4x4 w Imperium gier - luty - maj 2009r.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie Sławku :-) Spieszę jedynie donieść, że Michał pokonał Undeada dzisiaj 14-6 zgarniając kolejne punkty (ma już ich 7 po pięciu grach). Co oznacza, że zachował szanse na drugie miejsce, gdyż Cinek poddał dzisiaj grę ze mną, kończąc tym samym swój udział w pierwszej rundzie naszej zabawy (9pkt w 6 grach). Zakończył również Undead - gratulujemy mu serdecznie zera punktów w sześciu występach :-) Jutro rano gram z Michałem ostatni mecz u nas.
A'propos - Michale, proponuję spotkać się tak pół godzinki później, oki?
Poza tym Arbaal pokonał chyba dzisiaj Dilda. Panowie z pozostałych grup - do dzieła! Szczególnie takie wypadki, jak Raptor - 1 gra rozegrana. Tabela zupdate'owana.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Arbaal »

Poza tym Arbaal pokonał chyba dzisiaj Dilda.
Tak pokonałem Diba 12-8 ale muszę przyznać że miał fatalne rzuty w niektórych momentach. Po za tym ilość jego lanc mnie zaskoczyła :wink:
Spróbuje w następnym tygodniu rozegrać kolejne gry, ale to czas pokaże.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Ja juro rano z Gremlinem gram, a z Kosowatym sie jakos w przyszłym tygodniu zgramy. Pozostaje nasz mietki siusiak z brzeska z którym mam w sobotę jedna bitwę grac bo w tygodniu nie ma czasu co mi oczywiście nie pasuje bo 6 pkt by mi się przydało :D

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

No to koniecznie dograjcie inne mecze, a z Artem zobaczymy :-)
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

Ja z Arbalem we wtorek albo poniedziałek cisniemy nasza gruga bitwe.
Pozostanie mi tylko jeszcze pocisniecie dwa razy Raptorra ;)

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

ze Skavenem zagramy w tygodniu na pewno, z Gremlinem podobnie, chociaż dziś dostal niezle wciry na 1650 ale nie liczyl się do 4x4, no chyba, ze Gremlin tak zechce.
A z Artem? Mnie w następny weekend nie będzie (tzn. ten jeszcze następny), więc jak z nim mam zagrać???????
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Grajcie Kosa, z Artem zobaczymy.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Dzisiejsze wyniki:
Michał ograł mnie 11-9 na 2000pts, co oznacza jednak tylko dwa punkty dla niego i zrównanie się punktami z Cinkiem. Ponieważ w bezpośrednim starciu górą był Marcin, to on wychodzi do grupy nr 2 a Michał do trzeciej. Grupa C zakończyła niniejszym rywalizację.
W grupie A Skaven przegrał z Gremlinem 12-8, co daje temu ostatniemu kolejne 2pkt. Ważne teraz, żeby Gremlin i Skaven zagrali ostatnie gry z Kosą, wówczas pozostanie wyłącznie problem Artusia. Grupy B i D zupełnie stanęły i w sumie nie wiem co z tym zrobić...
Ostatnio zmieniony 13 mar 2009, o 18:08 przez ksch, łącznie zmieniany 1 raz.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Ja w przyszłym tygodniu, przed weekendem rozegram napewno bitwe z Charkim i Dibem tak że będę już miał 4 za sobą.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Arbaal masz mieć do przyszłej soboty 6 gier. Kurde, umawialiśmy się na jakieś terminy, prawda? Czy wszyscy są tak makabrycznie zajęci, że nie potrafią, w ciągu trzydziestu kilku dni wygospodarować paru godzin?
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Ja nie mogę dograć ostatniej bitwy bo Sławek jest zajęty ciągle, może się uda w przyszłą środę, choć osobiście ta ostatnia bitwa dla mnie nic nie zmieni. Jestem natomiast jak najbardziej za tym żeby rozpocząć kolejną rundę jak najszybciej, tak że ciśnijcie w pacyny panowie!!! ;)

Arbaal
Oszukista
Kontakt:

Arbaal masz mieć do przyszłej soboty 6 gier.
Dwie jak już powiedziałem będę miał. Na dwie kolejne zrobię co w mojej mocy, ale moi przeciwnicy tez nie zawsze mają czas wtedy co ja.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Ale jak to się dzieje, że Gremlin zdążył rozegrać pięć gier, mimo tego, że nie jest w Krk codziennie, a np. Ty czy Raptor 1-2...? Grajcie, bo znowu zapał opadnie, jak w pucharze było.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

Post autor: Arte »

Kosa olejemy system i zagramy pozniej :P
tedzio pisze:w batalionie jest taka uniwersalna armia i jest standardowa czyli czesto spotyka się ją na turniejach
:D taa jasne :D

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Raczej system oleje Ciebie. Powiedz mi, po co Ty się zgłaszasz do pucharu, mając 1 dzień wolny na granie, w ciągu całego miesiąca?
Powtarzam: termin skończenia pierwszej rundy to sobota 21 III. Warunkowo, jak ktoś dogra do tego czasu 4-5 gier, można przesunąć dla niego termin o kilka dni. Ale nie będzie tak, że ktoś będzie miał 1 grę rozegraną i wszystko w dupie.

Liczba rozegranych gier:
Hypnotic 5
Gremlin 5
Dibo 4
Charki 3
Sławek 3
Kamil 3
Oskar 3
Skaven 3
Kosa 2 :roll:
Arbaal 2 :roll:
Arte 2 :roll:
Raptor 1 :roll:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Dibo ciśnie !! Dibo daje rade !!

@Aarbal - ja miałem totalny napór mega wpierdol na 8 lancach - poczatek drugiej tury i tylko 1 mój fast NIE był w walce i (fartem) twoje flejmery . i co ? i gówno !! Duzą lance nie sypie 5 furii 2,5 lancy nie łamią horrorów kiper nie dostaje żadnej rany , mój lord o mały włos nie wydłubał sobie oka mieczem bo tak wywijał . A ty mi mówisz "Dibo(...)miał fatalne rzuty w (ówaga!) niektórych momentach..." proooosze cie to był dramat trauma zgroza horror płacz i zgrzytanie zębów !!

Chociaż np moje testy paniki od fujaki goblina Charkiego też spoko : na Questing Knightsach z bsb-kiem : 9 z przerzutem wyniki .... 10 i 11 tjaaa

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

ksch pisze:Ale jak to się dzieje, że Gremlin zdążył rozegrać pięć gier, mimo tego, że nie jest w Krk codziennie, a np. Ty czy Raptor 1-2...? Grajcie, bo znowu zapał opadnie, jak w pucharze było.
No nie jestem codziennie, ale studiuje dziennie ; ), wiec zazwyczaj jestem dostepny, w niektóre dni : )
xYz

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

Ja jestem wolny czekam na oferte matrymonialną od Miszcza i Sławka :)
Beka na maxa

Awatar użytkownika
Miszczu
Chuck Norris

Post autor: Miszczu »

Rezerwuj czas w piatek...
mój format to 2250.. Ty podaj swój.
Gramy od rana do oporu.

Pochanbisz moje bestie i bedę miał jasność gdzie jest moje miejsce w grupie.
ale ostrzegam łatwo skóry nie sprzedam :lol2: :lol2:
-----------------------------------------------------------------------------------------
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Miszczu pisze:

Pochanbisz moje bestie i bedę miał jasność gdzie jest moje miejsce w grupie.
Mozna poHańbić coś co juz zostało pohańbione? Sama swa egzystecja to robia...
xYz

ODPOWIEDZ