A co do walki no kurde szkoda

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Na Imperatora tyranidzi w Polsce - boltery w dłoń panowieWisnia pisze:Mamy w Chodzieży jednego Tyranida, więc widziałem na żywo
O co wam chodzi? Normalna bitwa w 8 edycji WFB. Jak żywa. Losowa szarża i turlanko.Brzuchacz pisze:Nie licząc Najman vs Saleta(nędza jakiej w życiu nie widziałem) ...
może i żenada, ale gdyby nie ta żenada, to by te gale KSW nadal toczyły się na jakichś dziwnych halach sportowych z udziałem tylko grupki największych amatorów tej formuły walki. a tak dzięki dwóm osobom, tj. pudzianowi i najmanowi można stworzyć show przyciągające większa widownię. a większa widownia to większa kasa i szybszy rozwój tej dyscypliny. ja powiem, że nikt jeszcze nie zrobił tyle dobrego dla polskiego mma, co tych dwóch drewniaków. jak organizatorzy nadal będa dobrze dobierać im przeciwników , to może i przy okazji tego dorobimy się paru dobrych zawodników na skalę międzynarodową.Saleta to emeryt z jedną nerką, który fartem pokonał debila uważającego się za zawodnika. Pudzian ma dobieranych przeciwników tak żeby nie dostał wpierdolu. Ogólnie to żenada na maksa, ale pozostałe walki jak najbardziej spoko.
Hurtmaker pisze:
btw. kogo widzicie jako kolejnego przeciwnka dla najmana? żeby go ludzie jeszcze bardziej nienawidzili mogliby go sparować z jakimś ulubieńcem publiczności - może z naszym andrju???
a ty wierzysz , że Pudzian będzie kiedyś walczył z czołówką MMA ? Bo ja jakoś nie. Póki co dostaje takich przeciwników z którymi powinien dać radę. Fiodor by go rozniósł tak szybko , że 1 najman to za dużo czasu by było.Kasa pisze:Polecam obejrzeć:
http://www.youtube.com/watch?v=jJ8CiyTpjUw
Jak myślicie w ile sekund zabiłby Pudziana