Drużynowe Mistrzostwa Warszawy
Re: Drużynowe Mistrzostwa Warszawy
Chlopaki, Nemezis wystawi w niedziele 2 sklady.
Rozpy dosle jak od wszystkich pozbieram.
Rozpy dosle jak od wszystkich pozbieram.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Rozumiem, że nie ma opcji noclegu z soboty na niedzielę na sali, na której odbędzie się turniej?
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Także Rince spokojnie do piątku dosyłajcie, do późna siedzę to wam sprawdzę jakby co.Zgłoszenia
kapitan drużyny powinien wysłać zgłoszenie na adres turniejwpomiechowku@o2.pl wraz z telefonem kontaktowym do13 sierpnia. Za nie przesłanie pełnego zgłoszenia 8 pkt karnych

EDIT:
Nocleg jest na sali, oczywko.Rozumiem, że nie ma opcji noclegu z soboty na niedzielę na sali, na której odbędzie się turniej?

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Nic bulić nie trzeba. (poza wejściówką
) 
EDIT:

EDIT:
Zaktualizowane.JaceK, sprawdzone jak coś, ale żyraf Wam zaktualizuje jak wróci z roboty.

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Niestety skład:
- ja
- klops
- kolega socia
Nie zagra w niedzielę. Sorry za zamieszanie.
- ja
- klops
- kolega socia
Nie zagra w niedzielę. Sorry za zamieszanie.
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
@ Przemcio251
Możesz mi nawet na pm-ce wysłać.
Możesz mi nawet na pm-ce wysłać.

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja samobójca?Dawid pisze:Kalafior samobójca xD. Powiem Ci za Żyrafa, że może będzie
Jadę z Manfredem

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Czy w niedzielę będzie opcja zagrania jedynie pierwszej i może drugiej bitwy dwuosobowym składem?
Nie damy rady z klopsem zagrać trzeciej bitwy, a nie chcemy nikogo namawiać na grę tylko jednej/dwóch bitew. Tak więc w bitwach, w których nie zagramy dostajemy automatycznie 20-0 w plecy. A bitwy, które zagramy gramy normalnie, ale z jednym wirtualnym graczem, który oddaje automatycznie 20-0 przeciwnikowi.
Istnieje taka opcja?
Nie damy rady z klopsem zagrać trzeciej bitwy, a nie chcemy nikogo namawiać na grę tylko jednej/dwóch bitew. Tak więc w bitwach, w których nie zagramy dostajemy automatycznie 20-0 w plecy. A bitwy, które zagramy gramy normalnie, ale z jednym wirtualnym graczem, który oddaje automatycznie 20-0 przeciwnikowi.
Istnieje taka opcja?
Dobra, jak ktoś chce zagrać w niedzielę dwie pierwsze bitwy w składzie z demonami i de/bestiami to zapraszam 

Matej pisze:ehhh, mnie zaraza jakaś bierze, a reszta Bastionowców się nie garnie. Dwa turnieje w rocku to za dużo chłopaków![]()
żałuję bardzo, ale nic na to nie poradzę...
Ej no nie róbcie nam tego!
Nie uda Wam się jakiegoś najeminka zebrac? ; /
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Pilnie poszukuje trzeciego zawodnika na niedzielę do tramu z Dwarfami i VC.