Najgorsze, że już 6 odcinków za nami :/
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Wydaje mi się, że musieli ten wątek dodać. Nie zapominajcie, z czego był zrobiony ten miecz, więc pewnie będzie nim młócił Innych jak zboże.Galharen pisze:Przy tylu mega watkach w serialu poswiecanie 10min odcinka na watek pipki Sama jest totalnie srednim pomyslem...
Na całym świecie jest około 200, jest kilka gówno rodów które mają własny miecz. Lanisterowie do lat próbowali kupić jakiś miecz od innych ubogich rodzin.Tutajec pisze:Teraz jest tych mieczy 8-9 ? Z miecza Neda zrobili 2. Jakby zebrać wszystkie to juz można cos powalczyć
Pokażą mu inną "rybkę" i zaśpiewają deszcze castamere to fujarka zmięknie.Tutajec pisze:Ja czekam na Blackfish bedzie karcił Lanisterow. Pamietam ze miał kozacka scenę jak podpalalil łódkę podczas pogrzebu.
w książkach nie zmiękła, powieszeniem rudobrodego grozili mu kilkanaście razy i 0 fucks givenPokażą mu inną "rybkę" i zaśpiewają deszcze castamere to fujarka zmięknie.
najbliższy jest Longclaw Jona co dostał po Niedźwiedziu - lordowie raczej nie oddadzą swoich rodowych spuścizn jakimś gwałcicielom i kłusownikom z Nocnej StrażyTeraz jest tych mieczy 8-9 ? Z miecza Neda zrobili 2. Jakby zebrać wszystkie to juz można cos powalczy
to najlepszy fragment serii !Przy tylu mega watkach w serialu poswiecanie 10min odcinka na watek pipki Sama jest totalnie srednim pomyslem...
mamo podaj ziemniaczki
mało ci sadła ?!
wziąłem ją za kurwę, bo jaka by cię chciała
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Shino pisze:wiedzialem, ze z czyms mi sie to kojazyloTutajec pisze:Jak oglądałem te scenę to mi sie przypominały sceny Bolca z chłopaki nie płaczą.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
GrimgorIronhide pisze:Odcinek baaardzo mocno na +. Wracają do zgodności z książką, przez co fabuła się poprawia, no i stety niestety wychodzą rzeczy z Wichrów.
Ten flashback z Aerysem "burn them all!", no i Tyrellowie po prostu epic!
No i jest wreszcie Coldhands alias ghostriderTrochę szkoda, że pokazali z niego Benjena, miałem nadzieję że Martin zostawi to jednak jako taki niedopowiedziany smaczek-sekret swojego uniwersum - 'domyślajcie się'