+1 !! To zdanie powinni wziąć sobie do serca polscy sprzedawcy i nie przeginać z marżami - bo co mądrzejszy kolekcjoner figurek nie będzie w Polsce kupował...Siena pisze:Wszystkie przesyłki (było ich wiele) z tego sklepu dotarły do mnie bez problemu. Generalnie polecam sklep, przy darmowej przesyłce i dobrym kursie funta wychodzi dużo taniej niż w Polsce.
Maelstrom Games - tani sklep internetowy z UK
Re: Maelstrom Games - tani sklep internetowy z UK
upadł Stary Świat, upadł Altdorf, upadł i Maelstrom:
http://maelstromgames.co.uk/
http://maelstromgames.co.uk/
Maelstrom od co najmniej września nie realizował wysyłek zamówionych zakupów, a mimo to wciąż przyjmował zamówienia i brał pieniądze. A na dodatek wysyłał kolejne mailingi z wciąż większymi rabatami.Jankiel pisze:Przecież napisali, jaki był powód - konkurencja wykupiła ich długi i zażądała natychmiastowej spłaty.
Oszuści i tyle.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Truu nie ma się co dziwić długów jak się dawało ceny o wiele niższe niż producenci.JaceK pisze:Maelstrom od co najmniej września nie realizował wysyłek zamówionych zakupów, a mimo to wciąż przyjmował zamówienia i brał pieniądze. A na dodatek wysyłał kolejne mailingi z wciąż większymi rabatami.Jankiel pisze:Przecież napisali, jaki był powód - konkurencja wykupiła ich długi i zażądała natychmiastowej spłaty.
Oszuści i tyle.
Sam mam 2 zamówienia tam zamrożone :< może kiedyś dojdą....
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ciężko by taki sklep generował nowych graczy. Owszem obsługuje graczy, ale szansa że nowa postać po trafieniu na tą stronę zacznie grać jest jednak "ciut" mniejsza niż po wizycie w dobrze zlokalizowanym sklepie stacjonarnym. Tego typu biznesy zawsze ponoszą ryzyko, że ktoś postanowi jechać na jeszcze mniejszej marży.Shinue pisze:co wciąż nie wyjaśnia powodu długów.
recesja?
GW?
gry komputerowe?
brak napływu nowych graczy?
Podobno przeinwestowali w swoje linie figurek (BanLegions).Shinue pisze:co wciąż nie wyjaśnia powodu długów.
recesja?
GW?
gry komputerowe?
brak napływu nowych graczy?
I jechali od początku na dużym kredycie, który w końcu zaczął ich zjadać.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Jak na mój gust zbyt bardzo chcieli sobie kupić rynek i sami sobie pętlę na szyje założyli.