotem xD) piąty sezon Lost'ów, gdzie przez zabawy z podróżami w czasie wyjaśniły się drobne zagadki z sezonów 1 i 2. Uwielbiam rzeczy związane z time travel, ale obawiam się, że niektórzy widzowie zaczną „odklepywać” jeżeli jakieś skomplikowane rzeczy zaczną się dziać…
Opcja z Mad Kingiem? Petarda! Nie mogę się doczekać, choć zapewne w tym sezonie płyty Burn'em All nie posłuchamy:/
Zastanawia motyw przezmiany ludzi na Innych przez Dzieci Lasu. Czy eksperymentowali przed Paktem, żeby rzeczywiście obronić się przed Pierwszymi, czy kombinowali już po rozejmie dla niecnych celów? Czas pokaże.
Boję się też, że jeżeli Jon zacznie bratać się z rodami północy, to skończy się to jak zwykle… Na szczęście żaden Red Wedding się nie zapowiada, a „What is dead may never die”...
Teraz to Jon do Greyjoy'ów pasuje xD
Opcja z Mad Kingiem? Petarda! Nie mogę się doczekać, choć zapewne w tym sezonie płyty Burn'em All nie posłuchamy:/
Zastanawia motyw przezmiany ludzi na Innych przez Dzieci Lasu. Czy eksperymentowali przed Paktem, żeby rzeczywiście obronić się przed Pierwszymi, czy kombinowali już po rozejmie dla niecnych celów? Czas pokaże.
Boję się też, że jeżeli Jon zacznie bratać się z rodami północy, to skończy się to jak zwykle… Na szczęście żaden Red Wedding się nie zapowiada, a „What is dead may never die”...
Teraz to Jon do Greyjoy'ów pasuje xD
https://www.youtube.com/watch?v=RzWo97BBeOs - obejrzyjcie koniecznie
mega porcja fluffu i faktów oraz innych historii pobocznych z Westeros w charakterze animacji rysunkowych, wizualnie lepszych od serialu a jako narratorzy aktorzy z serialu
mega porcja fluffu i faktów oraz innych historii pobocznych z Westeros w charakterze animacji rysunkowych, wizualnie lepszych od serialu a jako narratorzy aktorzy z serialu
Dzieki za link, swietny - sa tam po prawej jeszcze imne dobre, siedzialem wlasnie i 2h ogladalem, polecam fanom agota 

- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Dzisiejszy odcinek troszkę spokojniejszy i dobrze...i końcówka znowu fajna 

Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Byly cycki?
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
nie ale... sytuacja w stolicy została rozwiązana i Arya i Brann i Dany. 
a i Freyowie

a i Freyowie
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Odcinek baaardzo mocno na +. Wracają do zgodności z książką, przez co fabuła się poprawia, no i stety niestety wychodzą rzeczy z Wichrów.
Ten flashback z Aerysem "burn them all!", no i Tyrellowie po prostu epic!
No i jest wreszcie Coldhands alias ghostrider
Trochę szkoda, że pokazali z niego Benjena, miałem nadzieję że Martin zostawi to jednak jako taki niedopowiedziany smaczek-sekret swojego uniwersum - 'domyślajcie się'
Ten flashback z Aerysem "burn them all!", no i Tyrellowie po prostu epic!
No i jest wreszcie Coldhands alias ghostrider

Ja raczej miałem tak, że w momencie jak Daario strzela "no z 1k statków" to wyobraziłem sobie Eurona podlewającego sadzonki nowych drzew i krzyczącego -No robią się, robią, jeszcze chwila!Byqu pisze:Odcinek mega, niestety coś sobie właśnie uświadomiłem. Ponieważ nie ma Victariona, jego rola przypadnie Yarze, Theonowi i ich poplecznikom z KODu...
To haslo z 1000 statkami to takie zbyt idealne w stosunku do tego co powiedzial Euron w poprzednim.
Dany i koncowka - znowu cudownie
https://www.youtube.com/watch?v=pq-97rH6P_8
Dany i koncowka - znowu cudownie

https://www.youtube.com/watch?v=pq-97rH6P_8
Dany cyckow nie pokazala, ale jaja juz tak