Kiedys pykałem w to na starym komputerze ciekawa bardzo była

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
A nie była przypadkiem trochę starsza? W każdym bądź razie bardzo miło ją wspominam, ahh ta husariatedzio pisze:A kojaz ktos gierkeo nazwie "Clash" ? strategia, roku wydania nie podam ale mysle ze jakos 1999-2000
Kiedys pykałem w to na starym komputerze ciekawa bardzo była
było
I wypłakujesz się na forum figurkowym.Beldrin Durgnisson pisze: I się na dodatek dowiedziałem że nic nie znaczę dla własnej dziewczyny ;/
Jeden ch** jaka, bo mono to mono i nie ważne z jakiej firmy. Jabłczany to samo. Jak się kupuje już jakiś stack kreatynowy to się patrzy na firmę i skład, więc nie pier*** głupot. Zresztą kreatyny najlepsze, bo po prostu działają i efekty widać szybko. Jak dla mnie to ma zwiększać syntezę białek, bo tylko na tym mi zależy, działa, więc jest ok. I nie pier*** od rzeczy.Ptaq pisze: Ale chyba czytałeś kiedyś jak działa kreatyna? Szczególnie ta tania seria z Olimpu xD Jeśli tak to życzę miłego Kreuzunga (chyba tak się ten efekt nazywał, w każdym razie coś niemieckiego). Ja to kiedyś chciałem brać jak się do akrobatyki przymierzałem, ale jak mi kumpel efekty pokazał, to pojebałem taki układ ;]
XPand ok, ponoć nawet waskularyzacje zwiększa. Ja zaczynałem 4 cykle z mono, teraz jadę na jabłczanie. Na razie to mi daje dobre efekty, potem się wezmę za jakieś mocniejsze rzeczy. Chociaż spróbowałbym storma i shocka.Manfred pisze:nowego XPANDA, Magnum 8000 Very Happy i Dibencozide - to ostatnie podobno nie na każdego działa, a noi serwatki z 5 kilo