Aha, nie uzupełniono wyników:
Grupa wygranych:
Butan - Głowa 15-5, 12-8 awans Butan
Skaven - Paweł S. 20-0, 20-0 awans Skaven.
Ksch - Dydu 4-16, 5-15 awans Dydu
Wiewiór - Oskar 0-20, 5-15, awans Oskar
Grupa przegranych:
Cinek - Undead 16-4, rewanż 28 VII
Arte - Charki 2-18, 10-10 awans Charki
DaBossa - Dibo - walkower dla Diba i jego awans
Raptor - Michał 13-7, walkower w rewanżu awans Raptor
Ostatnio zmieniony 23 lip 2008, o 11:27 przez ksch, łącznie zmieniany 5 razy.
Właśnie !! DaBossa musimy sie zgadać bo czas nam ucieka . pasuje ci Czwartek - godzina dowolna no nie wiem np 13 . Jak sie można z tobą skontaktować ?? jakieś gg kom czy coś ?? Jak cos to do mnie gg 6533326 a kom 698 262 313 . A tak wogóle to jest mozliwość grania w niedziele ?? bo niedziele mam wolną
a tak poza tematem Ksch ... jak pogram to moze rzeczywiście sie wyrobie ale ja armi nie zminie za cholere za fajna jest "noł łej"
Khain -> ja o 11 gram z DE na 2250, ale potem chętnie zagram (koło 14-15 pewnie), chyba, że już jesteście na bank ustawieni ze Skavenem.
Ksch -> napisałem do Oskara, ale z tego, co wiem, to będzie dopiero jakoś teraz w Krakowie, więc może do weekendu uda się rozegrać obie bitwy.
Dibo -> i tak trzymać Oto nastawienie godne prawdziwego generała - uczcie się, prostacy Co do niedzieli to generalnie słabo, bo sklep jest zamknięty, i choć akurat w tę będzie otwarty to specjalnie dlatego, że od piątku właśnie do niedzieli mamy dużą imprezę Vetową, przez co jakieś 95% przestrzeni życiowej w sklepie będzie zajęta.
Dzisiaj ja z Dydem 4-16. Cóż - na pewno na plus dla Damiana lepsza znajomość mirrorów, chociaż w zasadzie nie mogę powiedzieć, że zrobiłem więcej błędów niż mój rywal. Kostkologii sporo, którą przegrałem w kluczowych momentach. Mam tylko jedną wątpliwość Dydu, ale zapytam, jak się spotkamy, bo myślę że zrobiłeś dzisiaj niezły myk Rewanż w piątek.
Charki zremisował z Artem (znaczy było około remisu i wobec wyniku pierwszej bitwy panowie przerwali przed 6. rundą).
Skaven pisze:Kenio nie spamuj w temacie, to temat o lidze
jesli wnioskować z tematu, to niestety ale nie tylko o lidze jest temat, tylko o "wakacjach w Imperium Gier"
Ok to gadajmy w takim razie o wakacjach w imperium:
Jak byłem ostatnio w imperium to jadłem tam zamówione obok nich jedzenie z chińczyka, polecam na prawdę wszystkim kurczaka na ostro, bardzo dobrze spędziłem czas delektując się tym posiłkiem, proszę podzielcie się swoimi odczuciami na temat innych potraw tam podawanych.
Dydu wygrał w rewanżu 15-5 i w pełni zasłużenie awansował dalej. Bitwa spoczko, w kluczowym momencie nawaliły kostki, ale tak jak mówię, Damian był lepszy (no bo jest lepszy ). W zasadzie możnaby już rozlosować kolejną rundę w ćwiartce 1 i 2, na zasadzie nr 4 to Wiewiór/Oskar, zależnie kto wygra. A dzisiaj Butan po raz kolejny wygrał i jest trzecim półfinalistą. Gratki.