Można coś więcej?Fingor pisze:Haha Permanentny! Słowo na czasie (o ile ktoś bierze udział we flejmach z PP/Nietykalnym or else)
Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Once upon a time, in a galaxy far far away...TomCio pisze:Można coś więcej?Fingor pisze:Haha Permanentny! Słowo na czasie (o ile ktoś bierze udział we flejmach z PP/Nietykalnym or else)
From the makers of Dwarf Slayer and Patrycja Polkowska...
Untouchable - the ultimate fight for an IP ban...
Untouchable - Neozdrada Reactivation
Fanatyk strzał w 10tke
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Zaraza zamknęła homo-napinkę! Zuch moderator, dokładnie tak miało być - Bartek łagodnie, a Natalia za mordę
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Robacka zdążyłam już poznać, bardzo uprzejmie dał się zaprząc do robienia fotek do raportu bitewnego, kiedy się przypadkiem spotkaliśmy w WJ. Jego pierwsze efekty pracy w WH widziałam, więc jestem spokojna Pytałam Sykstusa, bo chciałam wiedzieć, czy w razie turnieju drużynowo-miastowego będą w stanie wystawić kilka osób.
Rapta, robisz Undeadów? Super Mam tę bandę i właśnie ją gruntownie remontuję [czyt. robię i maluję od nowa, bo jako pierwsza moja banda nie byli zbyt reprezentacyjni ]. Ale wszystkich bohaterów wzięłam z Reapera.
Póki co mam gotowe: nekromantę, wampirzycę dziś skończę, jeden dreg jest, ale bez podstawki jeszcze, dwa inne dregi dziś posprejuję i mam 4 ghule... pewnie rozpuszczę niedługo, choć są pomalowane ok, bo malował je brat Haka. Poza tym mam 4 zombie złożone i dziś też pójdą pod sprej, a wilczki moczą się w DOTcie zważywszy, że jeszcze najemników będę do nich robić [ogr i imperial assassin to podstawa], to trochę roboty będzie
Undead to świetna banda, choć jeszcze nigdy nie grałam nią turniejowo... zwykle nią gram, kiedy kogoś uczę - są trochę słabsi od Karnawału i Opętanych, więc żeby nie zniechęcać
Rapta, robisz Undeadów? Super Mam tę bandę i właśnie ją gruntownie remontuję [czyt. robię i maluję od nowa, bo jako pierwsza moja banda nie byli zbyt reprezentacyjni ]. Ale wszystkich bohaterów wzięłam z Reapera.
Póki co mam gotowe: nekromantę, wampirzycę dziś skończę, jeden dreg jest, ale bez podstawki jeszcze, dwa inne dregi dziś posprejuję i mam 4 ghule... pewnie rozpuszczę niedługo, choć są pomalowane ok, bo malował je brat Haka. Poza tym mam 4 zombie złożone i dziś też pójdą pod sprej, a wilczki moczą się w DOTcie zważywszy, że jeszcze najemników będę do nich robić [ogr i imperial assassin to podstawa], to trochę roboty będzie
Undead to świetna banda, choć jeszcze nigdy nie grałam nią turniejowo... zwykle nią gram, kiedy kogoś uczę - są trochę słabsi od Karnawału i Opętanych, więc żeby nie zniechęcać
Hmm jakby turniej był na następnym Polconie to pewnie znaleźli by się jacyś chętni, bo tak to ciężko ;/
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja myślę ze do następnego Polconu uda mi sie jako taką armie na 2,5 k złożyć z DL
Chciałeś powiedzieć z tych stert Imperium czkających na posklejanie, a o pomalowaniu nie wspomnęSa!nt pisze:A ja myślę, że mi się uda złożyć Imperium na 2,5k.
Musze siąść w najbliższym czasie i posklejać wszystko do reszty, a co do malowania to będzie to masakra, na samą myśl mi słabo.Syktus pisze:Chciałeś powiedzieć z tych stert Imperium czkających na posklejanie, a o pomalowaniu nie wspomnę
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Musley i Zielony to nie wiem, kiedy ostatnio na jakimś turnieju byli...Lesthad pisze:W rzeszowie jest z 4 osoby ktore graja w zaciszu domowym dla funu , 2 (musley i zielony ) co jezdza na turnieje :d ja mam zamiar sobie zrobic bande tylko sie zastanawiam jaka mysle o beastmenach
Beastmeni są dla PG