No ja nie mam niestety nigdzie, trzeba by Fanatykowi kogo innego znaleźć.Tomash pisze:Zaraza, gdzie Ty masz te 50 kolczyków?
EDIT: Nie chcę wiedzieć, nie było tego pytania.
Poza tym już mówiłam, że jeden wystarczy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Cześć, DwarfSlayer, co słychaćPatrycia Polkowska pisze:Zobaczymy jak będziesz gadała jak sama pomęczysz się 18 lat wychowując gówniarza który przychodzi i chce wyjść nie wiadomo z kim, nie wiadomo gdzie a za to wiadomo po co !!
Ale sądzę że tobie to nie grozi. Chociaż się mówi że każda Zmora znajdzie swego amatora.
Najprawdopodbniej do Ciebie.. PozdrawjamPatrycia Polkowska pisze:????? do kogo to?
Złośliwość złośliwością, ale jeśli nie jesteście ze Skavenblight psiapsiółami, to daruj sobie takie teksty. To jest oficjalna prośba o kulturę.Ale sądzę że tobie to nie grozi. Chociaż się mówi że każda Zmora znajdzie swego amatora.
Całe jej szczęścieTomash pisze:Spokojnie, Patrycja nie zdradza żadnych oznak "pokrewieństwa" z DwarfSlayerem
Nie zaszkodzi! Pamiętacie jak było z Crash MachineTomash pisze:Patrycjo, mieliśmy tu takiego trolla, który po zbanowaniu założył nowe konto. Oczywiście też zostało zbanowane. Pytanie czy nie powtórzy tego numeru - stąd ta podejrzliwość.
Ja wychodziłem od lat ~15, a narazie tylko mandat dostałem;)Patrycia Polkowska pisze:Przepraszam w takim razie, po prostu sama mam szacunek do mamy i rozumiem jak może wyglądać układ kolegi nawet jeżeli ma już 18 lat
to jego mama te 18 lat jak by tego nie nazwać żyła dla niego i teksty w stylu: Ja tak nie mam choć mam mniej lat nie świadczą o tym że jego mama jest zła niedobra i w ogóle tylko o tym że dba o dziecko w przeciwieństwie do rodziców które puszcza dzieci samopas (takie sprawy zazwyczaj kończą się więzieniem dla chłopaka albo ksywką Blacha dla dziewczyny) To tylko moje zdanie i nikogo nie chciałam urazić.
Pozdrawiam buźka
Ja odkąd pamiętam i tylko raz mnie spisali.trikk pisze:Ja wychodziłem od lat ~15, a narazie tylko mandat dostałem;)Patrycia Polkowska pisze:Przepraszam w takim razie, po prostu sama mam szacunek do mamy i rozumiem jak może wyglądać układ kolegi nawet jeżeli ma już 18 lat
to jego mama te 18 lat jak by tego nie nazwać żyła dla niego i teksty w stylu: Ja tak nie mam choć mam mniej lat nie świadczą o tym że jego mama jest zła niedobra i w ogóle tylko o tym że dba o dziecko w przeciwieństwie do rodziców które puszcza dzieci samopas (takie sprawy zazwyczaj kończą się więzieniem dla chłopaka albo ksywką Blacha dla dziewczyny) To tylko moje zdanie i nikogo nie chciałam urazić.
Pozdrawiam buźka