Gra o Tron - serial

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Re: Gra o Tron - serial

Post autor: Kołata »

Fajny odcinek :) trochę przydługi nudnawy wątek Sama, ale reszta git.
Najgorsze, że już 6 odcinków za nami :/

Awatar użytkownika
Dziad
Chuck Norris

Post autor: Dziad »

Kołata pisze:Najgorsze, że już 6 odcinków za nami :/
Czyli nie tylko mi jakoś się nie dłuży , a nawet kończy się za szybko :) .

Awatar użytkownika
Kuros
Falubaz

Post autor: Kuros »

ciekawe czy Sam zginie w 8smym z ręki ojca , za kradzież Pamiątki

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

Przy tylu mega watkach w serialu poswiecanie 10min odcinka na watek pipki Sama jest totalnie srednim pomyslem...
Zapraszam do obejrzenia mojej galerii:

Galharen's painting blog

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Post autor: Grand Admiral Thrawn »

Przecież tylko pożyczył...odda potem.

Mi osobiście scena u Freyów najbardziej się spodobała =D> David Bradley zawaliście gra.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

To już moim zdaniem głupota była - gdyby Sam zajmuał dwuraka Heartsbane to Randyll rozrzuciłby go w kawałkach po całym Reach

In_the_sea_of_blood
Chuck Norris

Post autor: In_the_sea_of_blood »

Galharen pisze:Przy tylu mega watkach w serialu poswiecanie 10min odcinka na watek pipki Sama jest totalnie srednim pomyslem...
Wydaje mi się, że musieli ten wątek dodać. Nie zapominajcie, z czego był zrobiony ten miecz, więc pewnie będzie nim młócił Innych jak zboże.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

to juz wiem kto i jak zabije krola innych, niczym Merry krola upiorow we wladcy pierscieni :lol2: :lol2:
Ciach w lydke i typek pada :lol2: :lol2:
Zapraszam do obejrzenia mojej galerii:

Galharen's painting blog

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

A z czego jest zrobiony?
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

valyriańska stal

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

Teraz jest tych mieczy 8-9 ? Z miecza Neda zrobili 2. Jakby zebrać wszystkie to juz można cos powalczyć :)

Ja czekam na Blackfish bedzie karcił Lanisterow. Pamietam ze miał kozacka scenę jak podpalalil łódkę podczas pogrzebu.
Obrazek

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

Tutajec pisze:Teraz jest tych mieczy 8-9 ? Z miecza Neda zrobili 2. Jakby zebrać wszystkie to juz można cos powalczyć
Na całym świecie jest około 200, jest kilka gówno rodów które mają własny miecz. Lanisterowie do lat próbowali kupić jakiś miecz od innych ubogich rodzin.
Tutajec pisze:Ja czekam na Blackfish bedzie karcił Lanisterow. Pamietam ze miał kozacka scenę jak podpalalil łódkę podczas pogrzebu.
Pokażą mu inną "rybkę" i zaśpiewają deszcze castamere to fujarka zmięknie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Inglief
Mudżahedin

Post autor: Inglief »

Pokażą mu inną "rybkę" i zaśpiewają deszcze castamere to fujarka zmięknie.
w książkach nie zmiękła, powieszeniem rudobrodego grozili mu kilkanaście razy i 0 fucks given
Teraz jest tych mieczy 8-9 ? Z miecza Neda zrobili 2. Jakby zebrać wszystkie to juz można cos powalczy
najbliższy jest Longclaw Jona co dostał po Niedźwiedziu - lordowie raczej nie oddadzą swoich rodowych spuścizn jakimś gwałcicielom i kłusownikom z Nocnej Straży
"This quiet offends Slaanesh! Things shall get loud now."

Awatar użytkownika
Inglief
Mudżahedin

Post autor: Inglief »

Double post ale news istotny

http://westeros.pl/rozdzial-z-wichrow-z ... wersja-pl/

mamy po polsku nowy rozdział z Wichrów - pokazujący w 100% szaleństwo Eurona. No i potwierdza wyspoilowaną przez serial wieść, że to on zabił Balona
"This quiet offends Slaanesh! Things shall get loud now."

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Przy tylu mega watkach w serialu poswiecanie 10min odcinka na watek pipki Sama jest totalnie srednim pomyslem...
to najlepszy fragment serii !
mamo podaj ziemniaczki
mało ci sadła ?!
wziąłem ją za kurwę, bo jaka by cię chciała
:D
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

Jak oglądałem te scenę to mi sie przypominały sceny Bolca z chłopaki nie płaczą.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Tutajec pisze:Jak oglądałem te scenę to mi sie przypominały sceny Bolca z chłopaki nie płaczą.
wiedzialem, ze z czyms mi sie to kojazylo :D

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Shino pisze:
Tutajec pisze:Jak oglądałem te scenę to mi sie przypominały sceny Bolca z chłopaki nie płaczą.
wiedzialem, ze z czyms mi sie to kojazylo :D

A Daenerys weźmie ich do muzeum lotnictwa :wink:
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Musiałem :P

Obrazek
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
wind_sower
Masakrator

Post autor: wind_sower »

GrimgorIronhide pisze:Odcinek baaardzo mocno na +. Wracają do zgodności z książką, przez co fabuła się poprawia, no i stety niestety wychodzą rzeczy z Wichrów.
Ten flashback z Aerysem "burn them all!", no i Tyrellowie po prostu epic!
No i jest wreszcie Coldhands alias ghostrider :o Trochę szkoda, że pokazali z niego Benjena, miałem nadzieję że Martin zostawi to jednak jako taki niedopowiedziany smaczek-sekret swojego uniwersum - 'domyślajcie się'

Motyw z "burn them all" byłby moim zdaniem lepszy, gdyby to była pierwsza "nieudana" próba cofnięcia się w czasie Bran'a. Mad King to ostatni król, który władał siedmioma królestwami, więc ostatni, który mógłby wysłać krucjatę na północ. Brzmi jak dobry plan, ale zamiast wysłać krucjatę, król szaleje, rozwalając tym samym całe królestwo.

ODPOWIEDZ