Teraz pozostaje już tylko kwestia czy na patrol można wystawić hydrę

Moderator: Yudokuno
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Szukajcie a znajdziecieżyraFFa pisze:Acha dzięki.
Po prostu chcialem już w weekend zagrać z kumplem na proxach, alenie mam Ab
to zależy, czy zamierzasz grać na magii czy chcesz powalczyć jak normalni ludzieProwokator pisze:Siemanko!
Właśnie zamierzam powrócić do Młotka po rocznej przerwiei zacząć zbierać właśnie DE. Co poradzilibyście mi zakupić na początek tak żeby dobrze się grało bitwy na ok. 1200 pkt?
P.S Wcześniej grałem WE więc co nieco zasad podstawowych znam
A stronkę polecił mi qmpel od serca
Pozdro dla wszystkich Forumowiczów
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
NIe dostajesz z racji tego ze " nie przelałeś krwi dla khaina" a jego przeciwnik okazał się tchórzem i uciekł.Micz pisze:Czy postać nie przyjmując chalengu automatycznie go przegrywa?? Chodzi mi konkretnie o sytuacje, kiedy Tullaris rzuca wyzwanie a przeciwnik go nie przyjmuje. Czy wtedy przysługuje dorzut k3 do cr z racji tego, że Tullaris jest "świętym oprawcą"??
!!!!!!!!!!!!!!!Micz pisze:Ehhh, tchurze zawsze psuli wielkie plany
hmm... 10 warriorów jako kusznicy. To jest standardzik. 5 coldów - OK. Lord - na coldzie - OK. Korsarzy bym sobie podarowała. Zamiast tego np. 5 Dark ridersów, może jakieś 5 harpii. No i hydra - zwierzę niezastąpione.Myślałem o korsarzach 10, 5 coldach 16 warriorsach, jakimś magu no i lordzie. Taka podstawa do 1000pkt.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.